- 24 Ekim 2011
- 1.013
- 1.315
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.521
Kızlar yaaa bugün öğlen işyerinden bir arkadaş doğum yapmıştı ona hayırlı olsuna gittik işyerindekilerle toplanıp sabah akşam servisini yapan otobüsle gittik geldik ama kestirme yol diye öyle yollara girdi ki hep hoplayıp zıplayıp gittik dönünce hemen lavaboya gittim birşey yok çok şükür ama belim çok ağrıyor biraz da kasıklarım inşallah birşey olmaz bilseydim gitmezdim valla ya pişman oldum. Eşimle arabayla gelirken bile en ufak bir yere girsek dikkat et diyorum adama valla duysa bana neler yapar.
Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Kese düzgün bebekte de sorun yok çok şükür. Ama doktorum ‘proluton depot’ diye bir iğne verdi. 3 günde 1 4 kez yaptır dedi. Ama şimdi bakıyorum bu iğneyi çok yoğun kanaması olanlara bile tek doz veya daha uzun aralıklarla yapılacak şekilde veriyorlar. Benim için çok ağır ve gereksiz geldi. Zaten progestan kullanıyordum iki gündür onu da günde 2 ye çıkarmamı söyledi.
Bu iğneyi duyan veya kullanan var mı ne yapmalıyım bilemedim.
En kısa zamanda düzelir inşallahbenimde kanamam oldu şu an kahve rengi şekilde devam ediyor bir haftadır böyle günde üç progestan kapsül fitil gibi iki progestan iğne ayrıca üç günde bir proluton kullanıyorum
Ben keseyi 5+6 da bebek ve kalp atışını da 6+6 da gördüm.Arkadaslar keseyi ve bebegi kacinci hafta goruyorduk
canımcım çok stres yapıyorsun kendine biraz daha sakin ol. o stres de bebişe iyi değil. o kadar hoplamadan bir şey olmaz.. olacağı varsa olur elbet. biraz daha rahatla . telkin et kendini..
hersey yolundaymıs kızlar eşim gitmiş doktorla görüşmeyekızlar test sonuclarından anlayanlar yardımcı olabilir mi bana
doktora gidemiyorm da iş yerindeym
LYMF [L] 21,3
anti rubella lgG [H] 12.52
anti HBs [H] 1000
kreatinin (L) 0,5
7+4 de gordum ama canim gec dollenme de 8 de bile gorulebiliyormus..kese ve embriyo gorulduyse bekle ins sorun olmaz kontrole gidersin yinekızlar bugün 7+1 doktora gittim ancak kalp atışını göremedi. sizler kaçta gördünüz kalp atışlarını?
Canım ben keseyi 5+0 da. Bebeği ve kalbinide 6+2 deArkadaslar keseyi ve bebegi kacinci hafta goruyorduk
6+2 de gördük biz canım kalp atışınıkızlar bugün 7+1 doktora gittim ancak kalp atışını göremedi. sizler kaçta gördünüz kalp atışlarını?
Aynen canim bende hic sagpikpi bespenemiyorum hep ekmek peynir simit pogaca kokmayan seyler yiyebiliyorumIlac kullaniyorum ama arada etki ediyor arada etmiyor kilo vermişim yine sporla kilo verememistim simdi veriyorumkursagim ağzımda geziyorum sokakta bile öğürmem geliyor etimek aldım pirinc patlagi aldim galeta aldim. Idare ediyorum her sabah simit aliyorum onunla kahvaltı yapiyorum dengeli beslenemiyorum bulantidan ama vucut ayakta kalsın o da yeter suan
Bu gibi durumlarda rahim ağzına dikişatılır ama başka bi dra daha mı görünsen yada danışsan.....Düşük Tehlikesi.....
Kızlar selam, aranızda kesesi rahim ağzına çok yakın olan var mı acaba?
Pztsi kontrolüm vardı, herşey çok normal ve iyiydi. Salı sabahı kanamam oldu, hemen doktora gittik. Hatta parça geldi. Kese rahim ağzına inmiş. Düşüyor dedi doktor hemen yatırdılar. İğne vs yapıldı dün akşam taburcudan önce tekrar kontrol ettiğinde “düne göre daha iyi ama yine de kese ile rahim ağzı arası 1 cm” dedi. Şimdi sürekli yatıyorum. 7+5’im bu arada.
