2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam herkese bugün kadın vardı evde çocuklarla tüm gün dışardaydık geldim tabii pert neyseki ev mis gibi uzandım yarında pazar dışarda olurus yemek yapmam:KK49: rahatım aha Bjk gol atmış çocuklar diğer odada maç izliyo:halay:
Oh mis canım ben de kadın alacam kendim yapamıyorum çünkü ev çık kirlendi.en derdi yemek yapmak zaten Allah kolaylık versin bizlere

Kızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım
Bulanık sanki ben çok emin olamadım hayırlısı olsun diyelim
Doktorum dünkü kontrolümüzde havuz hamam serbest dedi,çok sıcak suya girmedikçe sakıncası yok demekki
Biz hamam çok severiz karı koca geçen diyorum gidelim yok hasta olurmuşum ya olmam ben kendimi biliyorum diyorum yok götürmedi bu hafta yine deneyeyim şansımı:lülülü:

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz ben zorlanıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bir işe yetişemiyorum
Yapmıyoruzzz:KK48: her hafta kadın geliyo bnde süpürüyorum günlük çamaşır bulaşık o bile zor gelio sevmiyorum iş yapmayı:KK16:
günlük işlerımı rahat yapıyorum
Bugün eşimle 2 odayı temizledik çoğunu esim yaptı halılarda yıkamaya gıttı cam perde dip köse yaptık yarında 2 odayı yapıcaz inşallah
Çocuklar ne yapıyor siz dip köşe yaparken?

Oh mis canım ben de kadın alacam kendim yapamıyorum çünkü ev çık kirlendi.en derdi yemek yapmak zaten Allah kolaylık versin bizlere
Aynen günlük yemek derdi yetiyo zaten yap yedir topla iki çocuk dersleri kıyafeti, kavgaları bezdirdi zaten ıyykk Doğumdan sonra yatılı birini alıcam yada günlük yardımcı bakalım

Aynen günlük yemek derdi yetiyo zaten yap yedir topla iki çocuk dersleri kıyafeti, kavgaları bezdirdi zaten ıyykk Doğumdan sonra yatılı birini alıcam yada günlük yardımcı bakalım
Aynen canım benim oğlan çok nazlı pinpirik onunla ilgilen yemek yap yedir bir de benim okul var zor gidiyorum zaten dersler dersleri offf

Kızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf
Çok üzüldüm canım senin için, sen hiç ara verme kürtajdan sonra daha kolay olur hamilelik. Demekki sağlıksızmış üzülme sağlıkla yeni bebeğini kucakla bizede müjde vermeyi unutma:KK50:
sanırım dediğin gibi girip okumamak en iyisi, ben de çok etkilendim, ağladım bile :KK43: senin az kalmış inşallah pıtpıt atan kalbi yine sağlıkla görürsün pazartesi, benim daha çok var 3 mart :KK43:
3marta kadar bi ara git gör başka doktorda zor bişey mi bekleme:KK49:

Aynen canim, zaten tüp bebekle zar zor hamile kalabildim o yüzden cok korkuyorum ben de. Öyle seyler okudukça da daha fazla etkileniyorum. Rabbim korktuğumuzu yasatmasın , Allah kayıp yaşayanlara sabır versin. Ama bugün benim psikoloji baya etkilendi.
Bunlar hayatın gerçekleri canım bu kadar etkilenme sen rahat ol herşey olacağına varır
Aynen canım benim oğlan çok nazlı pinpirik onunla ilgilen yemek yap yedir bir de benim okul var zor gidiyorum zaten dersler dersleri offf
Okuyor musun? Bi de senin iki kese ne oldu?

Bunlar hayatın gerçekleri canım bu kadar etkilenme sen rahat ol herşey olacağına varır

Okuyor musun? Bi de senin iki kese ne oldu?
Yok canım öğretmenim ben.iki kese var en son doktora daha gitmedim salı günü gideceğim canım o zaman ne olduğu belli olur inşallah

Bulanık sanki ben çok emin olamadım hayırlısı olsun diyelim

Biz hamam çok severiz karı koca geçen diyorum gidelim yok hasta olurmuşum ya olmam ben kendimi biliyorum diyorum yok götürmedi bu hafta yine deneyeyim şansımı:lülülü:

Yapmıyoruzzz:KK48: her hafta kadın geliyo bnde süpürüyorum günlük çamaşır bulaşık o bile zor gelio sevmiyorum iş yapmayı:KK16:

Çocuklar ne yapıyor siz dip köşe yaparken?
onlar oynadılar boyama yaptılar çizgi-film izlediler beni çok yormuyorlar çocuklarım

Yok şimdilik canım inşallah Allahım yardım etsin çok yemek yiyorum bir görsen bir dünya olacağım
Ben de ben de bir tabak çorba 1 karnıyarık 2 tabak yeşil fasulye 1 kade yoğurt yedim akşam. Bu gidişi hiç beğenmiyorum. 2 kilo almışım gözüküyor şimdiden.

Aşırı da bir gaz var. Gazman gibi geziyorum evde :(

sen çalışıyor musun canım çalışıyorsan haklisin çalışmıyorsan 2 çocukla bas edilir diye düşünüyorum benim 2 cocugumla görüştüğüm 3 grup arkadaşım var günlerimiz kahvaltılarımız bende onları agirliyorum tabi çalışıyorsan zor olur haklisin

Yok şimdilik canım inşallah Allahım yardım etsin çok yemek yiyorum bir görsen bir dünya olacağım
Bende aynıyım akşamları şişkinlik olmasa daha neler yerim belli değil:bicak: şimdi düşünüyorum yine yemek sepeti kankam zaten ne söylesem die düşünüyorum yada buzluktann karides çıkarıp yapıcam :bicak:

Bende aynıyım akşamları şişkinlik olmasa daha neler yerim belli değil:bicak: şimdi düşünüyorum yine yemek sepeti kankam zaten ne söylesem die düşünüyorum yada buzluktann karides çıkarıp yapıcam :bicak:
Benim de yemek sepeti favorim hele turşu ve et türü söylemesi ayıp geceleri rüyada sofralar falan zaten 70 kiloyum sonunu bilmiyorum :kk77::kk77:

Back