- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.761
doktor konusu gercekten cok kafa karıstırıyo ben özele gittim sonra devlete gittim devletteki daha cok güven verdiği için devlete devam ediyorum.Kızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde
Kesinlikle hemen soylemelisin ve yeni ogrendik gibi bir sey soyle sakladigini anlarsa esas kendisini kotu hisseder. Benim de tup bebekle oldu biz istemeye basladigimizdan beri butun arkadaslarimin cocuklari oldu en cok biz sevindik duydugumuzda. Ama eger soylemeselerdi cok fena yanlis anlardim. Sonucta onun da bebegi olacak insallah er ya da gec. Cok hassas bir durum...Bu arada kızlar sizlere birşey danışmam lazım cevap verirseniz sevinirim. Yakın bir arkadaşımız var yani eşimin arkadaşı. Yaklaşık bir buçuk yıldır bebek deniyorlar ama olmuyordu doktor en son tüp bebek demiş. tüp bebek tedavisi görüyorum martta yerleştirilecek inşallah sizinde ozaman olur bebişiniz birlikte büyütürüz dedi. Morali bozulursa diye hamileyim diyemedim. Şimdi yarın akşam yemeğe çağırdı evine. Ne yapsam söylesekmi bir yandan üzülürse diye korkuyorum çünkü bu süreç çok zor ve yorucu farkındayım. Söylemesek de bir türlü yanlış anlayabilir.
Kızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde
Canim anlattiklarin bana da olumsuz gibi geldi ve aslında sen karar vermişsin sanki icine sinmemiş. Ben de hastaneyi sevmememe rağmen sırf cerrahligini bildigim dikişleri falan düzgün oluyor hastalar sonradan sıkıntı yaşamıyor diye örneklere bakarak doktoruma karar verdim henüz gitmedim ama ona gidecegim.Kızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde
Aynı hastaneyse değiştir canım. Böyle tiplerden hoşlanmam bende. Dikiş gerçekten önemli. Benden 1 yıl önce doğum yapan arkadaşımla benim dikişim arasında dağlar kadar fark var. Sezeryan dikişten bahsediyorum,seninde sezeryan olur galiba.Kızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde
Protestan tutunacaksa yardım ediyor, düşecekse düşmesini kolaylaştırıyor ilk sağlıksız gebelik geçirdiğimde öyleydi doktor vermişti ama kanamam ve agrim katlanarak düşük yapmıştım. Cok degisik bir ilac umarim bebeğin iyidir. Rabbim korusun.Kızlar dün gece yine progestan kullanıp yattım sabah kalkınca yine aynı manzara kanamam daha da artmış. Sabahın 6 sında yakın diye devlet hastanesinin aciline koştuk vajinal ultrason istemediğimi söyleyince onlarda kovdular resmen.
Şimdi evde yatıyorum. Lekelenme hala devam ediyor. Yarın sabah için daha iyi bir kadın doğum uzmanına randevu aldım. Sizlerden de dua bekliyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Bu arada sanki kanamayı progestan tetikliyor gibi hissediyorum. Sizce böyle birşey olabilir mi. Dün öğlen vaktinden geceye kadar leke kanama birşey yokken progestandan sonra yine oldu hemde daha yoğun.
Ultrasonda bebek ve kesede sorun görünüyormuydu peki o gebeliğinizde ?Protestan tutunacaksa yardım ediyor, düşecekse düşmesini kolaylaştırıyor ilk sağlıksız gebelik geçirdiğimde öyleydi doktor vermişti ama kanamam ve agrim katlanarak düşük yapmıştım. Cok degisik bir ilac umarim bebeğin iyidir. Rabbim korusun.
Keseyi gördük ama bebegi daha görememiştik. 2 gun sonra kalp atislari ile bebek icin cagirmisti ama kanamam artti ilacla ağrım fenaydı yattim uzandim ama yattığım yerde öluyordum ağrıdan. Progestan kullandıktan sonra ağrı basladi kanama yoğunlaştı hastane tuvaletinde düşürdüm bildiğin kontrole bile yetişmedi. Bildigin fasulye gibiydiUltrasonda bebek ve kesede sorun görünüyormuydu peki o gebeliğinizde ?