İşin ilginç yanı kese ve kalp atışları çok düzgün ve sağlıklı. Sadece aşağı inmiş nedense. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
İkinci bir dr her zaman iyidir böyle durumlardaKızlar hastaneden geliyorum şimdi. Kese düzgün bebekte de sorun yok çok şükür. Ama doktorum ‘proluton depot’ diye bir iğne verdi. 3 günde 1 4 kez yaptır dedi. Ama şimdi bakıyorum bu iğneyi çok yoğun kanaması olanlara bile tek doz veya daha uzun aralıklarla yapılacak şekilde veriyorlar. Benim için çok ağır ve gereksiz geldi. Zaten progestan kullanıyordum iki gündür onu da günde 2 ye çıkarmamı söyledi.
Bu iğneyi duyan veya kullanan var mı ne yapmalıyım bilemedim.
Bende konizasyon ameliyatı oldum geçen yıl rahim ağzım alındı 1cm bi dr erken Doğum riskin war, diğeri ameliyatı yapan ise benim yaptığım ameliyatlarda erken Doğum olmaz rahat ol dedi, şimdi başka bi dra daha görüneceğim asla tek dr. La kalmam ben ve görüşüyorki iyide yapıyorum iki farklı çatlak sesBende kanama vardı kanamanın olduğu gün doktoruma gittiğimde rahim ağzı 3.38 ölçtü en düşük 2.5 olması lazım diye biliyorum. Acaba dikiş falan mı atılması gerekir ki?
Şişlik canım hazımsızlık çoğumuz aynıyız.10+0 olduk çok şükür bugün. Netten bakıyorum, kiminde hiç göbek yok, kiminde bayağı çıkmış, kimi diyor 4 aydan önce göbek olmaz, kimi diyor benim 2. ayda başladı. Şaşırdım kaldım artık. Sürekli kusuyorum, kilo da almıyorum, ama göbek kocaman oldu. Normalde de 154 boyunda 50 kilo bir şeyim yani. Korkunç gazım var da, gazdan bu kadar şişer mi göbek? Ben mi anormalim yaw?!
Ben oğlumu 9.haftada görmüştüm kıpırdıyordu kolu bacağıMaşallah canım bildiğin kocaman bebek :). Benimde kontrolüm 10+2 de olacak inşallah çok merak ediyorum hareket ediyormuydu bebiş
Canım öyle hoplamayla zıplamayla düşecek bişey değil bu :) öyle olsa 9 ay yatmamız gerekirdi. Bukadar evham yapma,yaşadığın stres zararlı aslında bebeğine. Allaha emanet et,o korur.
Bende Kızım 6aylıkken 2.ye hamile kaldım ve kızım 1yasına 1ay kala kendi bıraktı emmeyi hep emzirdim. Dr um iki çocuk ve kendine yetebileceksen iyi besleneceksen emzir dedi hormonlardan tadı değişince kendi bırakır ve aynen dediği gibi oldu sibel açıkalın her kadının karşısına çıkması gereken bi drAmin insallah canim.bir oglum var cok sukur ona kardes gelecegi icin cok mutlu oldum ama emzirdigim icin biraz duygusalim.
4+5te keseyi gördüm 6+Larda da kalp atışı duyulur yada izlenir.Arkadaslar keseyi ve bebegi kacinci hafta goruyorduk
Bende ilk gün duyamadım sadece gördük ikinci gün baska dra gittim usg si çok kaliteliydi hem bebeği daha net gördüm hem kalp atışlarını gümbür gümbür duydum. Sende baska bi dra gidip içini rahatlatabilirsinkızlar bugün 7+1 doktora gittim ancak kalp atışını göremedi. sizler kaçta gördünüz kalp atışlarını?
Hayirli olsun cnmMrb kızlar bende doktordan geldim yenibenimde ikizlerim olacakmış kalp atışı var dedi dinletmedi Dr amaagördüm çokgüzel bir duygu inşallah hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Ben niye dünyaları yiyorumAynen canim bende hic sagpikpi bespenemiyorum hep ekmek peynir simit pogaca kokmayan seyler yiyebiliyorum
InsallahhhhhhhhhhMerhaba arkadaslar.sabahtan beri test yapiyorum hepsi pozitif cikiyor.galiba bende araniza katilacagim.
Ayyyyy yok ya hic saglikli beslenemiyorum insallah duzelirBen niye dünyaları yiyorumbugün kocamla gittik meşhur bişey yemeğe (söylemiyorum canınız çekmesin diye) ne yedim belli değil 1saat geçti yine gözümün önünden geçmeye başladı
7+5 te dün dinletti doktor canımkızlar bugün 7+1 doktora gittim ancak kalp atışını göremedi. sizler kaçta gördünüz kalp atışlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?