- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.721
En çok istediğimBen bir sene daha emzirmeyi düşünüyorum minnak kızımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok istediğimBen bir sene daha emzirmeyi düşünüyorum minnak kızımı
köpek dişi patlamak üzere o çıkar çıkmaz hazır eşim de evdeysen ben de başlicam güzel motive oldum teşekkürlerAçılıyor tabi uykusu ama bir kaç günde hallediliyor. Eşim ve ben kalkıyorduk salonda da oturduk mutfakta da 2-3 saat oturup öyle uykuya dalıyordu ışık açmadık ama hiç uyanınca meme olmadığını anlayınca uyumak istiyordu. Bir kaç gece uykusuz kalmaya değiyor keske daha önceden yapsaydım diye düşündüm
geçmiş olsun ben de oğlumun bir abisi ablası olsun çok isterdim ya doğan bebeğin yanında eşantiyon gelse keşke :)) sıkıldı evde iyiceBenim kızımda tam bir cadı abisine vuruyor abisi de vuracak diye korkuyor şirinlik yapıyor vurmasın diye
Gel kalk ver al git abaa (abla) ali kukuli mama bu şekilde konuşuyor
Kilomuz yeni 10 kg oldu
Kilo alamıyordu sıkıntısı varmış kapalı olması gereken bir kalp damarı kapanmamıştı anjiyo ile kapattılar ondan sonra gelişmeye başladı şükür bu günümüze
Sabah bizimle az ekmek peynir patates yer
12 gibi yatırmadan kahvaltı karışımı yapıp yediriyorum ekmek içi peynir yumurta bisküvi süt bir kase gediriyorum
3 gibi çorba bir kase
Akşam bizimle ne varsa az yiyor
9 gibi meyve püresi veriyorum
Geç yatarsa muhallebi veriyorum
Zorla yediriyorum meyveyi sıkıntısız yiyor sadece
sağol canımgeçmiş olsun ben de oğlumun bir abisi ablası olsun çok isterdim ya doğan bebeğin yanında eşantiyon gelse keşke :)) sıkıldı evde iyice
benim kızımda aynı gece gündüz istiyoraslına bakarsanız üç yaşına kadar emzirmek istiyorum ama uyumuyor çocuk ve gün içinde gergin oluyor bu yüzden. mesela kahvaltı yapmaya başlayacağız göz göze gelmeye korkuyorum beni gördüğü an meme diyor sonra da hiçbir şey yemiyor. gece uyuturken yarım saat emziriyorum ve her iki saatte bir ki en az iki saatte bir kalkıyor emmek için. başka türlü asla uyumuyor. ben sadece gece emmesini kessem sedulu gibi harika olur :))
Haha şarkı söyleme bizde de var. Bütün gün radyo açık bazen klip açıyoruz oradaki hareketlere göre eşlik edip oynuyor. İyice eğlenceli olduAyyy yerim yaaaaa
Benim kızım da bu aralar çok dillendi herşeyi söylüyor akla ne gelirse
Anne gel,,, abla kalk gibi ikili cümleler kurmaya da başladı,,,,,, ağlıyor,,,, gülüyor,,,, acıyor herşeyi söylüyor hatta şarkı bile götür beni aya şarkısı var ya onda bir bağırıyor aya aya ayoooooooooo diye gülmekten ölüyoruz,,,,,makarina şarkısında da eeeeeeeeee makaaaaaaaaaaa diyor,,,,,,, hasretinden yana diyeceğine nana nana diyor
Şimdilik böyle önce emziği bıraktırıp havalar ısınınca da beze başlamak istiyorum bu yaz biraz atraksiyonlu geçecek anlaşılan
Ben 2 yaşına yakın kesicem artık çünkü günde 2-3 defa emiyor gece emmesi yok. Yemek çok fazla yiyor seçme yapmıyor o yüzden içim rahat.Merhaba eylül anneleri nasılsınız genişler nasıl topiği bırakmadıgınıza sevindim
Kızlar daha 1.5 yaşında genişler neden emzirmeyi bırakıyorsunuz
Aynen canım eşin evdeyken yardım eder. Gece beslenmesine artık ihtiyaçları yok çünkü doktorum bir yaşından sonra gece emmesini kesebilirsin demişti. Ben 17 aylıkken kestim gece beslenmesiniköpek dişi patlamak üzere o çıkar çıkmaz hazır eşim de evdeysen ben de başlicam güzel motive oldum teşekkürler ☺
10.600 kilo boy 81 falanKaçtır kilosu ve boyu ?
