• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ahahah çok fena kızım şimdilik rahatsız oluyor ama alıştırma sürecinde nasıl olur bilmiyorum🤔🤔🤔

Ayyyyyyy yok canım gece 1 saat ağlama krizine girdi yüzü gözü şişti ağlamaktan büyük kızım bile dayanamadı anne nolur ver emziği yazık dedi bende dayanamayıp verdim şimdilik emzik bıraktırma olayı rafa kalktı🤣🤣🤣🤣🤣

Canım 1 muz yarım avakado veriyorum
Ay insan kıyamıyor aglamalara
Avakado yu haftada kaç defa veriyorsun

Canım haftada 2 tane alıyoruz yarım yarım 4 gün yemiş oluyor mango da veriyorum ben. Havuç hergün 1 tane yiyor diğer meyvelerden de canı isterse yiyor
Çok iyi maşallah yarasın kuzucuga
Benimkilerden biri bugün kardeşine kardiş kardiş demeye başladı birbirlerine karde karde derlerdi şimdi kardiş çok tatli hareketler yapıyorlar maşallah
Benimkiler de maşallah ne yapsam aynısını yapıyorlar dil desen pacuk kadar oldu benim küçük kızım halay müziği açıyoruz bı aynamalari var anlatamam o kadar tatliki Allah'ım olmayanada nasip etsin
Kizlar sizinkiler sizi öpüyormu op deyince
Benimkiler öpüyor ben hayatimda böyle güzel duygu yaşamadım

Benimkilerden biri bugün kardeşine kardiş kardiş demeye başladı birbirlerine karde karde derlerdi şimdi kardiş çok tatli hareketler yapıyorlar maşallah
Benimkiler de maşallah ne yapsam aynısını yapıyorlar dil desen pacuk kadar oldu benim küçük kızım halay müziği açıyoruz bı aynamalari var anlatamam o kadar tatliki Allah'ım olmayanada nasip etsin
Yaaaa kurban olurum çok tatlılar❤️❤️❤️❤️

Benim kızım daha çok öptürme taraftarı geliyor yqnımıza öpüü öpüü diyor yanağını yapıştırıyor dudağımıza öpene kadar da gitmiyor🤣🤣🤣

Bazen bekliyoruz ne yapacak öpmezsek diye bakıyor öpmüyoruz vurmaya başlıyor öpüüüü öpüüüüü🤪🤪🤪🤪

Benimki daha çok kendini öptürüyor 😘

Kızlar kahvaltı yapmayınca ne yapıyorsunuz, sinirlerim bozuk, sabah 7 de 150cc mama verdim saat 10 dan beri kahvaltı için uğraşıyorum yok belkı bir tane zeytin yedi tamam yok yemiyor ne yaptıysam, dıger günlerde zorla yerdi şimdi hiç yemedi 😔 Çok yoruldum artık yeme probleminden

Kızlar kahvaltı yapmayınca ne yapıyorsunuz, sinirlerim bozuk, sabah 7 de 150cc mama verdim saat 10 dan beri kahvaltı için uğraşıyorum yok belkı bir tane zeytin yedi tamam yok yemiyor ne yaptıysam, dıger günlerde zorla yerdi şimdi hiç yemedi 😔 Çok yoruldum artık yeme probleminden
Zorlamamaya çalışıyorum ben :(
Çok zor bu hafta hiç yapmadı kahvaltı genelde. Ben kendimce mamasını azaltmaya karar verdim ona güvenip de yemiyor olabilir diye. Ama değişen bir şey pek olmadı 😅
Sabah verdiğin mamayı vermeyip önce kahvaltı Vermeyi denedin mi?
çok az bir şey bile atıştırsa yemek öncesi asla yemiyor benimki:

Bir haftadır kızımın bir şeyleri yememesi ile ilgili yazıyorum burda 😅
Biraz önce bir tabak sebzeli tavuklu çorbayı bitirdi çok mutluyum.
dün akşam da idare eder bir şekilde makarna ve tavuk yemişti.
Kahvaltımız ziyan oldu tabi😬

ben de sıkışınca makarna yapıyorum içine havuç mısır falan da atıyorum bazen. ona hayır demiyor genelde.

bu sabah krep yaptım oğluma. bu hafta hiç yumurta yedirememiştim krepin içinde yesin bari dedim. hamur hamur olacak kendisi de yakında :)) sebzeyi eti tavuğu balığı çok seviyordu aslında. bu aralar bir reddetme döneminde. bi de ne derse desin soruya dönüştürüyor ısırasım geliyor her yerini 😅 baba gitti mi, su bitti mi gibi. az önce ananas yedi ve yerken hep ananas dedim öğrensin diye. annis bitti mi dedi 😅

ben haftanın bir günü fırında patates yapıyorum azıcık tereyağında karışınca çıtır çıtır kızarıyor. bir günde krep. her gün yumurta peynir salatalık sıkılıyor çünkü. belki sever senin kızın da. ısrarla yemek istemezse de biraz bekleyip meyve öğününe geçiyorum.

