- 28 Ağustos 2018
- 1.248
- 1.314
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.761
ben de çocukken senin prenses gibiymişim ya çok uğraştırmışım annemi. üniversiteye gidene kadar da öyleydim :))) kendim yemek yapmaya başlayınca sağlıklı şeyler yemeyi öğrendim olan annelere oluyor tabiMaşallah canım bu düzeni ben de deneyeyim bi
Sabah dokuz gibi başlıyoruz güne ve uyanır uyanmaz hiçbir şey yemez kızım önce bi oyun hareket sonra yemek. Kahvaltı baya geç saatlere uzuyor böyle olunca. Kahvaltıdan sonra da ara öğün meyve veriyorum, mamasını içip uykuya yatıyor. (2 gündür gündüz mamasını kestim) uyandıktan sonra yine oyun kudurma öyle yemek yiyor.
Evde kaldıkça kafayı buna taktım ben
Lokmalarını sayıyorum çocğun. Akşam yemeğine kızartma ve köfte yaptım mesela tek bir lokma bile yemedi Tadına bakıp da yemese diyeceğim beğenmedi ama tek bir çatal bile almadı. Yemekten önce iki tane pirinç ve mısır patlağı yemiş bir de çilek. Kafamda deli sorular. İnstamomlardan birinin iki yaşından büyük çocuğuna öğün olarak üç köfte ve azıcık rendelenmiş karalahana verdiğini gördüğümden beri çok şey yemesini mi beklşyorum diye düşünüyorum.
Bi ara fena alışmıştı. Hastalık dönemlerinde yedirmek için açıyorduk. Sonra sofraya yemek için değil video izlemek için oturmaya başladığını farkedip kestik.
Muhtemelen dediğin gibi aç olmadığı için az yiyor olabilir canım. Kızım emmiyor mamayı da sadece uyumadan önce veriyorum ki iki gümdür gündüz mamasını da içirmiyorum ona güvenip yemiyor olabilir diye. Eskiden hamur işi ve şeker hiç vermiyordum şimdi gelsin hamur işleri gitsin tatlılar ama sonuç ortada
Beslenme konusunda doğduğundan beri böyle. Hiç emmedi, mamayı zorla içerdi hatta saatlerce içmeden durur içtiğinde de bitirmezdi. Ek gıdada devam ediyor aynı durum.