2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydınlar güzel bir gün olsun
Halıları esim topladı aksam yıkamaya gidecekler yarin obur gün esim evde perdeleri yikiyalim esim takacak kaldır indirleri yapar bana yardımcı olur ev gözüme çok kirli görünüyor temizlik var anlayacaginiz hafta sonu bizde yavaş yavaş eşimle yapıcaz

bence uygun bir dille şöyle canım er yada geç öğrenecek sonra kırılabilir inşallah oda pozitif sonuç alır isteyen herkese rabbim nasip etsin

canım ne kadar ince düşünüyosun bnce söyle güzel bi şekilde bnde cocugu olmayan bi kuzenime söyleyip söylememekt etereddüt etmiştim ama söyleynce benden cok o sevinmişti şimdi hep dua ediyorum onlar iiçin

kolay gelsin canım cok yorma kendini eşini yor :)
bende pazar günü perdelerı cıkarttıraym eşime iyi hatırlattın ev sürekli kokuyomş gibi geliyo biraz ferahlar

kolay gelsin canım cok yorma kendini eşini yor :)
bende pazar günü perdelerı cıkarttıraym eşime iyi hatırlattın ev sürekli kokuyomş gibi geliyo biraz ferahlar
asla yormam kendimi 2 oda cumartesi 2 oda pazar yaparız ben süpürür viledayla alırım çekme itme cam perde eşimin anlaştık

Canim yakın Arkadasinsa eninde sonunda duyacak söylememen daha kırıcı bence, bak ben hamileyim şimdi hadi sen de katıl Mart’ta dersin daha iyi olur bence . Süreç cok zor ve farklı ama arkadaşlık duygusu ısın icine girince insan arkadaşı icin de cok sevinip kendine de dua ediyor.

Aynen canım erkek isterler ama Kızı daha çok severler kanıtlanmış gerçek

Tabiiki söyle zaten çok ta değil 1.5yıldır deniyor diyorsun yakın arkadaşınız madem o da sevinir moral olur bnce zaten 10hafta olmuş daaa n zaman söylicen söylemezsen asıl sonra duyar yanlış anlar üzülür
ben neden kalp atışı hızını bilmiyorum yaaaaa.. heyecandan unuttum mu ne.. yarın gidince sorsam mı ki
Dakikada kaç attığını usg veriyor otomatik sor dra söyler
Nefret ederimtemizlikren hele son zamanlarda evi süpürmek bile zor gelio, her hafta kadın gelio temizliyor şükür rahatlık walla

asla yormam kendimi 2 oda cumartesi 2 oda pazar yaparız ben süpürür viledayla alırım çekme itme cam perde eşimin anlaştık
bende şimdi unutmayaym diye arayıp söyledim evleneli 4 ay oldu ne ara kirlendide yıkayalm diyosun dedi

Aynen canım erkek isterler ama Kızı daha çok severler kanıtlanmış gerçek
hepsini severiz biz

Günaydın. Ben olsam söylemezdim,daha çok stres yapmaması için. Mart’ta sonuç belli olduktan sonra söylerdim ve açıklamasını yapardım.

Günaydın kızlar. Bügun öğlene kadar işleri bitirip sonra İstanbul’a doğru uzayacağım :) Sabah çıkarken zor ayrıldım kızımdan,öğlen gitmeden bi eve uğrasam mı acaba diye dertlendim.. annelik ne fena bişey..

Canım öncelikle bu dönemlerde bebekle ilgili kötü rüyalar görmen normal hep kafamız onunla meşgul ve bir şekilde yansıyor merak etme iyidir bebeğin inşallah ama aklında kalacağına git bir gör tabii ki. Bence söyle canım nasıl olsa öğrenecek illa ki sonra karnın çıkacak falan. İnşallah seninde olur beraber büyütürüz dersin moral verirsin canım

ben neden kalp atışı hızını bilmiyorum yaaaaa.. heyecandan unuttum mu ne.. yarın gidince sorsam mı ki

Bende bilmiyorum sormadım sadece doktor kalp atışı iyi dedi bana dinletti iki kere kısa kısa baya hızlı atıyordu ama hiç aklıma gelmedi o an yani.

Ayy canımm hayırdır işin mi var İstanbul'da. Bizde yaşayıp göreceğiz bakalım o günleri çok garip bir duygu değil mi. Hem eski günlerimi özlüyorum arada ama asla da çocuğum olmadan birşey yapamıyorum derdi arkadaşım

Kızlar dün gece yine progestan kullanıp yattım sabah kalkınca yine aynı manzara kanamam daha da artmış. Sabahın 6 sında yakın diye devlet hastanesinin aciline koştuk vajinal ultrason istemediğimi söyleyince onlarda kovdular resmen.
Şimdi evde yatıyorum. Lekelenme hala devam ediyor. Yarın sabah için daha iyi bir kadın doğum uzmanına randevu aldım. Sizlerden de dua bekliyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Bu arada sanki kanamayı progestan tetikliyor gibi hissediyorum. Sizce böyle birşey olabilir mi. Dün öğlen vaktinden geceye kadar leke kanama birşey yokken progestandan sonra yine oldu hemde daha yoğun.

Kısa bir işim var,sonra çok yakın bir arkadaşımı görmeye gideceğim bebeği oldu onunda. Akşamda eşim yurtdışından gelecek,yorgun oluruz diye otelde kalacağız yarın sabah kahvaltıdan sonra döneriz ancak. Bu gece ayrı kalacağım diye şimdiden dertlendim:) Aslında annemde babaannesinde sık sık kalıyor ama bi başka duygu işte.. Dünyanın en güzel yerindede olsan yanında o yoksa eğer hep bir yanın eksik.. Allah ayırmasın,bunlar ufak ayrılıklar :)

Canım dün arkadaşlar diyince bende ultrason resmine baktım orda yazıyormuş FHR diye 123 bpm miş hatta bizimkisi 6+2'de

bende baktım canımcım ama bende yazmıyor ya.. yarın gideceğim doktora zaten . unutmazsam sorarım..

Bende bilmiyorum sormadım sadece doktor kalp atışı iyi dedi bana dinletti iki kere kısa kısa baya hızlı atıyordu ama hiç aklıma gelmedi o an yani.

aynen canım iyi dedikten sonra kaç falan diye sormak aklıma gelmedi. doktora gittğimde ilk soracaklarımı soruyorum artık.. yoksa bebişimi gördükten sonra her şeyi unutuyorumm.. annesinin balı ooo

Kızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde

Bu doktor işleri o kadar karışık ki kime güveneceğini bilemiyor insan. Bu kadar şikayete ve asık surata ben değiştirirdim sanırım doktorumu. Sizde kime daha çok güven duyuyorsanız ve daha rahatsanız onu seçin bence.
Benim doktorum güleryüzlü olduğu ilgilendiği halde fazla ilaç verdiği için ve kapısında beklerken diğer hastalardan hastanenin sezeryan yanlısı olduğunu duyduğum için değiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…