Cnm cok takma kafana biraz boyle dusunceleri at kafandan rahat ol hic birsey olmicakGünaydın arkadaşlar. Cumamız hayır olsun inşallah. Gece kötü bir rüya gördüm benim bir an önce kontrole gitmem lazım çıldırıcam artık. Güya kontrole gidiyorum bebeğin gelişmemiş sağlıksız diyorlar zorla kürtaj istiyorlardı allahım sen koru
Kolay gelsin cnm fazla yorma kendini.Günaydınlar güzel bir gün olsun
Halıları esim topladı aksam yıkamaya gidecekler yarin obur gün esim evde perdeleri yikiyalim esim takacak kaldır indirleri yapar bana yardımcı olur ev gözüme çok kirli görünüyor temizlik var anlayacaginiz hafta sonu bizde yavaş yavaş eşimle yapıcaz
Anladım canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Keseyi gördük ama bebegi daha görememiştik. 2 gun sonra kalp atislari ile bebek icin cagirmisti ama kanamam artti ilacla ağrım fenaydı yattim uzandim ama yattığım yerde öluyordum ağrıdan. Progestan kullandıktan sonra ağrı basladi kanama yoğunlaştı hastane tuvaletinde düşürdüm bildiğin kontrole bile yetişmedi. Bildigin fasulye gibiydisukur rabbim tekrar nasip etti.
ekli aslında canım3 ümüz ayrı ayrı yerlerdeyiz ya tühsizler isminizi bilgilerinizi ilk sayfadaki kisteye ekletmemişsiniz, ekletsenize sayımız netleşsin :)
Dikkat et cnm kendini yorma yat dinlen benimde kanamam var bende progestan kullaniyorum sali gunu gidicem doktora. Ama sen bol bol yatKızlar dün gece yine progestan kullanıp yattım sabah kalkınca yine aynı manzara kanamam daha da artmış. Sabahın 6 sında yakın diye devlet hastanesinin aciline koştuk vajinal ultrason istemediğimi söyleyince onlarda kovdular resmen.
Şimdi evde yatıyorum. Lekelenme hala devam ediyor. Yarın sabah için daha iyi bir kadın doğum uzmanına randevu aldım. Sizlerden de dua bekliyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Bu arada sanki kanamayı progestan tetikliyor gibi hissediyorum. Sizce böyle birşey olabilir mi. Dün öğlen vaktinden geceye kadar leke kanama birşey yokken progestandan sonra yine oldu hemde daha yoğun.
Progestandan sonra kanama miktarında farklılık oluyormu peki canım.Dikkat et cnm kendini yorma yat dinlen benimde kanamam var bende progestan kullaniyorum sali gunu gidicem doktora. Ama sen bol bol yat
bende dün annemdeydim cok güzel doydum hatta sasırdılar yeter artık fln dediler uzun zamandır bu kadar iyi yememiştimGünaydın kızlar iki gündür annemdeydim ve bulantimda yoktu rahatca biseyler yedim ayy ne rahat önüne hazır yemek gelmesi bide cocugunla ilgilenen birisi olunca degmeyin keyfime yani
İnşallah bir sorun yoktur canım. Benim doktorum kahverengi kan genelde eskiden kalmış yeni dışarı atılan kan dedi. Yani kanama kırmızı olunca tehlikeliymiş.günaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün sabah lavaboya gittiğim peceteye çok çok az açık kahverengi akinti geldi doktorumu aradım progestan 100 ml verdi günde 3 kez kullanacakmisim birde öğlenden sonra yanına gidecegim muayene ye dua edin nolur
Ya aslinda be.nde cok kanama gelmiyor ama afedersin peceteye sildikce kahverengi geliyor 3 gundur progestan kullaniyorum kesilmedi dahaProgestandan sonra kanama miktarında farklılık oluyormu peki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?