2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
sanırım dediğin gibi girip okumamak en iyisi, ben de çok etkilendim, ağladım bile :KK43: senin az kalmış inşallah pıtpıt atan kalbi yine sağlıkla görürsün pazartesi, benim daha çok var 3 mart :KK43:
Biraz daha erkene alamıyor musun canım için rahat ederdi. Bize de normalde 1 ay sonra gel dedi o da marta denk geliyor. Ama kafaya takıyosan iki hafta sonra gel dedi. Ben de bu çarşambaya alıcam randevu

Ya bu kalp durma paylaşımlarından ben çok etkileniyorum eminim herkes etkileniyor çok korkuyorum zaten geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama burada bunun paylaşılmasını ben doğru bulmuyorum çünkü daha önce bunu yaşayan arkadaşlarımız da var yine akıllarına geliyor diye düşünüyorum
Katılıyorum sana onu okuduğumdan beri aklımda bugün. Bi de kalbi durmuş ama bir daha olur diyorlar ya, Allah im benim bi tane yıllarca tedaviyle zor oldu kalbi dursa nasıl olacak tekrar tedavi falan... Allah korusun bebeklerimiz hep bizimle olsun :(

Çok haklısınız doğru kaybı olan etkileniyor ben gibi.
Ama kaybeden kişide teselli bekliyor bu yüzden yazıyor yani iki tarafta haklı
Tabiki kaybı olan arkadaşlar belki düşük sayfalarına yazsa daha iyi olabilir orda aynı acıyı paylaşan insanlar daha iyi teselli edebilir
buradaki arkadaşlarında ağzı yüreğinde zaten bi çoğu kayıp yaşamış.
Kendimizde yorum yazarken biraz daha hassas olabiliriz belki olumsuzlukları yazarken ciddi etkilenenler olabiliyor çoğu arkadaş tüp bebek diken üstünde..
Herkesin imtihanı farklı tabi onun başına gelen bize gelecek değil..
Evet cankm tüp bebek ve diken üzerindeyim bugun o yazıyı okuduğumdan beri. Keske foruma girmeseydim diye bile düşündüm

Kayıplara çok üzüldüm inş hamile kalmanızda problem yoktur ve yeniden Rabbim sağlıkla nasip eder 6. Tedavide tüp bebekle kalan biri olarak en büyük korkum bu. Rabbim bununla imtihan etmesin
Aynen canim, zaten tüp bebekle zar zor hamile kalabildim o yüzden cok korkuyorum ben de. Öyle seyler okudukça da daha fazla etkileniyorum. Rabbim korktuğumuzu yasatmasın , Allah kayıp yaşayanlara sabır versin. Ama bugün benim psikoloji baya etkilendi.

Katılıyorum sana onu okuduğumdan beri aklımda bugün. Bi de kalbi durmuş ama bir daha olur diyorlar ya, Allah im benim bi tane yıllarca tedaviyle zor oldu kalbi dursa nasıl olacak tekrar tedavi falan... Allah korusun bebeklerimiz hep bizimle olsun :KK43:

Aynen canım benimde tüp bebek öyle normal gebelik gibi şansımız yok bizim buna zaten 4.denemede kaldım Allah korusun öyle birşey olursa bir daha bu şansı yakalar mıyım bilmiyorum 3 tane dondurulmuşum var. Allah'a emanet ne yazıldıysa o olacak.

Aynen canım benimde tüp bebek öyle normal gebelik gibi şansımız yok bizim buna zaten 4.denemede kaldım Allah korusun öyle birşey olursa bir daha bu şansı yakalar mıyım bilmiyorum 3 tane dondurulmuşum var. Allah'a emanet ne yazıldıysa o olacak.
Canım Allah korusun Allah yazdıysa bozsun benim de yaşım çok ileri bir daha kalma şansım olmayabilir

Tamda şuanda aynı şeyi düşünüyordum. Zaten heran bişey oldumu diye düşünüyorum bide böyle okuyunca.. ee geçmişte aynı şeyleride yaşayınca.. sen yine pazartesi gideceksin,ben cuma :/ :) bi süre uzak durmak psikolojik açıdan daha iyi galiba.

Ben çok panik oldum ya ağlıcam nerdeyse eşim kızacak ben çok zor elde ettim 4.tüp bebek denememde geldi bebeğim o kadar korkuyorum ki. Doktor 1 ay sonra çağırmıştı yani 3 haftadan fazla var ama doktor değiştiriyorumm haftaya salı giderim iki hafta geçsin diyordum da nasıl dayanıcam bakalım bugünde belirtim yok bulantım olmadı diye yedim kendimi:dua::KK43:

Minikpiranha beni de listeye ekler misin yaş 38
Ben çok panik oldum ya ağlıcam nerdeyse eşim kızacak ben çok zor elde ettim 4.tüp bebek denememde geldi bebeğim o kadar korkuyorum ki. Doktor 1 ay sonra çağırmıştı yani 3 haftadan fazla var ama doktor değiştiriyorumm haftaya salı giderim iki hafta geçsin diyordum da nasıl dayanıcam bakalım bugünde belirtim yok bulantım olmadı diye yedim kendimi:dua::KK43:
sıkılma canım benim de iki gündür bulantım Yok her zaman olcak diye biley yok oğlumda hiç olmamıştı düşün,sağlıkla gelecek bebeğin olumsuz şeyleri okunamaya çalış olumlu düşün

Korkma benim bulantım da geçti bebeğim bugun çok iyiydi maşallah. Bir akrabamızın kızınınnda bebeği karnında ölmüştü çok bulantım olmuştu demişti yani iyi düşünelim iyi olsun inş

Aynen ne yazıldıysa o olacak ama Allah korusun hiç öyle seyler yaşamayalım canim

Bence şu an çok etkilenen arkadaşlar bi müddet kafa dağıtsın okumasın
Dışarı çıkın sevdiğiniz bi film seyredin
İçi rahat etmeyenler bence doktora gitsin
Herkesin imtihanı farklı stres olmamaya çalışın bebekleri düşünün rahat olun
Yada olmaya çalışın pozitif enerji yükleyecek şeyler yapın
Rabbim hepimize yardım etsin

Bugun bu haberler vallahı hepımıze agır geldı kızlar cok cok gecmıs olsun kurtajın bır ayagıda ıcerde derler dogruda ıns sızın ıcınde oyle olur ve kavusursunuz tez zamanda... yasanıyor kızlar yasadık yasanıyor yasanmaya devam edıcek bu kadar radyasyon gedeo yapay yıyecekler nesıllerımızı maf edıyor resmen cok uzucu bı durum :KK14:bugun gecmısım gozumun onunden gecıp gıttı :KK43: atlattık atlatılıyor unutulmuyor ama alışılıyor malesef :KK51:

Minikpiranha beni de listeye ekler misin yaş 38

sıkılma canım benim de iki gündür bulantım Yok her zaman olcak diye biley yok oğlumda hiç olmamıştı düşün,sağlıkla gelecek bebeğin olumsuz şeyleri okunamaya çalış olumlu düşün
Canım sehir sat ve kaçıncı çocuk?

Selam herkese bugün kadın vardı evde çocuklarla tüm gün dışardaydık geldim tabii pert neyseki ev mis gibi uzandım yarında pazar dışarda olurus yemek yapmam:KK49: rahatım aha Bjk gol atmış çocuklar diğer odada maç izliyo:halay:

Back