- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
Evet bende aynen bu şekilde oldu ve pozitifIsıktada olsa gorunuyo olması yada çok beklesede cızgı cıkması pozıtıf demkmı oluo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende aynen bu şekilde oldu ve pozitifIsıktada olsa gorunuyo olması yada çok beklesede cızgı cıkması pozıtıf demkmı oluo
Isıktada olsa gorunuyo olması yada çok beklesede cızgı cıkması pozıtıf demkmı oluo
Ikıncıye suan bakıormda dırek bakınca beyaz tabı daha coook yenı yanı ondan sanırım ama ıyce olmasada cok hafıf penrece kenarında bakıorm var orda cızgı delırmedıysem egerEvet bende aynen bu şekilde oldu ve pozitif
Yenı yaptm canım zaten yenı uzerınden konusuyorumYeni bir test yapsan kafan rahatlar aslında :) Bu kadar zorlamamış olursun kendini.
Hassas testlerdende olabilir.
Allah gönlüne göre versin.
Yenı yaptm canım zaten yenı uzerınden konusuyorum
İlk üç ay nasıl geçecek acaba. Hamileyken çalışmak çook zormuş sabahtan beri ayaktayum arada kasılmalarım oluyor. Çok yoruldum ve hala okuldayım. Final haftası bitirdi beni
Sabah idrarıyla yapman gerekiyor.Yaptım ıkıncı testı daha ılıskıden sonra bugun 5. Gun ama imkansız gbı gelıo bana ışığa tutunca gorebılıorum ıkıncı oda kendıde olan cızgı sanırım cıktıgı ıcın deıl yanı olemı
Anladım cnm ıkı test harcadım bu yaptıgımdada ısıkta gorunuyo hafıf atıorm resım bakında söleyın catlıcm yoksaBeklemiş ya o yüzden dedim.Genelde 5 dk sonrasını baz almayın diyorlar.Simdi hemen mi çıktığınıda bilmiyorsun ya cizginin :)
Baska bi testle hem saglama yapmis olursun hemde kendin rahatlarsın :)
Hayaleti gören varmıı
Ediz Enesin Annesi Olanlar olmuş gibi mi duruyor bilemedim açabiliyorsan aç diyesim geldi içini
Son adet ne zaman?
23 aralıktı canım son adet usttekı dun akşam yapıp akşam ısıgında goremedıgım ama atmadıgım sabah gordugum dıgerıde yenı yaptıgımda ısıkta gordugumEdiz Enesin Annesi Olanlar olmuş gibi mi duruyor bilemedim açabiliyorsan aç diyesim geldi içini
Son adet ne zaman?
İçini nasıl acıcamEdiz Enesin Annesi Olanlar olmuş gibi mi duruyor bilemedim açabiliyorsan aç diyesim geldi içini
Son adet ne zaman?
Canım en mantıklısı kan vermek bence çünkü benim testimde 10 dk dan sonra silik pozitif çıkıyodu bazen o yüzden bu gebeliğimde hemen çıkmasa inanmayacaktım ona rağmen üç tane test yapmıştım ya erken gebelik testi yap ya kan ver bana kalırsa gönlündeki olsun :)
Hayaleti gören varmıı
23 aralıktı canım son adet usttekı dun akşam yapıp akşam ısıgında goremedıgım ama atmadıgım sabah gordugum dıgerıde yenı yaptıgımda ısıkta gordugum
Doğru diyorsun canım hiç birşey bebeğimden kıymetli değilİlk zamanlar yorucu,zaman zaman zorlayıcı canım.Allah yardımcın olsun ama kendini iyi dinle çok iyi hissetmezsen rapor al,önemli zamanlar,hic azcık daha dayanayım demeye gelmez
Canım hoşgeldin doğum tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun hakkımızda doktora gittinmiMerhabalar kızlar bende yeni hamişim eylül annesi gözküyorum bakalımmm hayrlısı hakkkımzda