- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #55.061
Ben bugün başladım. Öğlen uyurken falan çiş yapmadı ama uyanınca uyku sersemi tuvalet yerine yere yaptı. 3 gün bu şekilde deneyeceğim gelişme olmazsa ara verip bir iki ay sonra denerim.Merhabalar, nasılsınız?
Tuvalet eğitimlerini naptınız?
Bir cesaret başlamak istedim ama kızım yirmi dakikadır ıslak ıslak dolanıyor evde. Sıcaklarda hoşuna bile gitmiş olabilir o ıslaklık, üzerini değiştirmeye ikna edemiyorum. Zorlamak da istemiyorum ama çişli çişli de durulmaz ki
Kolay gelsin canım.Ben bugün başladım. Öğlen uyurken falan çiş yapmadı ama uyanınca uyku sersemi tuvalet yerine yere yaptı. 3 gün bu şekilde deneyeceğim gelişme olmazsa ara verip bir iki ay sonra denerim.
Cadı yaaaaa herşeyi biliyorlar.çok bıcırıkKolay gelsin canım.
ben pes ettim bıraktım daha o gün. Bütün gün çişini hep altına yaptı ve üzerini değiştirtmemek için mücadele etti.
elimdeki bezler bitene kadar bir daha denemeyeceğim. Yaptıktan sonra gelip söylüyor hala, bazen de yapmadan önce haber veriyor ama lazımlığa yapmak istemiyormuş.
Kandırıyor beni ya.Cadı yaaaaa herşeyi biliyorlar.çok bıcırık
Merhaba başladınız mı nasıl gidiyor süreçMerhabalar, nasılsınız?
Pazartesi tekrar tuvalet eğitimi denemesi yapacağım
Önerileriniz varsa alabilirim, gündüzü bir şekilde atlatırız da şimdiden geceleri gözümde büyüyor.
Uykusu bölününce terör estiriyor kızım, nasıl uyandırıp da çiş yapmaya ikna edeceğim diye düşünüyorum
Merhaba, başlayamadım. Eşim bazı işleri için memlekete gidecek, kızım da onunla gidecek yarın. Çarşamba onlar döndükten sonra başlamayı düşünüyorumMerhaba başladınız mı nasıl gidiyor süreç
Biz başladık ikinci haftamız çiş sorun değil ama kaka bizi zorluyor bizde bakıcı ile başladık ama pes etmiypruzMerhaba, başlayamadım. Eşim bazı işleri için memlekete gidecek, kızım da onunla gidecek yarın. Çarşamba onlar döndükten sonra başlamayı düşünüyorum
Bezi artık takmasak olur mu diyorum, hayır diyor.
Çişini tuvalete yapmak ister misin diyorum, hayır istemiyorum diyor. Bezine yapmak istiyormuş.
Bakıcısı ile birlikte başlayacağız, ben ne dersem aldığım cevap “hayır” şu sıralar
Yaa inşallah stressiz, bebekleri sıkıntıya sokmadan atlatırız şu dönemeci de.Biz başladık ikinci haftamız çiş sorun değil ama kaka bizi zorluyor bizde bakıcı ile başladık ama pes etmiypruz
İnşallahYaa inşallah stressiz, bebekleri sıkıntıya sokmadan atlatırız şu dönemeci de.
Canım benim oglumda istemiyor hala bekliyorum ben bi süre daha tuvalete yapalimmi dediğimde bağırıyor direk ağlıyor bende beklemeye karar verdimMerhaba, başlayamadım. Eşim bazı işleri için memlekete gidecek, kızım da onunla gidecek yarın. Çarşamba onlar döndükten sonra başlamayı düşünüyorum
Bezi artık takmasak olur mu diyorum, hayır diyor.
Çişini tuvalete yapmak ister misin diyorum, hayır istemiyorum diyor. Bezine yapmak istiyormuş.
Bakıcısı ile birlikte başlayacağız, ben ne dersem aldığım cevap “hayır” şu sıralar
Allah allah beklemek en doğrusu gibi göründü bana da. Nasılsa öğrenecekler birgün.Canım benim oglumda istemiyor hala bekliyorum ben bi süre daha tuvalete yapalimmi dediğimde bağırıyor direk ağlıyor bende beklemeye karar verdim
Merhaba canım evet herşeye en ayrıntısına kadar cevap veriyorKızlar geriye dönük mesajların tümünü okuyamayacağım için üstün körü baktım ama aradığım şeye denk gelmedim hiç. Çocuklarınız sorulara mantıklı, doğru cevap veriyor mu onu merak ediyorum. Benim 2. çocuğum fakat ilkiyle arada 8 yaş olunca unutmuşum ne zaman ne kadar konuşur çocuk :)
Örnek vermem gerekirse "Bugün yemekte ne yedin?" sorusuna net cevap veriyor mu çocuklarınız "şunu, şunu yedim" diye. Benim oğlum "ne yedin, kiminle oynadın" gibi sorular sorduğumda cevap vermiyor, "yoğurt yedin mi, mete ile oynadın mı" gibi sorarsam "evet, yoğurt yedim" diye cevap veriyor. Umarım derdimi tam anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum :)
Çok konuşkan kızım ama bu tür sorulara cevap vermiyor. Sadece kendisinin anlatmak istediği şeylerle meşgul gibi kafası.Kızlar geriye dönük mesajların tümünü okuyamayacağım için üstün körü baktım ama aradığım şeye denk gelmedim hiç. Çocuklarınız sorulara mantıklı, doğru cevap veriyor mu onu merak ediyorum. Benim 2. çocuğum fakat ilkiyle arada 8 yaş olunca unutmuşum ne zaman ne kadar konuşur çocuk :)
Örnek vermem gerekirse "Bugün yemekte ne yedin?" sorusuna net cevap veriyor mu çocuklarınız "şunu, şunu yedim" diye. Benim oğlum "ne yedin, kiminle oynadın" gibi sorular sorduğumda cevap vermiyor, "yoğurt yedin mi, mete ile oynadın mı" gibi sorarsam "evet, yoğurt yedim" diye cevap veriyor. Umarım derdimi tam anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum :)
Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorumCanım geçmiş olsun hiç korkma bak çözümü var kurtuluyorsun ne güzel. Ben ilk doğumum da yoktu ama 2. Doğumumda vajinamin girişinde kocaman bir et görülüyor dün sağlık ocağında ki kadın doktora göründüm çok kötü bir görüntü var çünkü baktı ya mesane sarkması ya da rahim sarkması olabilirmiş çok kötü hissediyorum kendimidoktor bir kadın doğum doktoruna gitmem gerektiğini o şeyin yerine konması lazım dedi ilk defa böyle birşey yaşıyorum normal doğum bir de çok iyi diyorlar şimdi bir de o sarkan şeyle uğraşacağım
Aynıyız canım benim kızım da öyle birde çok oyuncaklar filanda oynamazSelam kızlar sizin çocuklarınız nasil kendi oynayıp vakit geciriyorlarmi benim oğlum sürekli benimle oynamak istiyor ben iş yaparkende sürekli tv izlemek istiyor kendi hiç iyun kurup oynamıyor nerde hata yaptım sürekli ilgilendiğim için mi böyle oldu akşam ne babasını ne beni hiç rahat bırakmıyor aralıksız onunla ilgilenmenizi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?