• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar test sonuclarından anlayanlar yardımcı olabilir mi bana :dua:
doktora gidemiyorm da iş yerindeym

LYMF [L] 21,3
anti rubella lgG [H] 12.52
anti HBs [H] 1000
kreatinin (L) 0,5
Anti hbs hepatit B ye olan bağışıklık diye biliyorum. Yani daha önce geçirmişsiniz ya da geçiriyosunuz. Bende de 44 çıkmıştı doktoru aradım sorun yok kendiliğinden düşer dedi. Tabi senin değeri sormak lazım doktora

Anti hbs hepatit B ye olan bağışıklık diye biliyorum. Yani daha önce geçirmişsiniz ya da geçiriyosunuz. Bende de 44 çıkmıştı doktoru aradım sorun yok kendiliğinden düşer dedi. Tabi senin değeri sormak lazım doktora
bebekken geçirmişim tedavide görmüşüm canım onu görünce bende bi korktum ama normalmiş yani

Hamile kalınınca emzirme bırakılıyor mu? Bilgim yok pek canım?
Ben 6aylıktı Kızım hamile kaldım ve 11ayını geçiyordu kendi bıraktı. Dr um iki bebeğe ve kendine yeteceksen iyi beslenirim diyorsan emzir hormonlardan tadı değişince kendi bırakır dedi ve öyle de oldu benimde vicdanım rahat etti biraz olsun:KK49:

bebekken geçirmişim tedavide görmüşüm canım onu görünce bende bi korktum ama normalmiş yani
Doktoruna sor tabi canım ben de telefonda sordum yüksek diye sorun değil düşer kendiliğinden dedi. Ama benim değerim 44tü. İnternette de bağışıklık var demek yazıyor daha önce geçirmişsin ya odur muhtemelen

Canim bir örnekte ben vereyim
Benim arkadasiminda ikizleri oldu biri daha zayıftı diğerinden, zayıf olan 1 hafta kuvezde kaldı o kadariyla.
Şimdi 4 yaşına girecekler. ..
Kendini üzme doğuma kadar doktorlardan neler duyacagiz önemli olan sabretmek sonra iki tane pitirciginla uykusuz günler seni bekliyor
Birini emzireceksin uyuyacak sonra öbürü başlayacak inga ingaaa ooo çok işin var bak şimdiden dinlen bol enerji topla :KK48:
Ne güzel yazmışsın canım inşallah öyle olur yeterki sağlıklı dogsunlar ne gerekirse yapayım diyorum . İkiz deyince nasıl bakacağım kaygısına düşmüştüm ama şimdi de diyorum ki onlar sağ salim gelsin yeterki Allah'ın izniyle bakarım diyorum . Desteğin için çok teşekkür ederim. Rabbim büyük hepimizin evlatlarını bizlere bağışlar inşallah

Ben 6aylıktı Kızım hamile kaldım ve 11ayını geçiyordu kendi bıraktı. Dr um iki bebeğe ve kendine yeteceksen iyi beslenirim diyorsan emzir hormonlardan tadı değişince kendi bırakır dedi ve öyle de oldu benimde vicdanım rahat etti biraz olsun:KK49:
İyi bari sıkıntı olmamış sizde☺️ Çok detaylı bilmiyorum demek yeni gelen pabucu dama atıyor. Tıbben mi acaba yoksa halk arası bi durum mu emzirmeyi bırakmak

Doktoruna sor tabi canım ben de telefonda sordum yüksek diye sorun değil düşer kendiliğinden dedi. Ama benim değerim 44tü. İnternette de bağışıklık var demek yazıyor daha önce geçirmişsin ya odur muhtemelen
Eşim sormus doktoruma da güveniyorum sorun yok dediyse yoktur muhtemelen
senin neden yüksek cıkmş peki grci cok yüksek değil ama

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Kese düzgün bebekte de sorun yok çok şükür. Ama doktorum ‘proluton depot’ diye bir iğne verdi. 3 günde 1 4 kez yaptır dedi. Ama şimdi bakıyorum bu iğneyi çok yoğun kanaması olanlara bile tek doz veya daha uzun aralıklarla yapılacak şekilde veriyorlar. Benim için çok ağır ve gereksiz geldi. Zaten progestan kullanıyordum iki gündür onu da günde 2 ye çıkarmamı söyledi.
Bu iğneyi duyan veya kullanan var mı ne yapmalıyım bilemedim.
İlk gebelığimde 3 kere vurulmuştum. Kanamam vardı. Oğlum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür.

Eşim sormus doktoruma da güveniyorum sorun yok dediyse yoktur muhtemelen
senin neden yüksek cıkmş peki grci cok yüksek değil ama
Ben bilmiyorum canım daha önce sarılık geçirip geçirmediğimi. Anneme soruyorum 30 yıl oldu hiç bişey hatırlamıyorum diyor☺️ Ama geçirmişimdir diye düşünüyorum

Ben bilmiyorum canım daha önce sarılık geçirip geçirmediğimi. Anneme soruyorum 30 yıl oldu hiç bişey hatırlamıyorum diyor☺️ Ama geçirmişimdir diye düşünüyorum
ama doktorun düşer demiş demek ki cokta önemli değil :KK51:
bnm annem cok iyi hatırlıyomş çünkü hastanede yatmışım yeni dogdugumda doktorlar kolumda damar bulamayınca basımdan serum takmışlar fln bide orda da bulamamışlar baya delik teşik etmişler beni :KK48:

Bende vicks kullandım gripken burnum açılsın diye inşallah bişey olmamıştr bebeğime siz böyle diyince çok üzüldüm cidden rabbime emanet artık yavrularımız :KK43:
Bugun dra sordum kafama takıldı, oyle devamlı rutın bir sekılde kullanırsan zararı olur. 1-2 defa kullanmayla birşey olmax dedi.

Back