• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktordan geliyoruz bebeğimizi gördük çocuklarımla kalp atışı da çok net duyuluyordu dakikada 143atıyordu ve usg kalitesinden sanıyorum o kadar netti ki çok güzel gördük çocuklarda çok mutlu oldu haftasıyla uyumluydu 7+2görünüyordu bi şikayetin olmazsa 1ay sonra gel dedi, genetik raporu için Cerrahpaşa ya da Zeynep Kamile gidebileceğimi söyledi çünkü ben 8ocakta omuz ağrım sebebiyle kortizon iğnesi ve mr çektirmiştim Bebek çok sağlıklı görünüyor ama içimiz rahat etsin dedi bakalım onu da hallederim bu hafta:spor:Eki Görüntüle 2107118

Ilk atışlara gore cinsiyet erkek gibi. Tutarsa tuttu dersin o zamana :)

Yaa neredeyse herkes duymuş kalp atışını ben ayın 13'üne kadar beklemek zorundayım üstelik en son gittiğimde kese var ama embriyo yok dendi 6 haftalıkken 4 haftalık çıktı neden bu kadar geriden geliyor ilk hamileliğimde böyleydi bebek oluştu mu kalbi attı mı kafamda deli sorular var

Hiç duymadım cnm gebelik mi çıktı? Normal gebelik testi ile baksan yine dayanamadın demi :) inş bebeğin seninledir

Yahu yetmez mi beklediğim
Çatlamak üzereyim
Şuna bak
Sabah idrar yapacağım gebelik testi
Perşembe de kan vereyim

Eklentiler

• 20180206_225722.jpg
    20180206_225722.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar sinüzitten ölüyorum. Burnum taş gibi. Asla nefes alamıyorum. Gece uykusu nerdeyse hiç yok. Papatya, kekik, viks buğusu yapıyorum. Okyanus suyu, ılık tuzlu su yapıyorum yok yok yok . Hiç bişi fayda etmıyor. Var mı değişik bir fikri olan, başımda çatlıyor, çok fena durumum walla :(

Adet olamaz adet olsa pozitif çıkmaz nette biraz bakındım çok fazla bu testi kullanan olmuş hatta gebelik testinin negatif verdiğini bu test pozitif vermiş ve bayan hamileymiş hadi hayırlı olsun
Bende baktım ama net birşey bulamadım
İnşallah canım benim
Umutlandım çift çizgi görmeyeli 7 yıl oldu

Yahu yetmez mi beklediğim
Çatlamak üzereyim
Şuna bak
Sabah idrar yapacağım gebelik testi
Perşembe de kan vereyim
Canım seni üzmek istemem ama daha net çıkınca gebelikten oluyo ama ikisininde kop koyu olması lazım yinede inşallah vardır silik çizgi hep çıkıyo

Kızlar kızlar nasıl besleniyorsunuz pekiii . Ben çok dikkat edemiyorum ama çok kötü de sayılmaz bulantı hafifledi biraz . Süte yumurtaya falan baslayayim diyorum. Dr ilk 3 ay dikkat etmesen bile olur dedi ama bence olmaz öyle şey :)

Ben buna cok inanamiyorum.Sonucta depolarini saglama aliyorsun yine.Ve en onemlisi aliskanlio olmadi guzel oluyor;)

Yiyemediklerin olur dert etme,alternatif mutlaka olur.

Canim kemik suyu birazda icine et koyup haslayabilirsin.
Ben icin sogan sarimsak flnda koyuyorum hatta .Kalan malzemelerde sana kalmis.etlerinide didiklersin.
Sonrada buz posetlerine koyup buzluga kaldiriyorum corbalara yemeklere iyi oluyor;)

Kızlar sinüzitten ölüyorum. Burnum taş gibi. Asla nefes alamıyorum. Gece uykusu nerdeyse hiç yok. Papatya, kekik, viks buğusu yapıyorum. Okyanus suyu, ılık tuzlu su yapıyorum yok yok yok . Hiç bişi fayda etmıyor. Var mı değişik bir fikri olan, başımda çatlıyor, çok fena durumum walla :KK43:

Aklima nazal yıkama geliyor ama hamilelikte kullanimi nasildir bilmiyorum
Eczacina ya da doktoruna danisabilirsin yanlis bisy olmasin.
Gebelikte kilcak damarlar daha hassas olabiliyor.

Daha transferin 7.günüm ya erken
Ama siz normal genelik testi değil avulasyon testi diyosunuz genelde ovülasyon testi kopkoyu çıkarsa idrarda silik çıkıyo ya bide ovulasyon testleri hep silik çıkıyo diye dedim inşallah vardır canım yarın genelik testini yap güzel haberler ver bize

Ama siz normal genelik testi değil avulasyon testi diyosunuz genelde ovülasyon testi kopkoyu çıkarsa idrarda silik çıkıyo ya bide ovulasyon testleri hep silik çıkıyo diye dedim inşallah vardır canım yarın genelik testini yap güzel haberler ver bize

İnşallah canım
Yarın olmadı kan vereceğim
Net olan şeylerden hoşlanırım ben

Ben buna cok inanamiyorum.Sonucta depolarini saglama aliyorsun yine.Ve en onemlisi aliskanlio olmadi guzel oluyor:KK66:

Yiyemediklerin olur dert etme,alternatif mutlaka olur.

Canim kemik suyu birazda icine et koyup haslayabilirsin.
Ben icin sogan sarimsak flnda koyuyorum hatta .Kalan malzemelerde sana kalmis.etlerinide didiklersin.
Sonrada buz posetlerine koyup buzluga kaldiriyorum corbalara yemeklere iyi oluyor:KK66:

Aklima nazal yıkama geliyor ama hamilelikte kullanimi nasildir bilmiyorum
Eczacina ya da doktoruna danisabilirsin yanlis bisy olmasin.
Gebelikte kilcak damarlar daha hassas olabiliyor.
Bin

Back