2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok sağolun kızlar biraz öncede kan idrar tahlili için aradım tamam sorun yok ama d vitamini iyi içme ilaç dedi ancak aralıkta bakılan değerden de düşük çıkmış nasıl bana bu doktor içme dedi anlamadım yükselmemiş ki. Eşim de kızdı nasıl kullanma diyor daha da düşmüş dedi artık eşimde istemiyor bilemedim bende. Aradığımda ulaşabiliyorum, whatsapptan da yazıyorum falan ama eşimin sıtkı sıyrıldı sonra bir de dikişlerde sonun yaşarsan çok kötü olur diyor

Günaydın kızlar iki gündür annemdeydim ve bulantimda yoktu rahatca biseyler yedim ayy ne rahat önüne hazır yemek gelmesi bide cocugunla ilgilenen birisi olunca degmeyin keyfime yani
Aynen canim ok rahat benimde kayinvalidem car yanimda bende cok rahatim yemek yapiliyor kizim okula goturuluyor etute goturuluyor isler hallaluyor allah razi olsun valla cok iyi

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün sabah lavaboya gittiğim peceteye çok çok az açık kahverengi akinti geldi doktorumu aradım progestan 100 ml verdi günde 3 kez kullanacakmisim birde öğlenden sonra yanına gidecegim muayene ye dua edin nolur :KK43:
Bisey olmaz cnm insallah yat dinlen yorma kendini

Bu arada kızlar sizlere birşey danışmam lazım cevap verirseniz sevinirim. Yakın bir arkadaşımız var yani eşimin arkadaşı. Yaklaşık bir buçuk yıldır bebek deniyorlar ama olmuyordu doktor en son tüp bebek demiş. tüp bebek tedavisi görüyorum martta yerleştirilecek inşallah sizinde ozaman olur bebişiniz birlikte büyütürüz dedi. Morali bozulursa diye hamileyim diyemedim. Şimdi yarın akşam yemeğe çağırdı evine. Ne yapsam söylesekmi bir yandan üzülürse diye korkuyorum çünkü bu süreç çok zor ve yorucu farkındayım. Söylemesek de bir türlü yanlış anlayabilir.
Bence söylemelisin,inş marttada Rabbim arkadaşınada nasip eder,çünkü söylememek daha üzücü olur

Bu arada kızlar sizlere birşey danışmam lazım cevap verirseniz sevinirim. Yakın bir arkadaşımız var yani eşimin arkadaşı. Yaklaşık bir buçuk yıldır bebek deniyorlar ama olmuyordu doktor en son tüp bebek demiş. tüp bebek tedavisi görüyorum martta yerleştirilecek inşallah sizinde ozaman olur bebişiniz birlikte büyütürüz dedi. Morali bozulursa diye hamileyim diyemedim. Şimdi yarın akşam yemeğe çağırdı evine. Ne yapsam söylesekmi bir yandan üzülürse diye korkuyorum çünkü bu süreç çok zor ve yorucu farkındayım. Söylemesek de bir türlü yanlış anlayabilir.
Tüp bebek tedaviyle hamile kalmış biri olarak saklama bu daha çok incitir adetim gecikti hamileyim falan de abartmadan saklarsan daha çok incilir bence duyunca

Kızlar dün gece yine progestan kullanıp yattım sabah kalkınca yine aynı manzara kanamam daha da artmış. Sabahın 6 sında yakın diye devlet hastanesinin aciline koştuk vajinal ultrason istemediğimi söyleyince onlarda kovdular resmen.
Şimdi evde yatıyorum. Lekelenme hala devam ediyor. Yarın sabah için daha iyi bir kadın doğum uzmanına randevu aldım. Sizlerden de dua bekliyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Bu arada sanki kanamayı progestan tetikliyor gibi hissediyorum. Sizce böyle birşey olabilir mi. Dün öğlen vaktinden geceye kadar leke kanama birşey yokken progestandan sonra yine oldu hemde daha yoğun.
Progesteron tetikliyor olamaz cnm inş kesilir rengi ne? Aslında alttan ultrasonun zararı yok kızımda doktor daha net görmek için alttan bakardı yerleştiği yer bebek kanama varsa kanama daha net gözükür derdi gecen hafta kanamam olduğunda devlet acile gittim yine alttan baktılar. Benim pembe kanamam olmuştu ama adet gibi çok. Sonra koyulaştı ve şimdi kahverengi akıntı gibi geliyor ama kendi doktorum normal dedi temizlenene kadar gelecek dedi.

Kızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde
Bence değiştir içine sinmeyen kimse ile devam etme

bugün sabah lavaboya gittiğim peceteye çok çok az açık kahverengi akinti geldi doktorumu aradım progestan 100 ml verdi günde 3 kez kullanacakmisim birde öğlenden sonra yanına gidecegim muayene ye dua edin nolur :KK43:
Nerdeyse herkeste bı kanama, lekelenme sorunu var. Yedıklerımızden mıdır, radyasyondan mıdır nedır. Çok can sıkıcı oluyor gebeyken. Geçmiş olsun, korkma. Allah sağlık versin ikinizede.

Progesteron tetikliyor olamaz cnm inş kesilir rengi ne? Aslında alttan ultrasonun zararı yok kızımda doktor daha net görmek için alttan bakardı yerleştiği yer bebek kanama varsa kanama daha net gözükür derdi gecen hafta kanamam olduğunda devlet acile gittim yine alttan baktılar. Benim pembe kanamam olmuştu ama adet gibi çok. Sonra koyulaştı ve şimdi kahverengi akıntı gibi geliyor ama kendi doktorum normal dedi temizlenene kadar gelecek dedi.
İlk başta kahverengiydi bu gece ufak bi pıhtıyla koyu kırmızı gelip şuan tekrar kahverengiye döndü. Etraftan hep vajinal ultrasonla ilgili kötü şeyler duyunca korkuyorum ondan yaptırmak istemedim.

Kahverengiden korkmayın derler ama belli olmaz inş herşey yolundadır benimde yarın randevum

ay tamam artık iyiyim diyorum.. çok geçmeden koştur koştur lavabodayım.. içim dışıma çıktı yine.. boğazım yanıyor çok fena.. offff akşam olsa da eve gitsek ya..:KK61:

İlk başta kahverengiydi bu gece ufak bi pıhtıyla koyu kırmızı gelip şuan tekrar kahverengiye döndü. Etraftan hep vajinal ultrasonla ilgili kötü şeyler duyunca korkuyorum ondan yaptırmak istemedim.
İnşallah kötü birşey yoktur ama ultrasonu iyi bi doktora git çünkü üstten net görmesi için ultrasonun iyi olması lazım. Ben geçen cuma acilde alttan baktılar ertesi gün kendi doktoruma gittim üstten baktı aynı netlikte gördü herşeyi belliydi

Kızlar herkese günaydın. Vajinal ultrason hakkında bir şey söylemek istiyorum size. Bundan önce yaklaşık 5-6 kadın doğumcuyla muhatap olmak zorunda kaldım ve hepsine alttan muayenenin zararlı olup olmadığını sordum. Hepsi de istisnasız zararlı olsa uygulamayız dedi. Bence bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Doğru teşhis için bence vajinal ultrason çok önemli. Kanama var mı yok mu, kesenin konumu vs. her şey o zaman daha net görünüyor. Bence kendinizi kasmadan ve üzmeden bu konu üzerinde daha fazla düşünmeyin ve kendinizi içinize sinen bir doktora emanet edin.

Nerdeyse herkeste bı kanama, lekelenme sorunu var. Yedıklerımızden mıdır, radyasyondan mıdır nedır. Çok can sıkıcı oluyor gebeyken. Geçmiş olsun, korkma. Allah sağlık versin ikinizede.
amin canım :( paranoyak oldum 4 5 dk bir lavaboya gidiyorum resmen

ay tamam artık iyiyim diyorum.. çok geçmeden koştur koştur lavabodayım.. içim dışıma çıktı yine.. boğazım yanıyor çok fena.. offff akşam olsa da eve gitsek ya..:KK61:

Ya sorma canım benimde dün yoktu bugün işyerinde sabah peynirli sandviç yapmıştım yedim iyiydim bir nada başladı çıkarmıyorum öğürtü oluyor mahvediyor boğazlarım acıdı benim de. Yemeğe gidemicem yine patlıcan varmış yağlı olur yatarım biraz öğle tatilinde de sonra ne yicem yaa kantinde de hep aynı şeyler :KK51:

Back