- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #55.021
Ooo selam canım pandemi de ne olsun evde oyalamaca uğraşıyoruz sen nasılsın?Selam kızlarrrrrrrr nqpıyorsunuz bebeleriniz nasıl bakalım
Bizde aynı canım arada kimseler yokken parka gidiyoruz ya da dışarıda yürüyüş yapıyoruzOoo selam canım pandemi de ne olsun evde oyalamaca uğraşıyoruz sen nasılsın?
Aynen canım emzirme sonrası girdim takıma çok iyi geldi baya verdim yakında mezun olucam sonrası sıkılaşmaya kaldı şu doğum göbeğini biraz daha düz hale getirmem gerekBizde aynı canım arada kimseler yokken parka gidiyoruz ya da dışarıda yürüyüş yapıyoruz
Ama kendi Ke dine oyuncaklarla hiç oynamıyor
Sürekli mız mız
Kilolarda verilmiş
Maşallah canım kaç kilo ile mezun olacaksınAynen canım emzirme sonrası girdim takıma çok iyi geldi baya verdim yakında mezun olucam sonrası sıkılaşmaya kaldı şu doğum göbeğini biraz daha düz hale getirmem gerek
Benimki kendi kendine oynuyor araba kamyon kepçe falan oyun kuruyor onlarla
Parka gidersek rahat oluyorum orada kumla çok güzel vakit geçiriyor.
Bir de akşamları çiftlik hayvanları var lego duplu serisi gibi onları konuşturup oyun yapıyoruz. Hırçınlık azaldı epey. Her şeyi anlattığı için sorun olmuyor.
Ah ne güzel jimnastik harika olur çok güzel esneklik kazanir pandemi bir bitse neler neler yapicaz da bekliyoruz iste çocuklar yasak kelimesini öğrendi yani bu yaştaMaşallah canım kaç kilo ile mezun olacaksın
Ya benim kızda kumla filan bayılıyor oynamaya ama evde kendi en fazla 15 dk sonra başlıyor sıkılmaya bir sürü oyuncağı var ama yine istemiyor
Bizde zaten bilmediği kelime yok çok şükür herşeyi de yiyor
Bir kaç defa oyun grubu buldum götürdüm bayağı eğlendi ama şu pandemi çocuklarımızı herşeyden geri koyuyor
Bacağını ayırıp oturuyor sürekli ben spora gidecem diyor birkaç tere götürdüm 3 yaş öncesi almıyorlar bekleyeceğiz inşallahhh eylülde herşey yoluna girmiş korona bitmiş olursa ya yüzme ya Jimnastiğe götüreceğim
Ahhhh ahhhh o yasak kelimesini benim kızda çok kullanıyorAh ne güzel jimnastik harika olur çok güzel esneklik kazanir pandemi bir bitse neler neler yapicaz da bekliyoruz iste çocuklar yasak kelimesini öğrendi yani bu yaşta
Ben 62 ile mezun olacağım hamile olmadan önceki kilom ama sonra revize edip takımda free takılırım kaptan yardımcısıyım zaten bırakıp gidemem hemen
Benim bebe çok sinirli şu sıralarSelam kızlarrrrrrrr nqpıyorsunuz bebeleriniz nasıl bakalım
Ayyy senin kızla benim cadı aynı ya bu sıralar herşeye sinirleniyor bir de bana diyor kiBenim bebe çok sinirli şu sıralar
Evde ikimizken tepemden inmiyor, hayatımda bu kadar kucağımda durduğu bir dönemi olmamıştı.
bir kişi daha olursa evde sinirinden geçilmiyor.
Benim kızda tek oynamaz canım illa yanında oturacağım oyuncakları döker kalkarSelam kızlar bizimde konuşmamız baya ilerledi arada yuvarlayarak konusyor ama idare ediyoruz artık kendisi pek benimkide oynamıyor sürekli ikimiz oynuyoruz ev işlerini yaparken biraz sıkıntı yasiyoruz buarda nasıl zayıfladınız neler yaptınız benimde çok ihtiyacım var ama hala bi adım atmadim
Ben zayıflamıştım ama koruyamadımSelam kızlar bizimde konuşmamız baya ilerledi arada yuvarlayarak konusyor ama idare ediyoruz artık kendisi pek benimkide oynamıyor sürekli ikimiz oynuyoruz ev işlerini yaparken biraz sıkıntı yasiyoruz buarda nasıl zayıfladınız neler yaptınız benimde çok ihtiyacım var ama hala bi adım atmadim
Sinirini yerim onlarınAyyy senin kızla benim cadı aynı ya bu sıralar herşeye sinirleniyor bir de bana diyor ki
Anne ben çok sinirliyim hıhhhh
Ama çok tatlılar ya bıcır bıcır
Benim kızda tek oynamaz canım illa yanında oturacağım oyuncakları döker kalkar
Sabah akşam sulu boyu parmak boyası yapıyoruz ama kağıttan çok kendini boyuyor
Benim kız 7 aylıkken ben eski kilodan da zayıf olmuştum sonra pandemide geri aldım kiloyu canım
3 aydır diyetisyene gidiyorum 14 kilo verdim
Geriye kaldı 4 kilo
Benim bilgim yok malesefTecrübeli anneler sizede sorayım ? sizin bebeklerde burunda tıkanıklık olan oldu mu ? Et gibi burun içi temiz ama sürekli burunda hırıltı var zorlanıyor ara ara bence etler şişti böyle birşey yaşayan bilen var mı ?
Maşallah canım 14 kilo çok iyi vermişsin darısı başıma valla benimde 63 tu şuan 69 kiloyum veremedim halaAyyy senin kızla benim cadı aynı ya bu sıralar herşeye sinirleniyor bir de bana diyor ki
Anne ben çok sinirliyim hıhhhh
Ama çok tatlılar ya bıcır bıcır
Benim kızda tek oynamaz canım illa yanında oturacağım oyuncakları döker kalkar
Sabah akşam sulu boyu parmak boyası yapıyoruz ama kağıttan çok kendini boyuyor
Benim kız 7 aylıkken ben eski kilodan da zayıf olmuştum sonra pandemide geri aldım kiloyu canım
3 aydır diyetisyene gidiyorum 14 kilo verdim
Geriye kaldı 4 kilo
Canım istedikten sonra başarabilirizMaşallah canım 14 kilo çok iyi vermişsin darısı başıma valla benimde 63 tu şuan 69 kiloyum veremedim hala
Vallahi canım yasak gelmiş gelmemiş biz hep aynıyızSelam kızlar nasılsınız 20 gün tam kapanmayı birlikte mi geçirmek neler yazdırdık hangi oyunlari oynadık etkinlikler falan yazsak mi sizce ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?