2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlaar. İşe geldim bende ama nasıl geldim yataktan kazıyarak çıktım yani çok uykum var saat 7 de hava hala zifiri karanlıktı. Bir tane yumurta yedim progestan fitili yaptım 15 dk falan yatmam gerekiyor zaten biraz daha uyudum kalktım hazırlandım başım ağrıyor şu an hava sis göz gözü görmüyor şimdi evde yatmak vardı.

Kızlar merhaba
Ovülasyon testi ile gebelik belli olur mu?
bende bebeğime hamile kalmadan önce çok kullandım ovulasyon testi.silik olduğunda genelde yumurtlamanın gelişmeye başladığı ve döllenme olmazsa atılacağı zamanlardı.çünkü bir yandan ultrasonlada takibim yapılıyordu.bu benim tecrübem.yine en iyisini doktorlar bilir inş.kanda net bi sonuç alınır.

Canım benim doktorda iki kere baktı hızına bize de dinletti atış hızında sorun yok dedi iyi dedi demek ki o yüzden özellikle bunu söyledi. Bu kadar önemli yani belli oluyor az çok oradan. Bende çok kafaya takıyordum çünkü ya kalbi durursa ya birşey olursa diye ama iyi attığı sürece risk azalıyor öyleyse. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah arkadaşımızında düzelir. Ben tüp bebekle hamile kaldım ya doktor 15 güne bir çağırır diyordum ama 1 ay sonra gel dedi yaa

Canım seni üzmek istemem ama daha net çıkınca gebelikten oluyo ama ikisininde kop koyu olması lazım yinede inşallah vardır silik çizgi hep çıkıyo
Olur mu canım silik gebelik yoksa çıkmaz, benimkiler hep böyle çıktı ve hamileydim

Evet canım en önemli şeylerden biri ilk etapta kalbin atması ve atış hızı. Vücuda kan pompalayan yer kalp,hızzla akış olacakki beslesin vücudu. Yavaş atan kalp sonra hızlanır mı bilmem. Benim doktoruma göre cevabı hayırdı. En iyi ihtimalle şuanda atmaya başladıysa yavaş diyelim diye teselli etmeye bile çalışmıştı hatta. Onun dışında yavaş yavaş yükselmesi söz konusu değilmiş. Zaten kalp yavaş attığı için bebekte gelişimde düzgün olmuyor. 1 hafta beklememe rağmen hiç büyümemişti düşünsene,halbuki en hızlı büyüdüğü dönemler. 10 gün sonra gittiğinde nekadar büyümüş gördün dimi ? Yavaş atan kalpte bu olmuyor malesef.
İlk kalp atışını duyduktan 10 gün sonra kontrole gittim bende,gelişim normalmi diye baktı. Herşey normal olunca 3 hafta sonra gel dedi :/ neyseki 2 haftası gitti, haftaya gideceğim tekrar :) Sorun olmayınca böyle canım,ayda bir gideceğiz :) 1 ay sonra gördüğüne inanamayacaksın,resmen bebek olacak. Bence en heyecanlı kontrol bu seferki :)

günaydın cici anneler.. cumartesi görücem yavrucuğumu tekrardan. sabırsızlıkla bekliyorum. bu gece rüyamda da fıldır fıldır bakan bir erkek bebek gördüm. çook güzeldi.. ama ne bilim eşim hep oğlum oğlum diyor diye bilinçaltı oldu galiba.. yaptığım çin japon bilmem ne testlerinde hep kız çıkıyor. Rabbim bilir tabi..

ahh o sabah uykuları .. o kadar güzel ve o kadar zor ki kalkması.. haftasonunu iple çekiyorum..

Bir ay oldu bebişi görmeyeli yaa gelsin artık pazartesi günü

bende cumartesiyi bekliyorum. 3 hafta olacak. çok uzun süre geliyor bana yaa.

Yahu yetmez mi beklediğim
Çatlamak üzereyim
Şuna bak
Sabah idrar yapacağım gebelik testi
Perşembe de kan vereyim
ben ilk hamileliğimde ovulasyon testi ile hamile kalmıştım. Bu çift çizgi senin yumurtlama döneminde olduğunu gösterir ümitini kırmak istemem canım ama ovulasyon testi ile gebelik testi yapılmaz diye biliyorum. İnşallah iyi haberler alırsın ve hamilesindir.

