- 29 Mart 2013
- 273
- 393
- 303
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.481
.....Düşük Tehlikesi.....
Kızlar selam, aranızda kesesi rahim ağzına çok yakın olan var mı acaba?
Pztsi kontrolüm vardı, herşey çok normal ve iyiydi. Salı sabahı kanamam oldu, hemen doktora gittik. Hatta parça geldi. Kese rahim ağzına inmiş. Düşüyor dedi doktor hemen yatırdılar. İğne vs yapıldı dün akşam taburcudan önce tekrar kontrol ettiğinde “düne göre daha iyi ama yine de kese ile rahim ağzı arası 1 cm” dedi. Şimdi sürekli yatıyorum. 7+5’im bu arada.
İşin ilginç yanı kese ve kalp atışları çok düzgün ve sağlıklı. Sadece aşağı inmiş nedense. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Canim bir örnekte ben vereyimOkurken gözlerim doldu . İnşallah iyi şeylerle karsilasirim . Kendime telkinde bulunuyorum korkma Allah'a emanet onlar diye ama yüzümün ifadesi hiç öyle değil ağlayacak omuz arıyorum şuan resmen . Yine de düzeltmeye çalışacağım kendimi
Kan verdim canımSenin baya net çıkmış cnm benim hiç hayalet çizgi bile yok
Amin inşallah :)Amim sizinde inşallah :)
Bende vicks kullandım gripken burnum açılsın diye inşallah bişey olmamıştr bebeğime siz böyle diyince çok üzüldüm cidden rabbime emanet artık yavrularımızBen de bir iki kez burnumun içine sürmüştüm doktor kullanma deyince şok oldum canım. Artık allaha emanet
İlk hamileliğin mi canım?Bu arada bazılarınızda kesede kanama alanı vardı öyle hatırlıyorum. Benim kanamam keseden değil, kesenin rahim ağzına inmesini engelleyen duvar, kanayan oymuş, kese o yüzden aşağı inmiş zaten
Benim doktorum direk 8. Haftada çağırmıştı böyle stres olmayalım. 8 de gel kalp de duyarız bebeği de görürsün dedi. Geç duyulabiliyor bir çok kişide canını hiç sıkmaArkadaşlar merhaba bende başka bir topik de ki arkadaşın tavsiyesi üzerine aranıza yeni katıldım... Öncelikle rabbim hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin , çok zor bir zamandan geçtiğimiz kesin sanıyorum... Şuan 6+3 deyim daha çok yeni çok başında olduğumun farkındayım ama internette bir sürü yazı okudum ve çoğu 6. Hafta da kalp atışları duyulur diyor dün kontrolüm vardı çok şükür ki doktorum bi sorun yok bebek sağlıklı demesine rağmen kalp atışlarını duyamadık 19 unda gel kalp atışlarını duyarız dedi böyle olması beni çok huzursuz etti doğrusu aranizda kalp atışını duyan veya daha duymamış olan arkadaşlar var mı ? Şuan duymamış olmam normal mi? Geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkum daha da fazla en ufak bir şeyde ya normal değilse ya birsey olursa diye endişe ediyorum
Doktorum ultrason cihazlarının telefondan daha az zararlı olduğunu söyledi ben dayanamam 1 ay geçen hafta gördüm ama bu Cumartesi tekrar randevu aldım bide benim tüp bebek olunca daha çok pimpirikliyimarada özele gitsem mi diye düşndüm bende ama ultrasonda fazlası zarar deniyo
Canım çoğumuzun düşük kayıp veya kimyasal deneyimi var burda. Misal benim 23 haftalık bir kaybım var. Bende sürekli diken üstündeyim sürekli kendimi dinliyorum bişey olacak diye korkuyorum. Çoğu kişide benimle aynı durumda. Ben kalp atışını 6+5de gördüm. Gördüm diyorum çünkü doktor dinletmedi zararlı diye. Duyarsın elbet endişe etme doktor bi sıkıntı yok demiş maşallah. 8. Haftada bile duyamayan arkadaşlarımız oldu. Annelik sabır işiArkadaşlar merhaba bende başka bir topik de ki arkadaşın tavsiyesi üzerine aranıza yeni katıldım... Öncelikle rabbim hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin , çok zor bir zamandan geçtiğimiz kesin sanıyorum... Şuan 6+3 deyim daha çok yeni çok başında olduğumun farkındayım ama internette bir sürü yazı okudum ve çoğu 6. Hafta da kalp atışları duyulur diyor dün kontrolüm vardı çok şükür ki doktorum bi sorun yok bebek sağlıklı demesine rağmen kalp atışlarını duyamadık 19 unda gel kalp atışlarını duyarız dedi böyle olması beni çok huzursuz etti doğrusu aranizda kalp atışını duyan veya daha duymamış olan arkadaşlar var mı ? Şuan duymamış olmam normal mi? Geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkum daha da fazla en ufak bir şeyde ya normal değilse ya birsey olursa diye endişe ediyorum
Hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsunlarda.. Kilo alma şeklinin kız yada erkekle alakası olmadığını düşünüyorum sadece ama hisler önemli :)Kilo veriyorum aksine ama basenlerimin genişlediğini farkediyorum ve ic kisminda da catlaklar oluşmuş. Kiz da erkek de sevinirim onemli degil sağlıklı olsun da ama içimizden ilk gecen esimin de benim de kız. Rüyalarım da oyle gidiyor ama bakalım:)
Bende kanama vardı kanamanın olduğu gün doktoruma gittiğimde rahim ağzı 3.38 ölçtü en düşük 2.5 olması lazım diye biliyorum. Acaba dikiş falan mı atılması gerekir ki?Bu arada bazılarınızda kesede kanama alanı vardı öyle hatırlıyorum. Benim kanamam keseden değil, kesenin rahim ağzına inmesini engelleyen duvar, kanayan oymuş, kese o yüzden aşağı inmiş zaten
Maşllah ilerde olması iyi birşey benim 2-3 gün geri gösteriyor hep ama doktorum +-3 fark cihazdan dolayı normal kabul ediliyor haftasıyla uyumlu diyorMerhaba anneler :) normalde şubat 20den sonra gitmem lazımdı ama burda kontrole gidenleri gorunce dayanamadim yakınımda devlet hastanesine gittim 10+2 olmam gerekirken bizim sıpa 12 haftalık gözüküyor hersey yolundaymış çok şükür insallah herkes ayni guzel haberleri duyar sorunsuz dogumlarimizi yaparız ayrica eşime de video cektirdim kendi doktoruma gidene kadar yeter bana :)) Eki Görüntüle 2108207
Beni kızımda durdurup oğlun mu olacak diye soruyorlardı inanmıyorlardı sivri bi karnım vardı ve yanlarım kalçam büyümemişti bence çocukla değil anne ile ilgili bi durumHayırlısı olsun canım,sağlıklı olsunlarda.. Kilo alma şeklinin kız yada erkekle alakası olmadığını düşünüyorum sadece ama hisler önemli :)
İlk hamileliğin mi canım?
ben fazla rahatım galibaDoktorum ultrason cihazlarının telefondan daha az zararlı olduğunu söyledi ben dayanamam 1 ay geçen hafta gördüm ama bu Cumartesi tekrar randevu aldım bide benim tüp bebek olunca daha çok pimpirikliyim
Bende kanama vardı kanamanın olduğu gün doktoruma gittiğimde rahim ağzı 3.38 ölçtü en düşük 2.5 olması lazım diye biliyorum. Acaba dikiş falan mı atılması gerekir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?