2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ya kıyamam emin ol yiyecek rızıkları varsa her turlu dünyaya geliyorlar diyorum yA 750 gr elim kadar bebek büyüdü gözümüzün önünde, sen üzme kendini iyi beslen bak senin iki bebişin var konuş onlarla Allah bebeklerini sana bağışlasın

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim inanılmaz bir öksürük, geniz akıntısı ve halsizlik vardı. Hamd olsun iyiyim. Zaten ben doktora hastayım demeden doktor öksürüğümu duyunca zatureye cevirmesin dedi. Ilaclari yazdı. Rabbime emanet inş bir şey olmaz yavruma. Çok acayip rüyalar görür oldum zaten. Fazlada düşünemeye çalışıyorum. Hayırlısı inş.

Sağol canım çok şükür öksürük ve ateş olmadı ben de. Ama hala korkmuyorum değil tam da atlamadım yani. Yavrularımız allaha emanet

canm kasık agrısı bugun bendede var ama daha asgıda ve ara ara batma gibi giriyo

Olur mu canım silik gebelik yoksa çıkmaz, benimkiler hep böyle çıktı ve hamileydim
Canım benimde gebelik testim silik çıktı ama bu ovülasyon testiymiş ovülasyon testi her zaman silik çıkar ve yumurtla günü pik yapar kopkoyu çıkar o günde yumurtlama olmuştur anlamına gelir gebeliktede koyu çıkabiliyo ovülasyon testleri

Merhaba amin inş ,hoşgeldin aramızaneden 1 hafta geriden geliyorsunuz?

Kızlar her şeye ağlıyorum haber izliyoruz ağlıyorum, dizi izliyoruz ağlıyorum, yemeği unutuyorum yanıyor bi de yandı diye ağlıyorum, evi temizliyorum sonra niye kirlendi dşye ağlıyorum, ben zAten ağlak biriydim balık burcuyum hamilelikle birlikte tavan yaptı duygu durumlarım şimdi eşimle trt çocuk da çizgi film izliyoruz

çocuk doğumca bol bol trt çocuk izleyeceksiniz canım

Kızlar ya bugun sabahtan beri sağ kasığımda bıcak saplanır gbi bi agrı giryo ara ara tam kasıgımla bacagımın arasında cok garip bir yerde korktum basına gelen varmı böyle bişe????

Kızlar ya bugun sabahtan beri sağ kasığımda bıcak saplanır gbi bi agrı giryo ara ara tam kasıgımla bacagımın arasında cok garip bir yerde korktum basına gelen varmı böyle bişe????
Takma canim kafana o hepimizde oluyor. Ama tabiki asiri olursa bi doktora gorun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…