• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür :anne: 6+5 ti benim hesabıma göre ama 6+3 çıktı benim de tsh 3.30 çıktı doktor bugün ilaç başlayalım dedi ama ben de emin olamadım
Maşallah gözünüz aydın böyle yazınca mutlu oluyorum bende,haftaya cuma gideceğim bende kalp atışı için o zaman 6+3 oluyorum inş bizde sağlıkla duyarız
Senin karından mı yoksa vajinal mi bakıldı kalp atışı için,birde keseyi nezaman gördünüz ve bebek gözüküyor muydu keseyi gördüğünüzde☺️

Bahçeci Diyarbakır canım transferden bir gün önce 2.40 çıkmıştı 20 günde 4.68 olmuş işte
Bugun endokrinologa gittim canim bende 25 mg eut..kullaniyordum.tsh 1,86 iken hamoile kaldim..bugun 2.29 cikti sonucum 2 haftada dr dedi ki biz bhcg pozitif oldugu an %30doz arttiririz hrmen 50 mg geciyorus gec bile kalmisisin dedi!canim cok yuksek senin tsh..simdi yukselmis dozun ins yeterli olur ama bence sıkı takiple devam edip iyi bir endokrinolog bul!ben ilk bebegimi tsh ve pihtilamadan kalbi durdugu icin kaybettim :(

Değer düştüğüne göre düşecek demek kanaman var mı? Yinede kürtaj yapmak isteyecek içerse kalıntı kalmaması adına, geçmiş olsun mu diyeyim allah yardımcın olsun

Keseyi göremedi ve değerim düşüyor
Allah yardımcın olsun tatlım ılla her kadın yasıyor bebek kaybını bende 2 bebegımı kaybettım acısı bıtmıyor ama ınsan alışıyor :KK43: hamıle kalmaktan bu zamanda mucıze oldu yıne kalırsın yıne olur ıns ısyan etmeden bol dua ıle ıns atlat bu sıkıntılı surecı

Merhaba kızlar❤
Başlarda çok yazmiştım daha o zaman regl fln bekliyordum :)
Tabii regl gecikince tahmini dogum tarihide ileri atti :)
Yine de burayada bi goz atayim dedim.
Azalmadan saglikla devam edin insallah.
Bi ihtimal eylulede kayabiliriz :)

Maşallah gözünüz aydın böyle yazınca mutlu oluyorum bende,haftaya cuma gideceğim bende kalp atışı için o zaman 6+3 oluyorum inş bizde sağlıkla duyarız
Senin karından mı yoksa vajinal mi bakıldı kalp atışı için,birde keseyi nezaman gördünüz ve bebek gözüküyor muydu keseyi gördüğünüzde☺️

10 gün önce kese için gitmiştim karından görülmedi vajinal sadece kese göründü bugünde karından görüldü bebiş darısı size ☺️

Ben de bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür :anne: 6+5 ti benim hesabıma göre ama 6+3 çıktı benim de tsh 3.30 çıktı doktor bugün ilaç başlayalım dedi ama ben de emin olamadım
Canım ilaçlar a grubu bi ilaç bebeğe kesinlikle geçmiyor merak etme ama içmezsen zararları daha fazla allah korusun bendede var şükür şuan 1,80 ben 7 leri bile görüyodum dikkatli içilmesi lazım 2,5 üstüne çıkılması istenilmiyo gebelikte kaç mg verdiler ilacını eutrox mu leviteron mu ilacın

Al
Canım ilaçlar a grubu bi ilaç bebeğe kesinlikle geçmiyor merak etme ama içmezsen zararları daha fazla allah korusun bendede var şükür şuan 1,80 ben 7 leri bile görüyodum dikkatli içilmesi lazım 2,5 üstüne çıkılması istenilmiyo gebelikte kaç mg verdiler ilacını eutrox mu leviteron mu ilacın

Daha almadım ilacı ama hafif bir şey sabahları aç karna iç dedi yarın alıp başlayım inşallah

Back