Günaydin kizlar. Benim hamileligimi ögrendigim günden beri gögüslerim ageiyo hatta gece üzerine zor yatiyorum uclari da hassaslasti. Ama bu sabah kalktigimda sanki eski agrisi yok gibi hatta biraz sertligi bile azalmis gibi. Normal mi acaba sasirdim birden.

6+1 gorundu vajinal. 50-60 atiyor dedi
9hafta görünüyor linkin geriden mi geliyordu Bebek vajinalden bile o kadar duyuldu demek inşallah tutunur sana canım bence başka bir dra daha git bugün usg dandikti belki. Ben iki gün önce ki doktorda duyulmuyordu sadece gördük atışını dün gittiğim ama usg kaliteliydi ve ses baya kuvvetliydi. İnşallah sağlıkla gelişir kuzun
Senin birde iki tane depolardan yerler bişey bulamazlarsa bence daha dikkat etmelisin beslenmene, 2yumurta pekmez ceviz 2bardak süt 1kase yoğurt ağırlıkla kırmızı et balık yemeye özen gösteriyorum.
Ilk atışlara gore cinsiyet erkek gibi. Tutarsa tuttu dersin o zamana :)
Hadi bakalım görelim pipoşu
Yahu yetmez mi beklediğim
Çatlamak üzereyim
Şuna bak
Sabah idrar yapacağım gebelik testi
Perşembe de kan vereyim
İnşallah 7yılın mükafatı bu sene olur canım
Günaydın herkese güzel bir gün olsun
Bende dr gidicem 9 da umarım herşey yolundadir
Haberleri bekliyoruz canım
Ben antepte ogretmenim mersindeki soktorumu aradim baska bi hastaneye daha git ultrason cihazlari da fark ettiriyor dedi. Bu cuma baska hastaneye gidicem bakalim insallah gelisme olur
İnşallah bir kaç fukarayı sevindir, dua et enerjini iyi tut sıkıntıya girme ki bebiş tutunsun inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta duygulandım iki hamileliğimde bende çalışıyordum kendi işimizdi ama sabah kalkıp pc başına oturmak bile eziyetti 2010mart topiğindeki çalışmayan evde yatabilen annelere sinir olurdum hep şükür şimdi yataktan yazıyorum ama sen bana sinir olma bizde geçtik oralardan
Olur mu canım silik gebelik yoksa çıkmaz, benimkiler hep böyle çıktı ve hamileydim
Ovulasyonmuş onu bilemeyeceğim pardon

Normal canım benimde öyle bi azıyor bi duruluyor şu sıra iyi neyseki

Kızlar şükür kesem büyümüş 5+2 olmuş
Haftaya kalp atışı için çağırdı ama ben obur hafta gitmeyi düşünüyorum 7+ olur
Gözün aydın sağlıkla kalp atışlarında duyarsın inşallah haftayada girsen duyulur bnce, satını bence 5+2olacsk şekilde düzenle sen kafan karışmasın burda yanlış linke göre 8haftadasın

Canım bende istesem çıkarım hani zor durumda kalmayız mecbur değilim ama evde daha beter oluyorum hep uyumak istiyorum kafam hiç kalkmıyor dün doktora gideceğim diye izin aldım sonra eve gittim birşeylerde yiyince devrilip yattım 2 saat uyumuşum aptal gibi oldum çalışmak iyi oluyor kafam dağılıyor arkadaşlar falan o yüzden ama bugün gerçekten çok uykum var gece erken yatayım bari. Hatta öğle tatilinde de yemeğe gitmeyip bir odamız var orada yatayım diyorum zaten midemde bulanıyor ve yemekte kuru fasulye varmış

Bende çok takmıştım 3 gün gerideydi doktor sorun değil dese de acaba geri mi kalacak demiştim ama dün büyüdüğünü görünce rahatladım. O kadar büyümüş olabileceğini düşünememiştim. 1 ay sonra tabii tam bir bebek olacak artık baya heryeri görünür olacak hareketleri olacak belki de ve 2 li test zamanına denk geliyor doktor onu da yaparız dedi o yönden de heyecanlı olacak ayy dudakları o kadar belli ki kıvrımları şaşırdım eşime benzeyecek gibi geliyor bana

Normal canım Benimde aynı meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…