Yaaaa kurban olurum çok tatlılar❤❤❤❤

Benim kızım daha çok öptürme taraftarı geliyor yqnımıza öpüü öpüü diyor yanağını yapıştırıyor dudağımıza öpene kadar da gitmiyor🤣🤣🤣

Bazen bekliyoruz ne yapacak öpmezsek diye bakıyor öpmüyoruz vurmaya başlıyor öpüüüü öpüüüüü🤪🤪🤪🤪
Oy maşallah ne kadar güzel allahim bagislasin

bu sabah krep yaptım oğluma. bu hafta hiç yumurta yedirememiştim krepin içinde yesin bari dedim. hamur hamur olacak kendisi de yakında :)) sebzeyi eti tavuğu balığı çok seviyordu aslında. bu aralar bir reddetme döneminde. bi de ne derse desin soruya dönüştürüyor ısırasım geliyor her yerini 😅 baba gitti mi, su bitti mi gibi. az önce ananas yedi ve yerken hep ananas dedim öğrensin diye. annis bitti mi dedi 😅
Maşallah Allah bağışlasın inşallah demek cümle oluşturmaya başladı süpermiş

Canım benim kizlarimda kahvaltı yemiyor benide bu konuda çok uzuyorlar artık büyüdüler bulamaç yapmamayim diyorum ama öbür türlü hiç yemiyorlar bebe bisküvisi hiç sevmediler
Bende bu aralar bir yemek kaşığı un bir yemek kaşığı tereyağı ve bir bardak su pişiriyorum ikisine pay ediyorum içine yumurta sarısı ve bir tatlı kaşığı labne ekleyip yediriyorum bu ara böyle yediriyorum ne kadar sürer böyle bilmiyorum

Zorlamamaya çalışıyorum ben :KK43:
Çok zor bu hafta hiç yapmadı kahvaltı genelde. Ben kendimce mamasını azaltmaya karar verdim ona güvenip de yemiyor olabilir diye. Ama değişen bir şey pek olmadı 😅
Sabah verdiğin mamayı vermeyip önce kahvaltı Vermeyi denedin mi?
çok az bir şey bile atıştırsa yemek öncesi asla yemiyor benimki:
Ben uzun bir zamandir sadece gece uyandiklarinda mama bir defa verirdim onuda çok oldu keseli mama icmiyorlar artık

Allah'ım o yemek yendigindeki mutluluk iç rahatlığı ne güzel dimi

ben de sıkışınca makarna yapıyorum içine havuç mısır falan da atıyorum bazen. ona hayır demiyor genelde.
Nerdeyse her gün makrna/pilav/erişte vs dener olduk biz belki yer diye 😆 düne kadar yemiyordu dün döndü geri 🤭
Ahaha çok tatlı ya maşallah 🧿 nerdesin diye sorması çok hoşuma gidiyor benim de bu aralar 😹 uyanınca koridora çıkıp nerdesinn diyor, sabah da balkona çıkmıştık çamaşır asmaya kedi nerde diye soruyordu😅 hafızalarına hayret ettim iki üç ay önce bakıcısı alt komşunun balkonundaki kedileri göstermiş pencereden bugün balkona çıkınca ilk sorduğu o kediler oldu. Bir de benimle çilek konusunda inatlaşıyor. Onun çilek olduğunu biliyor ama bana inat olsun diye armut diyor. Diyalog şu
Kızım: çilekk çilek
Ben: çilek mi istiyorsun kızım al bakalım
Kızım: (çileği alır vee) ARMUUUTT
Ben uzun bir zamandir sadece gece uyandiklarinda mama bir defa verirdim onuda çok oldu keseli mama icmiyorlar artık
Uyuyacağı zaman istiyor illa biberonu aksi gibi mama dışında bir şey de içmiyor biberondan. Hep bırakmaya niyet ettim ama bir hastalandı bir aşı bir şu derken hala devam ediyor. Bir de birkaç gündür sabah çok erken uyandığı için iki uyku yapmaya başladı tekrar iki kere mama demek bu 😅
Allah'ım o yemek yendigindeki mutluluk iç rahatlığı ne güzel dimi
Ahh evet harika 😻
Hazır yiyor diye ben de suyunu çıkarmış olabilirim yarım saatte bir bir şeyler götürdüm acaba yiyecek mi diye 🤣

Maşallah canım iki kelimeyi birleştirerek konuşuyor bide demekki illa oğlanlar geç konuşur diye bisey yokmuş peki tv tablet falan izliyor mu seninki

Nerdeyse her gün makrna/pilav/erişte vs dener olduk biz belki yer diye 😆 düne kadar yemiyordu dün döndü geri 🤭

Ahaha çok tatlı ya maşallah 🧿 nerdesin diye sorması çok hoşuma gidiyor benim de bu aralar 😹 uyanınca koridora çıkıp nerdesinn diyor, sabah da balkona çıkmıştık çamaşır asmaya kedi nerde diye soruyordu😅 hafızalarına hayret ettim iki üç ay önce bakıcısı alt komşunun balkonundaki kedileri göstermiş pencereden bugün balkona çıkınca ilk sorduğu o kediler oldu. Bir de benimle çilek konusunda inatlaşıyor. Onun çilek olduğunu biliyor ama bana inat olsun diye armut diyor. Diyalog şu
Kızım: çilekk çilek
Ben: çilek mi istiyorsun kızım al bakalım
Kızım: (çileği alır vee) ARMUUUTT

Uyuyacağı zaman istiyor illa biberonu aksi gibi mama dışında bir şey de içmiyor biberondan. Hep bırakmaya niyet ettim ama bir hastalandı bir aşı bir şu derken hala devam ediyor. Bir de birkaç gündür sabah çok erken uyandığı için iki uyku yapmaya başladı tekrar iki kere mama demek bu 😅
Ahh evet harika 😻
Hazır yiyor diye ben de suyunu çıkarmış olabilirim yarım saatte bir bir şeyler götürdüm acaba yiyecek mi diye 🤣
evet gerçekten her şeyi biliyorlar aslında bizi kızdırmak için bilmiyormuş gibi yapıyorlar bazen :))) biz de aynı şeyi armutta yaşıyoruz armut diyorum verirken kafasını sallayıp elmaaa diyor 😁

Back