2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bana bi halcare gösterin baş ağrısından çatlamak uzereyim var mi benim gibi olan
Geçmiş olsun canim bende migren var. Ağrıyınca buz tutuyorum. Tabi kendini üşütmeden. Biraz tut ağrıyan yere. Bir de doktor bir arkadaşım basın ağrıyınca bol bol su iç demişti. Susuzluk ağrı yaparmış. Allah sifa versin.

Geçmiş olsun canim bende migren var. Ağrıyınca buz tutuyorum. Tabi kendini üşütmeden. Biraz tut ağrıyan yere. Bir de doktor bir arkadaşım basın ağrıyınca bol bol su iç demişti. Susuzluk ağrı yaparmış. Allah sifa versin.
Cok saol canim. Deneyeceğim hepsini. Bir de şunu söylemeden gecemeyecegim lutfen beni yanlış anlamayin iki aşılama iki tüp bebek denemesi iki kimyasal bir bos gebelik gecitdim sonrasında hamile kaldim ruhen zaten çok yiprandim bir de bebegimi kaybettim yazilarini okuyunca çok kötü oluyorum basagrilarimi bile ona yoruyorum acaba benimkinin de kalbi mi durdu diyorum zaten su an çoğumuz kaygiliyiz sürekli belirti arıyoruz Allah bebegini kaybeden arkadaşlara sabırlar versin ama biraz daha hassasiyet bekliyorum

Cok saol canim. Deneyeceğim hepsini. Bir de şunu söylemeden gecemeyecegim lutfen beni yanlış anlamayin iki aşılama iki tüp bebek denemesi iki kimyasal bir bos gebelik gecitdim sonrasında hamile kaldim ruhen zaten çok yiprandim bir de bebegimi kaybettim yazilarini okuyunca çok kötü oluyorum basagrilarimi bile ona yoruyorum acaba benimkinin de kalbi mi durdu diyorum zaten su an çoğumuz kaygiliyiz sürekli belirti arıyoruz Allah bebegini kaybeden arkadaşlara sabırlar versin ama biraz daha hassasiyet bekliyorum
Çok haklısınız doğru kaybı olan etkileniyor ben gibi.
Ama kaybeden kişide teselli bekliyor bu yüzden yazıyor yani iki tarafta haklı
Tabiki kaybı olan arkadaşlar belki düşük sayfalarına yazsa daha iyi olabilir orda aynı acıyı paylaşan insanlar daha iyi teselli edebilir
buradaki arkadaşlarında ağzı yüreğinde zaten bi çoğu kayıp yaşamış.
Kendimizde yorum yazarken biraz daha hassas olabiliriz belki olumsuzlukları yazarken ciddi etkilenenler olabiliyor çoğu arkadaş tüp bebek diken üstünde..
Herkesin imtihanı farklı tabi onun başına gelen bize gelecek değil..

Merhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Gecmis olsun canim umarim cabuk atlatir ve yeniden bu mucizevi duyguyu yasarsin ve saglikla kucaginiza almak da nasip olur. Hepimizin sinavi bu durum özellikle ilk zamanlar. Sabir diliyorum

Kızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf

Kızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf

off yaa bu bugün 2.haber canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzgünüm niye böyle oluyor neden yaşanıyor anlamıyorum ama sağlıklı ilerlemeyen birşeyler vardı demek ki belki ileri de başka sorunları çıkacaktı Allah sana tekrar nasip etsin sağlıklı şekilde bende çok kaygılanıyorum bunları duydukça normaş bir hamilelik de olmayınca

Bugün gelen ikinci kötü haber çok üzülüyorum cidden okuyunca rabbim bidaha yaşatmasın çok çok geçmiş olsun rabbim tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

off yaa bu bugün 2.haber canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzgünüm niye böyle oluyor neden yaşanıyor anlamıyorum ama sağlıklı ilerlemeyen birşeyler vardı demek ki belki ileri de başka sorunları çıkacaktı Allah sana tekrar nasip etsin sağlıklı şekilde bende çok kaygılanıyorum bunları duydukça normaş bir hamilelik de olmayınca
Benimde ilk bebeğimi kaybettiğim için bende çok etkiliyonurum rabbim arkadaşlarımıza sabır versin çok çok zor ama insan kötü oluyo acaba bebeğim nasıl noluyo içerde diye

Herşey Allah tan, mutlaka bundada bir hayır vardır. Tabıkı sızın için çok zor ama daha ılerleyen dönemlerde olsaydı dahada zor olurdu. Salmayın kendınızı, tez vakıtte sağlıklı gebelık ve bebiş diliyorum size.

