2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Öncelikle bebeklerini kaybeden arkadaşlar çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Allah'ım tekrar nasip eder inşallah. Ben ilk düşüğümden 2 ay sonra hamile kaldım, ölüyorum korkudan, Çarşamba göreceğim bebeğimi İnşallah iyidir. Allah'a emanet etmekten başka şansımız yok işte, çok üzülüyor insan ama... İnşallah herkes sağlıkla alır bebeklerini kucağına, kaybeden arkadaşlarımız da en yakın zamanda yeniden hamile kalırlar.

Kimseyi takma ye iç kendine güzel bak kimseyle görüşme gerekirse bn annemlerde kaldım kimsenin bişe demeyi hakkı yok rabbim böyle istedi bunndan böyle oldu 2 ci olarakta 12 ekimde kürtaj oldum ilk adetimi 17 kasımda oldum biraz uzun sürdü bnm kanamam ama aralıkta hamileydim bileee 1 aylık :KK200: kürtajın peşi kolay olur canım rabbim tekrar sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Canımmm inşallah inşallah hiç ara vermek istemiyorum hiç inşallah tez ve hayırlı zman a olur. Hele haytlisyla bi partsi olsunda şu a hala içimde yavrummmm

bence temiz havada yürüyüse falan ciksan cok iyi olur. Ayni gün görünüyor bizim dogum tarihlerimiz. Ben de aksine hem ayakta calisiyorum hem evde yapcak is buluyorum kendime. Yattigim saatler cok az. Ama yatinca da oh be diyorum
Canım ayakta mı işin?dinlrnmeye çalış yine de.Sağoladın benimkisi biraz pisikolojik kendime telkinlerde bulunmayançalışıyorum

Kızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf
Canim Rabbim sabir versin çok geçmiş olsun :( en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Benim de ilk gebeliğimde 9. haftada kalbi durmuş. 13. hafta kontrole gidicektim bir gün önce kanamam oldu. Yani 4 hafta belirtisi olmadı. Bu haftaları bi atlatsak hayırlısıyla.
Evet canım ya çoğumuzun başından geçmiş bu kayıplar bende yaşadım o şoku malesef 3 ayı atlatan kadarda çoğumuzun içi rahatlamicak galiba

Ya bu kalp durma paylaşımlarından ben çok etkileniyorum eminim herkes etkileniyor çok korkuyorum zaten geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama burada bunun paylaşılmasını ben doğru bulmuyorum çünkü daha önce bunu yaşayan arkadaşlarımız da var yine akıllarına geliyor diye düşünüyorum
ben de çok etkileniyorum canım, en son 30 ocakta gitmiştim, 3 marta randevu verdi, bunları duydukça tedirgin oluyorum, daha çok var, uzun zamandır görmedim, acaba nasıl, bi sıkıntı var mı diye düşünmkten alıkoyamıyorum kendimi :(

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz ben zorlanıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bir işe yetişemiyorum
Bende hiçbir işi yapamıyorum. Uzun süre ayakta kalamiyorum eşim saolsun elinden geldiğince yapmaya çalışıyor zaten uzun zamandır mutfağa girmiyorum :KK12: inşallah geçici bir durum canım bir kaç hafta sonra duzeliriz diye umuyorum:KK49:

Kızlar kayıpları olanlara Rabbim biran önce yeniden hamile kalmayı nasip etsin.Ben de oğlumdan önce yaşadım hep neden dedim durdum ama hemen de ardından kaldım.İlk gebelikler bazen sağlıksız olabiliyormuş sağlıksız döllenmeden olabiliyormuş içeride neler oluyor bilmiyoruz sonuçta,Allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip eyle tez zamanda.Allahım sen büyüksün sen yardım et

Bebeğinin kalbi duran arkadaşlara sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişiniz olur allah yardımcınız olsun. Benim randevum pazartesi ve pazartesiye geçene kadar girip okuyamayacam burayı bebişi görmeyeli 4 hafta oldu korkudan ölecem ben çok etkileniyorum pazartesi akşama görüşürüz kızlar

Kızlar ne kadar sürede hamile kaldınız peki düşükten sonra.
Hiç ara vermek istemiyorum. Ben anne olmak istiyorum
Bir de herkese laf anlatması var
Geçmiş olsun canım.. kürtajdan hemen sonra adet olmadan hamile kaldım. Kürtaj sonrası 20. Günlerde yumurtlama oluyormuş.

Kızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf
Çok Üzgünüm bugün ikinci kötü haber Rabbim sabır versin arkadaşım Rabbim en kisa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Bebeğinin kalbi duran arkadaşlara sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişiniz olur allah yardımcınız olsun. Benim randevum pazartesi ve pazartesiye geçene kadar girip okuyamayacam burayı bebişi görmeyeli 4 hafta oldu korkudan ölecem ben çok etkileniyorum pazartesi akşama görüşürüz kızlar
Tamda şuanda aynı şeyi düşünüyordum. Zaten heran bişey oldumu diye düşünüyorum bide böyle okuyunca.. ee geçmişte aynı şeyleride yaşayınca.. sen yine pazartesi gideceksin,ben cuma :/ :) bi süre uzak durmak psikolojik açıdan daha iyi galiba.

sanırım dediğin gibi girip okumamak en iyisi, ben de çok etkilendim, ağladım bile :( senin az kalmış inşallah pıtpıt atan kalbi yine sağlıkla görürsün pazartesi, benim daha çok var 3 mart :(

Back