2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya işte ben bı doktorları anlamıyorum. Birinin dediği diğerini tutmuyo. Kime güveneceğini bilemiyor insan. Ama tabi mantıken kanaması olan birine kan sulandırıcıyı kes demesi gerekiyordu.

Cnm ben 7 haftalikken gittigim doktora o bana kist var dedi beyninde baska doktora gittim yok dedi. Ama cogu yerdede kaybolur diyorlar insallah oyle olur. Doktora gidince bana da durumlari yazarmisin. Takma kafana allah in izniyle bisey yoktur

Ya işte ben bı doktorları anlamıyorum. Birinin dediği diğerini tutmuyo. Kime güveneceğini bilemiyor insan. Ama tabi mantıken kanaması olan birine kan sulandırıcıyı kes demesi gerekiyordu.
Valla ben iki doktora birden gidiyorum biri uzman. Ikisi de aninda kestirtti ve kanama bitene kadar kullanmayacaksin dedi. Aktif kanama varken zaten mantiken arttirmasj lazim. Kan sulandirici kullanirken kan verince bile hemsireler daha uzun sure bastir pamugu diyoe. Benim de yarin kontrolum var kanamam vardi daha once.insallah biz de kotu bir surprizle karsilasmayiz korktum simdi

İnşallah bende aynı durumdayım yarın sabah randevum var benimde hayırlı haberler duyarız inşallah.

Son düzenleme:

Canim benim Allah yardımcın olsun ama düzelir insallah ya Allah'ın izniyle

Valla et ürünlerine bende cok hevesliyim yiyesim var bugun sucuklu yumurta yedim en son dunde et yemistim fazla gelck diye korkuyorum

Valla et ürünlerine bende cok hevesliyim yiyesim var bugun sucuklu yumurta yedim en son dunde et yemistim fazla gelck diye korkuyorum
Bende dazla gelicek diye korkuyorum aslinda ben normalde eti biraz dazla kacirsam bas agrisindan duramam.. ama simdi bana misin demiyor agri magri yok ortada

Canım düzelir dağılır inşallah bak bebek iyiymiş kan sulandırıcı da kesilmiş en kısa zamanda yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…