• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hoşgeldinn:) yok hayır eşimin yeğeni bakıyor şimdilik kızıma. Bu ikinci olacak nasipse.
Hoşbuldum teşekkürler geçen hafta merhaba mesajı buraya yazmıştım benim 3.ya abla kız duyunca benden bi tane daha mı var dedim:rolleyes: sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:KK36:

Kizlar ben 63 kiloyum suan ama sanki 80 kilo gibiyim baldirlarim kalcam gobegim bir anda sisti. Tartiliyorum ayni kilo ama cok kilolu gosteriyorum. Sanki 2.5 aylik hamile degilde 5 6aylik gibiyim. Progestan iciyorum gunde 3kez. Surekli uyuyorum. Kendimi tutamiyorum. Fazla da yedigim birsey yok ben nasil bu sisligi indiricem akil verin ya. Tup bebekle hamile kaldim. Doktor yarim saat yavas yavas yuruyebilirsin dedi. Ama beni bi yere cikartmiyorlar dogru duzgun. Ev isi yaptirmiyorlar . Yiyip yatiyorum. Ekmek desen kepek ekmegi kullaniyorum. 2litreye yakin su iciyorum. Bunaldim yardim edin
Her öğüne yeşillik eklersen faydasını görebilirsin. Marul gibi

Kızlar nasılsınız? Ben iki haftadır bitmeyen öksürük ve geniz akıntısıyla uğraşıyorum. Bugün doktoruma gittim ne yaptın niye önce gelmedin enfeksiyonun var bebeğin düşebilirdi dedi. Ins bebisime bir sey olmamıştır. Dua edin bana iyileşmem lazım inş. Bir de hastalanirsaniz durmayın doktorunuza söyleyin. Şimdi antibiyotik aliyorum :KK43:
Canım crp değerin kaç çıktı. Benim de enfeksiyonum yüksek çıktı ama aile hekimi artarsa sinüzitin git dedi ilaç kullanmak için bebeğin çok küçüj diyor ne yapacağız böyle bilemiyorum.

Geldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)

Kanama alanı da 15 mm den 3 mm ye kadar düşmüş. Progestana 20 gün kadar devam

Baksanıza tiyseleri artık bebeğe benzemeye başlamış maşallah :)

Eklentiler

• 42246282-2A02-4E8B-AFA4-12C0680B2618.jpeg
    42246282-2A02-4E8B-AFA4-12C0680B2618.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 93

Maşallah canım çok sevindim. Darısı başımıza inşallah

maşallah çok sevindim :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canmm

cok sevindimm baya benzemiş hee Maşallah kuzuya,kac oldu senin simdi haftan

kese dun 4+5 di 4+6 normal di bhcg 1371 çıktı ben basta baktırdım daha baktirmamistim dr 2 güne bir bakalım dedi bhcg ye sıkıntı var yada yok diyemiyorum ama sıkıntı olsa kese büyümez
Gebeliğin daha çok yeni geralde acaba geç döllenme mi. Gerçi milimetrik ölçümler bile etkiliyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur canım sen içini ferah tut

Back