• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah ne güzel olmuş ben korkuyorum çünkü geceleri uyandığında emziğini arıyor bulup emince tekrar uyuyor eğer emzik yoksa uyanır bir daha uyumaz ağlar kardeşini uyandırır vs. Kafamda deli sorular
Canım biraz sıkıntı oluyor ama alışıyor elbet gün geçtikçe daha zor olacak ama bence artık sen de bıraktir

Canım biraz sıkıntı oluyor ama alışıyor elbet gün geçtikçe daha zor olacak ama bence artık sen de bıraktir
Benim kızların dişleri henüz çok az ön dişleri bile tam çıkmadı aceba dis döneminin azalmasinimi beklesem biledim

Bende canım benim kızlardan biri git gide daha düşkün olmaya başladı gün içinde vermeyi ve ağlıyor nereye bıraktığımı biliyor gidip orada oturup ağlıyor emmi emmii vermiycem diye direndim ağlama krizine girdi hal böyle olunca da kardeşi görüyor onda emziği onun ağzından çekip kendi emiyor sonra kavga kopuyor birbirlerini isiriyorlar mecbur gün içinde ikisinede emzik vermek zorunda kalıyorum çaresiz kaldım bu konuda önerilerini takip edicem
Kızım da emziği çok seviyor gün içinde değil ama uyurken mutlaka istiyor bugün uyurken emziği bıçakla birkaç yerinden deldim ağladı ama yine de emdi uyudu bakalım akşam nasıl olacak
Maşallah benim küçük olanda öyle herşeyi tekrarlıyor büyüğü onun kadar değil
Bezi iki yaş dolmadan biraktiracakmisin
Evet canım havalar ısınsın temmuz gibi düşünüyorum bugün bile ben namaz kılarken yapmış altına ağlıyordu geldim yanına neden ağlıyorsun dedim bokkkkkkk dedi🤣🤣🤣🤣🤣
Bende şuan makarna yapıyorum kahvaltı öğünü yok bizde 10 da uyudu birazdan uyanır kendi önüne koyuyorum yesin due ama yok illa o tel olacak ben zorla yedrcem çok özeniyorum hem iştahlı hemde kendi yiten bebeklere bizde kelimede yok ihih dyo istemiyince kilo hala 10.600 persentilde çok asagidayiz ne veremde kilo almiyo bu çocuk
Canım ben dikkat ediyorum ne zaman avakado. Ve muz versem kilo alıyor bir dene istersen

Muz veriyorum canım bazen yiyor bazen yemiyor avakado hiç denemedim ben yer mi bilmiyorum bi deneyeyim onun iyisini nasıl seçemez yada bilecez🤭🤦‍♀️

Muz veriyorum canım bazen yiyor bazen yemiyor avakado hiç denemedim ben yer mi bilmiyorum bi deneyeyim onun iyisini nasıl seçemez yada bilecez🤭

Kızım da emziği çok seviyor gün içinde değil ama uyurken mutlaka istiyor bugün uyurken emziği bıçakla birkaç yerinden deldim ağladı ama yine de emdi uyudu bakalım akşam nasıl olacak

Evet canım havalar ısınsın temmuz gibi düşünüyorum bugün bile ben namaz kılarken yapmış altına ağlıyordu geldim yanına neden ağlıyorsun dedim bokkkkkkk dedi🤣🤣🤣🤣🤣

Canım ben dikkat ediyorum ne zaman avakado. Ve muz versem kilo alıyor bir dene istersen
benim uşağımın hiç umrunda değil valla kakasını yaptığı zaman almasam gelmiyor yanıma. bezi elimde görünce de kaçmaya başlıyor 😂

ben de muz verdim çorba saatine kadar yeter artık :KK43:
İkinci kahvaltı da işe yaramadı benim sonrasında bir tane muz yedi mamasını içip uykuya yattı😃 üç saate yakın uyuyunca öğle yerine akşam yemeği yedi sadece.
Muz veriyorum canım bazen yiyor bazen yemiyor avakado hiç denemedim ben yer mi bilmiyorum bi deneyeyim onun iyisini nasıl seçemez yada bilecez🤭🤦‍♀️
Biz yumuşamadan alıyoruz evde elmalarla birlikte bir kaseye koyuyorm yumuşuyor o birkaç gün içinde 😀

Selam kızlar uzun zamandır uğramadım
Evden çıkmama durumları nasıl biz hiç çıkmıyoruz alıştık ara ara kriz olsada
Emzik bıraktırma konuşulmuş valla ben hiç düşünmemiştim ne zaman bıraktırayım diye
Ama şu stresli günlerde o işe girememde
Belki Eylül gibi iki yaş döneminde
benim uşağımın hiç umrunda değil valla kakasını yaptığı zaman almasam gelmiyor yanıma. bezi elimde görünce de kaçmaya başlıyor 😂
Aynı benim oğlan hiç rahatsız olmuyor
Kaçıyor değiştirme diye
Büyüğünde öyleydi 2,5 yaşta zar zor alıştı
Hala daha tuvalete zar zor gidiyor
Tutup duruyor
Bunu üç yaşına doğru alıştırırım diyordum ama hazır olursa değişir ki hiç hazır olacak gibi değil

