- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.321
oklarla ölçtü dikkat edersen canim insan yüzü figürünü göremedin:))Cnm ben kesenı goremedım ama sankı ınsan yuzu fıguru var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oklarla ölçtü dikkat edersen canim insan yüzü figürünü göremedin:))Cnm ben kesenı goremedım ama sankı ınsan yuzu fıguru var
Benim eni boyu 1.92-2.29 kanamam kahve lekelere döndü ama bugün başka doktora gittim kanama alanı aktif üç gün yatış öneririm dedi kendi kendine küçülebilirmişte tüp bebek doktorum gerek görmedi evde dinlen dedi haftada iki proluton yapılacak bugün gittiğim doktor kanama olabilir yine dedi korkuyorum bugün iyiydi sevinmiştim düşük riski %50 ymiş hashimoto troiditim var ondan olabilir dedi 10 gün sonra kontrolüm var zaten tüp doktorumda çok tedirginimİlk gittiğimde 1.3 cm di 1 hafta sonra gittiğimde doktor çok küçülmüş atılır bu dedi ama boyutunu söylemedi. Neden sordun? Seninkisi ne kadar?
Ay maşallah canım bildiğin bebek olmuş artık kocaman. Hayırlısıyla o 3 cm de hemen yok olur inşallahGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
Kanama alanı da 15 mm den 3 mm ye kadar düşmüş. Progestana 20 gün kadar devam
Baksanıza tiyseleri artık bebeğe benzemeye başlamış maşallah :)
Benimde her hafta gidesim var daha bugün gittim iki hafta sonra gel yine dedi . En azından 10 günde bir olsaydı . Çok telaşlı anneleriz gerçekten bir türlü rahat olamıyorumDoktor en son 8 haftalıkken gördü. Sonraki muayene 12./13.hafta arasi gel dedi. Bebek iyi mi nasıl o zamana kadar nasıl bilip rahat etcez biz ya :/
Gittim doktora bugün sağlıksz gebelk dedi dua etHayırlısı olsun görebilirsin diye düşünüyorum canım
Normal gebelikle aynı kan değerin bile 2 kat artıyo ama lekelenmen oluyo canımKızlar aranızda gecmıste bos gebelık yasayan varmı belırtılerı neler oluyor merak ettım de
Canım maşallah iki tane tabi benim daha bebek görünmedi ama aynı durumdayım açıktım mı dur durak yokMerhaba ikiz gebeyim. Hep açım. Bayanlar doymuyorum. Sizde nasıl durumlar.
Maşallah minnoşa yaa ense kalınlığı vs burun kemiği ne baktılar mı 10 haftalık ya 10 haftada bakıyorlar diye duymuştum ondansordum ona göre gitmek istiyorum doktora daGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
Kanama alanı da 15 mm den 3 mm ye kadar düşmüş. Progestana 20 gün kadar devam
Baksanıza tiyseleri artık bebeğe benzemeye başlamış maşallah :)
Maşallah Zeynom benim de bu kadar biraz daha bekleyecek bebeği görmek içinEki Görüntüle 2105309 bu kesemiz
Canım benim de aynı hafta kesem o kadar ultrasondan da farklı olabiliyor vücut yapısına da bağlıSelam canım seninle aynı gebeliğimiz neden küçük görünüyor o kadar geç döllenmemi o kadar?
Arkadaşlar bulantı için metpamit kullanmaya başlamıştım Afyon'da gittiğim bir Dr vermişti . Kendi Dr um kesinlikle içmeni onermiyorum dedi . Bebeklerimi tehlikeye de atmak istemiyorum ama bulantiya dayanmak da çok zor . Allah yardimcimiz olsun
Duyarsın canım içini ferah tut inşallah güzel haberlerle gel bebeğinin minik kalp atışlarınıda duyarsın inşallah çok heycanlısındır sen şimdi dimiKızlar yarın kontrolüm var buyuk gün yarın benim için Yarın 8+1 olacağım nasipse, acil hariç doktora gitmemin üzerinden 2 hafta geçti tam o zaman 6 haftalıktı, şimdi ilk defa yarın kalp atışlarını duyacağız, yani eğer bi aksilik çıkmazsa yarın duymamız gerek kalp atışlarını değil mi
canım bhcg bana düşük geldi senin kaçtı en son benim bugün 1371 çıktıMaşallah Zeynom benim de bu kadar biraz daha bekleyecek bebeği görmek için
Canım hashimato tiroidit bende de var ama kontrol altında sonuçta.kaç çıktı en son. Sen bol bol yat dinlen bak ben 1 hafta sadece tuvalete kalktım. O kadar zaman bekledik ondan daha önemli ne işimiz olabilşr ki. Sen garantiye al. Senib alan daha büyük tekrar olmazsa sorun olmaz ama bak doktor aktif hala demiş. Ben hala korkuyorum en ufak bi sancıda inşallah allah bebeklerimizi bize bağışlar canımBenim eni boyu 1.92-2.29 kanamam kahve lekelere döndü ama bugün başka doktora gittim kanama alanı aktif üç gün yatış öneririm dedi kendi kendine küçülebilirmişte tüp bebek doktorum gerek görmedi evde dinlen dedi haftada iki proluton yapılacak bugün gittiğim doktor kanama olabilir yine dedi korkuyorum bugün iyiydi sevinmiştim düşük riski %50 ymiş hashimoto troiditim var ondan olabilir dedi 10 gün sonra kontrolüm var zaten tüp doktorumda çok tedirginim
senin kaç haftalıkti kese gorundugunde kesen kaç cmCanım benim de aynı hafta kesem o kadar ultrasondan da farklı olabiliyor vücut yapısına da bağlı
Coraspin kullanıyor musun bu arada? Kullanıyorsan hemen bırak heralde doktor söylemiştir?Benim eni boyu 1.92-2.29 kanamam kahve lekelere döndü ama bugün başka doktora gittim kanama alanı aktif üç gün yatış öneririm dedi kendi kendine küçülebilirmişte tüp bebek doktorum gerek görmedi evde dinlen dedi haftada iki proluton yapılacak bugün gittiğim doktor kanama olabilir yine dedi korkuyorum bugün iyiydi sevinmiştim düşük riski %50 ymiş hashimoto troiditim var ondan olabilir dedi 10 gün sonra kontrolüm var zaten tüp doktorumda çok tedirginim