- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.501
Teşekkür ederim umarım bir sorun yoktur beklemekten başka çare yok sanırım...Ne
Benim doktorum direk 8. Haftada çağırmıştı böyle stres olmayalım. 8 de gel kalp de duyarız bebeği de görürsün dedi. Geç duyulabiliyor bir çok kişide canını hiç sıkma
Allah'ım hepimize bol bol sabır versin ne diyim ki beklemek çok zor inşallah bir sorun olmadan geçiririz...Canım çoğumuzun düşük kayıp veya kimyasal deneyimi var burda. Misal benim 23 haftalık bir kaybım var. Bende sürekli diken üstündeyim sürekli kendimi dinliyorum bişey olacak diye korkuyorum. Çoğu kişide benimle aynı durumda. Ben kalp atışını 6+5de gördüm. Gördüm diyorum çünkü doktor dinletmedi zararlı diye. Duyarsın elbet endişe etme doktor bi sıkıntı yok demiş maşallah. 8. Haftada bile duyamayan arkadaşlarımız oldu. Annelik sabır işi
Çok çok çok fazlaaa bu gün 3. Gün ve sadece 1 elma 2 pakete yakın da sade çubuk krakerler var ya onlardan yiyebildim ki onlar da istifra ederek çıkıp gitti yani 1 hafta öncesine kadar hamile oldugumu hissetmek istiyorum diye geziniyordum ortalıkta şimdi çok net anlıyorum hamile olduğumuBulantılar ne alemde hanımlar ben oğlumda bu kadar çekmedim sürekli bulanıyor bisey yapasım yiyesim pek gelmiyor toplum içinde hazır yapılan yemek varsa iştahım oluyor birazcinsiyet merakım yoktu yeni yeni merak etmeye başladım hayırlısı önce zamanında doğması ve sağlıklı olması mühim olan bir kızcem olsa fena olmaz ama
Maşallah canım bildiğin kocaman bebek :). Benimde kontrolüm 10+2 de olacak inşallah çok merak ediyorum hareket ediyormuydu bebişMerhaba anneler :) normalde şubat 20den sonra gitmem lazımdı ama burda kontrole gidenleri gorunce dayanamadim yakınımda devlet hastanesine gittim 10+2 olmam gerekirken bizim sıpa 12 haftalık gözüküyor hersey yolundaymış çok şükür insallah herkes ayni guzel haberleri duyar sorunsuz dogumlarimizi yaparız ayrica eşime de video cektirdim kendi doktoruma gidene kadar yeter bana :)) Eki Görüntüle 2108207
Çok çok çok fazlaaa bu gün 3. Gün ve sadece 1 elma 2 pakete yakın da sade çubuk krakerler var ya onlardan yiyebildim ki onlar da istifra ederek çıkıp gitti yani 1 hafta öncesine kadar hamile oldugumu hissetmek istiyorum diye geziniyordum ortalıkta şimdi çok net anlıyorum hamile olduğumu
Bi arkadaşta da oluyordu aşağıya kayıyordu kese. Sonra bişey yaptırdı adını bilmiyorum rahim duvarında perde varmış ona tutunamadığı için kayma oluyormuş. O perdeyi aldırmıştı sonrasında hamile kaldı şimdi ikizleri var. Aklında olsun. Rabbim inşallah bağışlar sana bebeğiniEvet canım ilk hamileliğim
Tebrik ederimMerhaba arkadaslar.sabahtan beri test yapiyorum hepsi pozitif cikiyor.galiba bende araniza katilacagim.
Bi arkadaşta da oluyordu aşağıya kayıyordu kese. Sonra bişey yaptırdı adını bilmiyorum rahim duvarında perde varmış ona tutunamadığı için kayma oluyormuş. O perdeyi aldırmıştı sonrasında hamile kaldı şimdi ikizleri var. Aklında olsun. Rabbim inşallah bağışlar sana bebeğini
Çok şükür ayy ne güzel hem atlatmaya başlamışsın hemde cinsiyetini öğrenmene de az kalmış Allah'ım sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı bizlerin de başına tabi :)Bize de yaranılmıyo aman sağlıklı olsunlar da kucagımız dolsun da geçer sayılı gün genelde en fazla 3 ay sürüyor ben daha kötüydüm iyiye gitmeye basladı çok şükür bir ay sonra belli olur cinsiyet ayy
Maşllah ilerde olması iyi birşey benim 2-3 gün geri gösteriyor hep ama doktorum +-3 fark cihazdan dolayı normal kabul ediliyor haftasıyla uyumlu diyor
Haraket ne kelime kıpır kıpır velet eller kollar dans ediyor içerde hissedememek şaşırtıcıMaşallah canım bildiğin kocaman bebek :). Benimde kontrolüm 10+2 de olacak inşallah çok merak ediyorum hareket ediyormuydu bebiş
İnsallah gelirsin bekleriz :)Merhaba arkadaslar.sabahtan beri test yapiyorum hepsi pozitif cikiyor.galiba bende araniza katilacagim.
4 gün önde gidiyordu simdi 10 gün olmuş takılsın bakalım kafasına göre :)
10 gün değilmiş ya hala 4 günmüş kafam karıştı :)
Canım öyle hoplamayla zıplamayla düşecek bişey değil bu :) öyle olsa 9 ay yatmamız gerekirdi. Bukadar evham yapma,yaşadığın stres zararlı aslında bebeğine. Allaha emanet et,o korur.Kızlar yaaa bugün öğlen işyerinden bir arkadaş doğum yapmıştı ona hayırlı olsuna gittik işyerindekilerle toplanıp sabah akşam servisini yapan otobüsle gittik geldik ama kestirme yol diye öyle yollara girdi ki hep hoplayıp zıplayıp gittik dönünce hemen lavaboya gittim birşey yok çok şükür ama belim çok ağrıyor biraz da kasıklarım inşallah birşey olmaz bilseydim gitmezdim valla ya pişman oldum. Eşimle arabayla gelirken bile en ufak bir yere girsek dikkat et diyorum adama valla duysa bana neler yapar.
Amin insallah canim.bir oglum var cok sukur ona kardes gelecegi icin cok mutlu oldum ama emzirdigim icin biraz duygusalim.Tebrik ederimRabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım öyle hoplamayla zıplamayla düşecek bişey değil bu :) öyle olsa 9 ay yatmamız gerekirdi. Bukadar evham yapma,yaşadığın stres zararlı aslında bebeğine. Allaha emanet et,o korur.
Merhaba arkadaslar.sabahtan beri test yapiyorum hepsi pozitif cikiyor.galiba bende araniza katilacagim.
Sadece hamile kalma şeklin farklı,onun dışında hepimiz aynıyız. Hiçbişey olmaz,korkma. Yarın yaparsın boşver,hazır takılın bugün :)Tüp bebekle olunca korkuyorum işte progestan kullanıyorum gerçi ama ya kese aşağıya kayarsa ya birşey olursa diye ödüm patlıyor ağrımda olunca neyse yukarıda oda var progestanı yapıp yattım orada biraz akşam yemek yapacaktım karnıbahar haşlamıştım ama yapmıcam hazır alsın eşim valla
Haraket ne kelime kıpır kıpır velet eller kollar dans ediyor içerde hissedememek şaşırtıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?