Benimki de emzige düşkün olan kızım kendin işitmiş emzigini ama yinede emiyordu kıyamadım yenisini aldım
Maşallah çok tatliş hadi bakalım sen biraktir bize öncü ol

Canım bende hergun mutlaka muz veririm arada avakado veririm ama yinede zayıf benimkiler bünyeleri böyle demekki alistim artık sen avakado ve kız ölçüsü nasıl veriyorsun

Ben sert alıyorum muzla beraber kağıda sarıp poşete koyuyorum karanlık bir dolaba saklıyorum en geç bir hafta iç nde olgunlaşiyor muzla karıştırıp veriyorum

Ahahah çok fena kızım şimdilik rahatsız oluyor ama alıştırma sürecinde nasıl olur bilmiyorum🤔🤔🤔
Benimki de emzige düşkün olan kızım kendin işitmiş emzigini ama yinede emiyordu kıyamadım yenisini aldım
Maşallah çok tatliş hadi bakalım sen biraktir bize öncü ol
Ayyyyyyy yok canım gece 1 saat ağlama krizine girdi yüzü gözü şişti ağlamaktan büyük kızım bile dayanamadı anne nolur ver emziği yazık dedi bende dayanamayıp verdim şimdilik emzik bıraktırma olayı rafa kalktı🤣🤣🤣🤣🤣
Canım bende hergun mutlaka muz veririm arada avakado veririm ama yinede zayıf benimkiler bünyeleri böyle demekki alistim artık sen avakado ve kız ölçüsü nasıl veriyorsun
Canım 1 muz yarım avakado veriyorum

Emzik bıraktırma konuşulmuş valla ben hiç düşünmemiştim ne zaman bıraktırayım diye

Kaçıyor değiştirme diye
Tutup duruyor
Bunu üç yaşına doğru alıştırırım diyordum ama hazır olursa değişir ki hiç hazır olacak gibi değil
ben de acele etmeyi düşünmüyorum bir sonraki yaza kadar durumu anlamasını sağlamaya çalışırım yazın da bi denerim 😅

Günaydın kızlar. Evde artık her yeri karıştırıyor sıkıntıdan çocukta haklı 🤦‍♀️ Hava güzel olursa balkonda vakit geçiriyoruz öyle biraz oyalanıyor. Bu sıra bol bol müzik dans boyama hamur öyle etkinlikler yapıyoruz. Temizlik merakı sardı oğlumu 😀 bez görse hemen bir yerleri siliyor benden gördüğünü taklit ediyor. Biri hapşırdı mi hemen o da taklit ediyor. Kitap alıp kendi kendine okuyor gibi anlatıyor 😀

Günaydın kızlar. Evde artık her yeri karıştırıyor sıkıntıdan çocukta haklı 🤦‍♀️ Hava güzel olursa balkonda vakit geçiriyoruz öyle biraz oyalanıyor. Bu sıra bol bol müzik dans boyama hamur öyle etkinlikler yapıyoruz. Temizlik merakı sardı oğlumu 😀 bez görse hemen bir yerleri siliyor benden gördüğünü taklit ediyor. Biri hapşırdı mi hemen o da taklit ediyor. Kitap alıp kendi kendine okuyor gibi anlatıyor 😀
Yaaaaa yerim yaaaaa benim kızım da biri hapşırdı mu iyi iyi diyor🤣🤣🤣
Ben bazen şaka yapıyorum korona var korona diye o da koro korrooooo diyor😜😜

Dün ablası kendine oje sürüyordu illa istedi ablasından bende sürdüm Allah ım o minnak parmakları bir üfleyişi var eller yarım saat aşağı inmedi hava da kurumayı bekledi🤪🤪🤪

Yaaaaa yerim yaaaaa benim kızım da biri hapşırdı mu iyi iyi diyor🤣🤣🤣
Ben bazen şaka yapıyorum korona var korona diye o da koro korrooooo diyor😜😜

Dün ablası kendine oje sürüyordu illa istedi ablasından bende sürdüm Allah ım o minnak parmakları bir üfleyişi var eller yarım saat aşağı inmedi hava da kurumayı bekledi🤪🤪🤪
Taklit yetenekleri çok fazla bu sıra. Çevreden gördüğü bir çok hareketi yapmaya hevesliler

Kaçıyor değiştirme diye
Tutup duruyor
Bir ayı geçti hiç çıkmadık. Evde deliriyoruz işte 😹ne yapacağmızı şaşırdık artık çok fazla tv izlemeye başladı.
emzik konusuna gelince bizim bir sürü yedeğimiz bile var daha geçen hafta babası bir çift daha almış stoklamış :D aklına geldi mi alana kadar durmuyor asla 🤦🏻‍♀️ Ben yine de uyandı mı hemen saklıyorum :D diş çıkarıyor bu aralar ekstra düşkün emziğe.
Ben muz verdiğim güb kabız oluyor ya 🥺 Tuvaletini normal yaparsa öyle verebiliyorum.
Taklit yetenekleri müthiş 😆
Bizimki de ağlama taklidi falan yapıyor numardab öksürmeler hapşurnalar 🤭

Back