Bnde sizin gibi düşünüyorum yemek herzman yiyecekler ama anne sütü gibi bir mucize bir daha olmayacak hayatlarında şu an aylıksız izindeyim işe başlayıncaya kadar memeden ayırmayı düşünmüyorum ki gerçekten çok zor oluyor özellikle geceleri ama şurda en fazla 1yıl daha olacak bu zorlukbenim kızımda aynı gece gündüz istiyor
Yemek zamanıysa emzirmiyorum
Sonra ne kadar isterse veriyorum
Anne sütünü bir daha önür boyu alamayacak emzirin lütfen gerekirse kendimizden ödün vereceğiz
Gece meme ağzında uyuduğu çok oluyor kızımın koyun koyuna uyuyoruz bundan güzel ne var
Canım bence 2 yaşını bekle sonuçta seni çok üzmüyor oğlun yemek konusunda gece beslenmesini kesmişsin gün içinde az da olsa emsin hem diş dönemler en iyi ağrı kesici anne memesi daha çok küçüklerBen 2 yaşına yakın kesicem artık çünkü günde 2-3 defa emiyor gece emmesi yok. Yemek çok fazla yiyor seçme yapmıyor o yüzden içim rahat.
Zaten şimdi kesmeyeceğim ki yazın olacak büyük ihtimal 22 aylık falan olur o zamana. Belki de kendi bırakır çünkü dediğim gibi aramiyor çok fazla. Bu zamana kadar bol bol emdiCanım bence 2 yaşını bekle sonuçta seni çok üzmüyor oğlun yemek konusunda gece beslenmesini kesmişsin gün içinde az da olsa emsin hem diş dönemler en iyi ağrı kesici anne memesi daha çok küçükler
Simariklar bnmkide beni yerimden kaldiriyo itleyerek başka odalara goturuyoBu ara zıplamaya meraklı benimki sürekli kolları kaldırıp parmak uçlarında durarak zıplıyormuş gibi yapıyor sanırsın kanatlanıp uçacak
bu ne zaman bitecek ya hu hiç oturtmuyor bizi. elimizden tutup bir yerlere götürüyor bazen götürdüğü yerde bizi unutuyor falan komikSimariklar bnmkide beni yerimden kaldiriyo itleyerek başka odalara goturuyo
biz genelde lamba açıp kapatıyor boyu yetmiyoda beni kullanuyobu ne zaman bitecek ya hu hiç oturtmuyor bizi. elimizden tutup bir yerlere götürüyor bazen götürdüğü yerde bizi unutuyor falan komik
Benimki kilo verdi galiba geçen haftalarda beziyle 10,5 çıktı ev tartısında Yemek yediremiyoruz çocuğa. Her gün bir şeyler deniyorum belki yer diye ama Bugün gündüz mamasını da içmedi ama yine azıcık yedi kalktı sofradan. Boyunu bayadır ölçmedik. Yarın bi bakarım unutmazsam ikisine de.Kızlar bebklerinizin boy kilo yazarmisiniz oğlum kaç aydır aynı kilo ve boyda bu çocuk hiç mi gelişmiyor acaba4
Ayakkabıyı deneyerek aldık daha önceleri biz. Gidiyoruz deniyoruz o hangisini daha çok severse onu alıyorduk. En son bot almıştık bu salgın ortaya çıkmasaydı spor ayakkabı alacaktık, erteledik artık.merhaba epeydir yoktum ben de zorlu diş çıkarma döneminden geçiyoruz. ailecek uykusuzuz zara’dan ayakkabı alanınız var mı hiç ? bir modelini beğendim ama bebek ayakkabıları nasıldır bilemiyorum.
ben de Emziğine aşıkk. Sabah beşikten çıkarırkwn emziğini alıp saklıyorum artık mecbur kalmadıkça da vermiyorum uyku saatine kdar. Bazen öyle bir tutturuyor ki memme memme diye dayanamayıp veriyorum. İlk tercihim dikkatini başka şeylere çekmeye çalışmak oluyor ama emzik isteği çok şiddetli olduğunda işe yaramıyoe.Ayyyyy bende emziği bıraktıracam ama bir türlü başlayamıyorum
Geçmiş olsun canımBenim kızımda tam bir cadı abisine vuruyor abisi de vuracak diye korkuyor şirinlik yapıyor vurmasın diye
Gel kalk ver al git abaa (abla) ali kukuli mama bu şekilde konuşuyor
Kilomuz yeni 10 kg oldu
Kilo alamıyordu sıkıntısı varmış kapalı olması gereken bir kalp damarı kapanmamıştı anjiyo ile kapattılar ondan sonra gelişmeye başladı şükür bu günümüze
Sabah bizimle az ekmek peynir patates yer
12 gibi yatırmadan kahvaltı karışımı yapıp yediriyorum ekmek içi peynir yumurta bisküvi süt bir kase gediriyorum
3 gibi çorba bir kase
Akşam bizimle ne varsa az yiyor
9 gibi meyve püresi veriyorum
Geç yatarsa muhallebi veriyorum
Zorla yediriyorum meyveyi sıkıntısız yiyor sadece