• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar daha benım netlestırmeme vakıt oldugu ıcın cok paylaşım yapamıorm yanlız dun ıdrr testı yaptım aksam ısıgında fazla gorememıstım ben sabah baktıgımda yandakı cızgının silik oldugunu gördum sasırdım daha ılıskıden cok zaman gecmedı cıkarmı bılemedım sızce cok beklesede ordakı cızgı belırsız de olsa gorunurmuydu yoksa net olmamıs olsa tek cıZgıyle kalırmıydı ? Ek olarak resmi ekledim bakıp yazarmısınız rica etsem

Eklentiler

• A93555C8-FD7A-4CE6-B6EC-70729A6F28C9.jpeg
    A93555C8-FD7A-4CE6-B6EC-70729A6F28C9.jpeg
    26,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 5AFCF8A2-CAEF-47D1-A617-E817746DC9DE.jpeg
    5AFCF8A2-CAEF-47D1-A617-E817746DC9DE.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar daha benım netlestırmeme vakıt oldugu ıcın cok paylaşım yapamıorm yanlız dun ıdrr testı yaptım aksam ısıgında fazla gorememıstım ben sabah baktıgımda yandakı cızgının silik oldugunu gördum sasırdım daha ılıskıden cok zaman gecmedı cıkarmı bılemedım sızce cok beklesede ordakı cızgı belırsız de olsa gorunurmuydu yoksa net olmamıs olsa tek cıZgıyle kalırmıydı ? Ek olarak resmi ekledim bakıp yazarmısınız rica etsem
İlişkiden 8 gün sonra benimde böyle çok silik çıkmıştı. 2 gün sonra sabah ilk idrarla yap,çok daha koyu çıkacak :) şimdiden gözünaydın.

İlişkiden 8 gün sonra benimde böyle çok silik çıkmıştı. 2 gün sonra sabah ilk idrarla yap,çok daha koyu çıkacak :) şimdiden gözünaydın.
Aaa cıddımısın hamıleyım yanı onu mu dıosun ben çok saat gectıgı için ole cıktıgını dusunuyodum pekı sunu merak edıyorum ne kadar vakıt gecsede tek cızgı olarak kalırmıydı yoksa cok bekledıgınde o cızgı zaten alt yapıda oldugu ıcın beklemeden sebep belırgınlesmıs olabılırmı kafamda deli sorular

Aaa cıddımısın hamıleyım yanı onu mu dıosun ben çok saat gectıgı için ole cıktıgını dusunuyodum pekı sunu merak edıyorum ne kadar vakıt gecsede tek cızgı olarak kalırmıydı yoksa cok bekledıgınde o cızgı zaten alt yapıda oldugu ıcın beklemeden sebep belırgınlesmıs olabılırmı kafamda deli sorular
İlk testi yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim,saatler geçtikten sonra baktığımda silik ikinci çizgi vardı. Sen testi tekrarla koyulaşacak o. Hamilesin :)

İlk testi yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim,saatler geçtikten sonra baktığımda silik ikinci çizgi vardı. Sen testi tekrarla koyulaşacak o. Hamilesin :)
Demee kızzz oğlum 1 yasında daha azcık kaçmayla tuttumu anam ceket atsa hamıle kalıorım oğlumda tek seferde olmustu 2 yıl sonra

Gidip obur testıde yapcm o zaman dayanamam yarına kadar cıkmazsa yoktur demı ?

Kızlar benim bat 7 ocak. Ben sabah dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif. Sizce iki gün sonra pozitifi görebilir miyim. Test için çok mu erkendi sizce.

Yaptım ıkıncı testı daha ılıskıden sonra bugun 5. Gun ama imkansız gbı gelıo bana ışığa tutunca gorebılıorum ıkıncı oda kendıde olan cızgı sanırım cıktıgı ıcın deıl yanı olemı

Yaptım ıkıncı testı daha ılıskıden sonra bugun 5. Gun ama imkansız gbı gelıo bana ışığa tutunca gorebılıorum ıkıncı oda kendıde olan cızgı sanırım cıktıgı ıcın deıl yanı olemı
Sabah idrarıyla yaparsan net sonuç alırsın canım. Sen olmasın istiyorsun heralde. Hayırlısını nasip etsin Rabbim.

Evet kızlar minnak bebekli olanlar pek giremiyor sanırım ben gibi:)

Elimde telefon görümce sinirleniyor alıp atıyor kızım şimdi de yanımda anne anne diye dolaşıyor ilgi istiyor. Ç

İlk gebeliği olan atkadaşlara yüksek sesle sesleniyorum.

Lütfen hamileliğinizin tadını çıkarın bolca dinlenin... istediğiniz vakit uyuyun bolca kitap okuyun sosyalleşin...

Canım aynı benim testim gibi yumurtlamadan 10 gün sonra böyleydi senin ne zamandı
Kızlar hamile oşdugumu öğrendim eylül annesiyim inşallah
İnşallah canım hoşgeldin

Evet kızlar minnak bebekli olanlar pek giremiyor sanırım ben gibi:)

Elimde telefon görümce sinirleniyor alıp atıyor kızım şimdi de yanımda anne anne diye dolaşıyor ilgi istiyor. Ç

İlk gebeliği olan atkadaşlara yüksek sesle sesleniyorum.

Lütfen hamileliğinizin tadını çıkarın bolca dinlenin... istediğiniz vakit uyuyun bolca kitap okuyun sosyalleşin...
Işıpa tutunca gorunen hayalet çizgiye ne diyosunuz peki kozlsr ? Orda zaten cıkması on gorulen bı cızgı testın yapılısından koyuldugu ıcın mı gorunuyo yoksa gebelık olmasa o cızgı asla gorunmezmı

İlk üç ay nasıl geçecek acaba. Hamileyken çalışmak çook zormuş sabahtan beri ayaktayum arada kasılmalarım oluyor. Çok yoruldum ve hala okuldayım. Final haftası bitirdi beni

Back