• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar test sonuclarından anlayanlar yardımcı olabilir mi bana :dua:
doktora gidemiyorm da iş yerindeym

LYMF [L] 21,3
anti rubella lgG [H] 12.52
anti HBs [H] 1000
kreatinin (L) 0,5
Merhaba sonuçlar kızamıkçık geçirmiş bağışık olduğunuzu, hepatit b’yi de ya geçirmiş ya da aşılı yine bağışık olduğunuzu gösteriyor.
Diğer 2 değeriniz aslında normal sayılır önemli değiller. Sonuçlarınızda sorun yok rahat olun

Merhaba sonuçlar kızamıkçık geçirmiş bağışık olduğunuzu, hepatit b’yi de ya geçirmiş ya da aşılı yine bağışık olduğunuzu gösteriyor.
Diğer 2 değeriniz aslında normal sayılır önemli değiller. Sonuçlarınızda sorun yok rahat olun
cok teşekkürler :dua::dua::dua:
doktorda sorun yok demiş ilaç vs de vermemiş inşallah 1 vitaminle atlatırım hamileliği:KK51:

kızlar bugün kontrolümüz vardı 9+2 olmam gerekirken bebeğin boyuna göre 8+4 cıktı. ben baya tedirgin oldum çünkü tedaviyle hamile kaldım ve haftam sabittir diye düşünüyordum. galiba annesi ve babası gibi minyon bir yavrum olacak çünkü doktor bebeğin boyu aileye göre belirlenir dedi.
elimde olmadan çok üzülüyorum inşaallah sağlıklıdır ben çok üzülünce 10 gün sonra gel dedi.

ama doktorun düşer demiş demek ki cokta önemli değil :KK51:
bnm annem cok iyi hatırlıyomş çünkü hastanede yatmışım yeni dogdugumda doktorlar kolumda damar bulamayınca basımdan serum takmışlar fln bide orda da bulamamışlar baya delik teşik etmişler beni :KK48:
Senin ondandır muhtemelen canım. Oo herşeyi hatırlıyormuş anneniz☺️

kızlar bugün kontrolümüz vardı 9+2 olmam gerekirken bebeğin boyuna göre 8+4 cıktı. ben baya tedirgin oldum çünkü tedaviyle hamile kaldım ve haftam sabittir diye düşünüyordum. galiba annesi ve babası gibi minyon bir yavrum olacak çünkü doktor bebeğin boyu aileye göre belirlenir dedi.
elimde olmadan çok üzülüyorum inşaallah sağlıklıdır ben çok üzülünce 10 gün sonra gel dedi.

İçini ferah tut cnm, doktorun doğru söylemiş. Bir arkadaşımı “bebeğin kolları kısa, sorun var” diyerek çok üzmüştü bir doktor. Başka doktor da seninki gibi “anne baba boyuna göre belirlenir, çok normal” demişti. Maşallah şimdi kaç yaşında ve sağlıklı :)

Kızlar bu progestan kapsülü vajinal kullanırken iyice içeri itmek mi gerekiyor. Sanki yapamıyormuşum gibi hissediyorum.
Ben günde iki defa kullaniyorum. Gece yatarken vajinal itebildigim kadar, sabah da agizdan aliyorum kalkip ise gittigim icin. Ama gece fitil olarak koydugum gün icinde camasirima devamli geliyo. Cok rahatsiz edici bi durum.

Pazartesi günü kontrole gittik. 8+1 beklerken 8+5 dedi doktor. Erken döllenme olmuş dedi. Bi önceki gidişimde haftayla uyumluydu 5+6 da ama vajinal muayeneydi. Çok zor gördük bebeği sanırım ölçümü yanlış yaptı geçen gittiğimizde. Başka doktordu o gerçi. Her hafta farklı mı çıkıyor ki bi önde bi geride?

Bugun dra sordum kafama takıldı, oyle devamlı rutın bir sekılde kullanırsan zararı olur. 1-2 defa kullanmayla birşey olmax dedi.
Ayy içim tahatladı 2 gün falan kullandım bende bol bol bilseydim elime almazdım valla ne olduğunu bile bilmiyodum önermişlerdi öyle aldım üzüldüm baya ama rabbime emanet bebeğim rabbim korusun yavrularımızı

İçini ferah tut cnm, doktorun doğru söylemiş. Bir arkadaşımı “bebeğin kolları kısa, sorun var” diyerek çok üzmüştü bir doktor. Başka doktor da seninki gibi “anne baba boyuna göre belirlenir, çok normal” demişti. Maşallah şimdi kaç yaşında ve sağlıklı :)
canım çok sağol zaten bir önceki kontrolümüzdeki boyuyla kıyasladı gayet normal sorun yok dedi. elini ayağını oynattığını gördük muhteşem birseydi tekrar kalp atışını dinletti emin olmak için maşaallah 168 çıktı. eşimde minnoş kızım mı olacak diye seviniyor.
(kendisi baya araştırmış kalp atışı 140 üstüyse kız yazıyormuş falan)

canım çok sağol zaten bir önceki kontrolümüzdeki boyuyla kıyasladı gayet normal sorun yok dedi. elini ayağını oynattığını gördük muhteşem birseydi tekrar kalp atışını dinletti emin olmak için maşaallah 168 çıktı. eşimde minnoş kızım mı olacak diye seviniyor.
(kendisi baya araştırmış kalp atışı 140 üstüyse kız yazıyormuş falan)
erkekler bizden daha mı hevesli acaba :)) eşimde sürkli bi arastırma içinde :)

Ben de öyleyim malesef. Et yemiyorum pek ondan oluyor sanırım☺️ Miden bulanıyor mu canım senin?
aslında havucunda cok faydası varmış hafızaya :KK58:
yavas yavas geçmeye basladı bnm bulantılarım şükür :dua: cok yogun koku duymadıgım sürece sabahları bide aksam yatarkn bulanıyo sadece
senin nasıl bulantın var mı? cok zromş ya :110:

Back