Bunu nasip eden Rabbim tekrar nasip edecektir üzülme

Bugün gelen ikinci kötü haber çok üzülüyorum cidden okuyunca rabbim bidaha yaşatmasın çok çok geçmiş olsun rabbim tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Benimde ilk bebeğimi kaybettiğim için bende çok etkiliyonurum rabbim arkadaşlarımıza sabır versin çok çok zor ama insan kötü oluyo acaba bebeğim nasıl noluyo içerde diye

Herşey Allah tan, mutlaka bundada bir hayır vardır. Tabıkı sızın için çok zor ama daha ılerleyen dönemlerde olsaydı dahada zor olurdu. Salmayın kendınızı, tez vakıtte sağlıklı gebelık ve bebiş diliyorum size.
Kızlar hepiniz çok saolun. Size rabbim sağlıklı gebelik versin. Kimseyi üzmek istemem
Keisnlikle belirti yoktu.bgn 11 hafta olmuştu. Doktor baktı.baya ama gelişim.yok. kalbi durmuş dedi. Berbat bir durum. Ne hevesi oysaki.
Doktor bebekten kaynaklı dedi benlik bir şey yokmuş. Ister istemez yanlış bir şey mi yaptım dedim çünkü. Keisnlikle hayır dedi. Sağlıklı değildi demekki öyle düşün dedi. Ileriki dönemlerde de olabilridi dedi. Pazartesi operasyon olacak
Sonra kontrollerle iğneler falan işte
Eşimle kalakaldık. Ne diyim. Rabbim.size sağlıklı hamilelik versin. Bunları duydunuz diye stres yapmayın. Bende hiç bir şey yoktu. Kusmalarda çok çok vardı.su an bile midem.bulaniyor
Yani kusmalara bağlamayın. Icinizi ferah tutun lütfen.

Kızlar hepiniz çok saolun. Size rabbim sağlıklı gebelik versin. Kimseyi üzmek istemem
Keisnlikle belirti yoktu.bgn 11 hafta olmuştu. Doktor baktı.baya ama gelişim.yok. kalbi durmuş dedi. Berbat bir durum. Ne hevesi oysaki.
Doktor bebekten kaynaklı dedi benlik bir şey yokmuş. Ister istemez yanlış bir şey mi yaptım dedim çünkü. Keisnlikle hayır dedi. Sağlıklı değildi demekki öyle düşün dedi. Ileriki dönemlerde de olabilridi dedi. Pazartesi operasyon olacak
Eşimle kalakaldık. Ne diyim. Rabbim.size sağlıklı hamilelik versin. Bunları duydunuz diye stres yapmayın. Bende hiç bir şey yoktu. Kusmalarda çok çok vardı.su an bile midem.bulaniyor
Ne diyeceğimi bilemiyorum :KK43: Allah sabır versin canım.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin. Geçmiş olsun. Çoğumuz yaşamışız bunu. İnşallah bunlar son olumsuzluklardır yaşayacağınız ve yaşayacağımız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah çok büyük

Canım 5 inde gittik bebişimiZ nerdeyse 2 cm olmuştu resmi var tam bi bebiş bakıp bakıp seviyoruz:) tahmini doğum tarihini verdi doktor. 14 Eylül yaaa hem de bizim evlilik yıl dönümümüzzzzz:KK200::KK68: çok iyi denk geldi yani. :)) Bu 3. Kontroldü bakalım diğer gittiğimde 12 Haftalık olacak iyice büyümüş olur çok merak ediyoruz:) sen ne yaptın var mı bu ara kontrolün canım? Her şey yolundadır inşallah
Ya çok iyi çok sevindim canim :) benim de pazartesi daha 2.ye :KK200:gideceğim yeni ben de çok meraktayim 9.haftasında olmuş oluyor bebiş haline gelmiş olur insallah

Canım yaa çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş kendini üzme inş tez vakitte yenisi gelir

Çok doğru sağlıksız bebek düşermiş böyle düşünüp teselli ol bi çoğumuz yaşadık sonrası hemen hamile kalırsın
Benimde başıma geldiğinde doktor üzülme ikinci yolda geliyor demişti seninde öyle inşaallah şakın kendini suçlama ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor bu bir imtihan rabbim bi hediye verdi aldı daha iyisini verecek diye teselli et kendini
Dualarımız seninle arkadaşım

Kızlar ne kadar sürede hamile kaldınız peki düşükten sonra.
Hiç ara vermek istemiyorum. Ben anne olmak istiyorum
Bir de herkese laf anlatması var

Kızlar ne kadar sürede hamile kaldınız peki düşükten sonra.
Hiç ara vermek istemiyorum. Ben anne olmak istiyorum
Bir de herkese laf anlatması var
Kimseyi takma ye iç kendine güzel bak kimseyle görüşme gerekirse bn annemlerde kaldım kimsenin bişe demeyi hakkı yok rabbim böyle istedi bunndan böyle oldu 2 ci olarakta 12 ekimde kürtaj oldum ilk adetimi 17 kasımda oldum biraz uzun sürdü bnm kanamam ama aralıkta hamileydim bileee 1 aylık :KK200: kürtajın peşi kolay olur canım rabbim tekrar sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

Back