2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar
Günümüz rutinlerden oluşuyor bu dönem. Bunalıyoruz ama yapacak pek bir alternatif yok.
Sabah kahvaltı arabalarla oyna vs derken öğlen oluyor. Bazen kinetik kum oynuyoruz bazen suya oyuncak balıklar doldurup yüzdürüyoruz. Sitenin bahçesinde kazı yapmaya iniyoruz kürek tırmık.
Pek sosyallesemiyor. Komşuların çocuklarıyla denk gelirse oynuyor sitede.
Bir an önce bu durum bitsin parklardan çıkartmayacağım
Scooter almıştık onunla eğleniyor. Evde kullanmadığımız park yatağı top havuzuna çevirdim salona koydum
Boya,hamur her gün yapılıyor. İngilizce videolar izliyor. Renkleri ve bazı hayvanları ingilizce olarak öğrendi.
Konusmasi güzel zaman kavramı var gelecek şimdiki ve geçmiş zamanı kullanabiliyor.
Bizde durumlar böyle. Farklı alternatifler varsa açığım evde durmak çok sıkıcı onlar için

Çocuğunuz Tv, tablet ya da telefonla tanıştı mı?

Canım scooter y bizde alıcaz ne aldınız atabilirmisin memnunsaniz fikir okur bizede bizimde arabalarla oyna balkonda biraz vakit geçiriyoruz top oynuyoruz saklambaç boya öyle gidiyor hala 1 saat uyuyor gündüzleri benim oğlum

Aynen b3nde sen gibiyim çok karrasizim ağustosta 3 yaşına girecek daha vermedim hiç ama vermek de istiyorum
Ben 2 yaşında yavaş yavaş izletmeyi düşünüyordum ama 4 ay daha beklemeyip açsam mı diyorum. Pandemide evde etkinlik de bir yere kadar, artık sıkılıyor. 3 yaşa kadar izletmemeyi başarabilmişsiniz ne güzel

Aynen sürekli etkinlik de olmuyor bi taraftan ev işleri bi taraftan çocuğu oyala çok zorlanıyor insan gerçekten akşam olunca hiç halim kalmıyor

Kaç aylıkken tanıştı? Ben de 15 dk video izleteyim artık diyorum tereddütteyim
1 yaşından sonra ufak ufak izlemeye başladı. Yani biz tv izlerken reklamları falan görüyordu. Biraz daha bilinçlenince ona özel videolar açtım çocuk şarkıları dinledi. Şimdi belli bir süre tabletle oynuyor bırakıyor. Teknoloji zamanı uzak tutmak bir yere kadar oluyor maalesef. Ama gelişimi konusunda sıkıntı yaratmadığını düşünüyorum yani bizde durum öyle oldu.
Özel bir marka almadım canım geçen migrosta 23 nisan indirimi vardı oradan aldım. İlk bir iki denemede afalladı ama sonra çabucak çözdü olayı. Çok hızlı öğreniyorlar.

Aynen sürekli etkinlik de olmuyor bi taraftan ev işleri bi taraftan çocuğu oyala çok zorlanıyor insan gerçekten akşam olunca hiç halim kalmıyor
Çok iyi anlıyorum. Evdeyken çocuğa bir yerde yetemiyorsun ve çocuk mızmızlanınca yoruluyorsun. Bugün parkta kimse yoktu indirdim aşağı. Yoruldu eve gelir gelmez uyudu. Dışarıda enerjisini daha iyi atıyor

Teşekkür ederim canim

Aynen canım dışarda vakit daha çabuk geçiyor gem enerjisini atıyor virüs bitse de rahatlasak

Virüsün biteceği konusunda çok karamsarım Bu arada yukarıda sormuştum ama kimse cevaplamamış Son azılar çıktı mı sizin ya da ne zaman çıktı
Bizde bütün dişler tamam. Çıkarırken zorlanma falan olmadı. Kehribar kolye takıyorum ben uzun zamandır belki onun da etkisi olmuş olabilir.

Bizde bütün dişler tamam. Çıkarırken zorlanma falan olmadı. Kehribar kolye takıyorum ben uzun zamandır belki onun da etkisi olmuş olabilir.
Ne güzel maşallah Ama bizimki alışık olmadığı için kolyeyi çekip çıkarmaya çalışır. Son azılar kaçıncı ayda çıkmıştı hatırlıyor musunuz?

Merhabalar, nasılsınız?
Tuvalet eğitimlerini naptınız?
Bir cesaret başlamak istedim ama kızım yirmi dakikadır ıslak ıslak dolanıyor evde. Sıcaklarda hoşuna bile gitmiş olabilir o ıslaklık, üzerini değiştirmeye ikna edemiyorum. Zorlamak da istemiyorum ama çişli çişli de durulmaz ki

Bu arada covide yakalandık, dün bitti karantinamız. Evdeyken teması olabildiğince azaltabilmek için aylardır kapalı duran televizyonu açmaya başladım. Çılgınlar gibi tv izledi on gün boyunca.
biraz etkinlik araştırması yapacağım, bütün gün evde vakit geçirmek zor oluyor, televizyonu tekrar ortadan kaldırmayı düşünüyorum.

Yaaaaaaa kuzum benim

Biz geçen haziran bıraktık canım 1 sene olmak üzere

Çok üsteleme 3 gün zaman ver yavaş yavaş oyunla alkışla herşey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…