- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.281
7 ocak ta hamile kaldım biliyorum artik normal mi anormal mi bilmiyorumSelam canım seninle aynı gebeliğimiz neden küçük görünüyor o kadar geç döllenmemi o kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 ocak ta hamile kaldım biliyorum artik normal mi anormal mi bilmiyorumSelam canım seninle aynı gebeliğimiz neden küçük görünüyor o kadar geç döllenmemi o kadar?
Hoşbuldum teşekkürler geçen hafta merhaba mesajı buraya yazmıştım benim 3.ya abla kız duyunca benden bi tane daha mı var dedim sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHoşgeldinn:) yok hayır eşimin yeğeni bakıyor şimdilik kızıma. Bu ikinci olacak nasipse.
Her öğüne yeşillik eklersen faydasını görebilirsin. Marul gibiKizlar ben 63 kiloyum suan ama sanki 80 kilo gibiyim baldirlarim kalcam gobegim bir anda sisti. Tartiliyorum ayni kilo ama cok kilolu gosteriyorum. Sanki 2.5 aylik hamile degilde 5 6aylik gibiyim. Progestan iciyorum gunde 3kez. Surekli uyuyorum. Kendimi tutamiyorum. Fazla da yedigim birsey yok ben nasil bu sisligi indiricem akil verin ya. Tup bebekle hamile kaldim. Doktor yarim saat yavas yavas yuruyebilirsin dedi. Ama beni bi yere cikartmiyorlar dogru duzgun. Ev isi yaptirmiyorlar . Yiyip yatiyorum. Ekmek desen kepek ekmegi kullaniyorum. 2litreye yakin su iciyorum. Bunaldim yardim edin
Canım crp değerin kaç çıktı. Benim de enfeksiyonum yüksek çıktı ama aile hekimi artarsa sinüzitin git dedi ilaç kullanmak için bebeğin çok küçüj diyor ne yapacağız böyle bilemiyorum.Kızlar nasılsınız? Ben iki haftadır bitmeyen öksürük ve geniz akıntısıyla uğraşıyorum. Bugün doktoruma gittim ne yaptın niye önce gelmedin enfeksiyonun var bebeğin düşebilirdi dedi. Ins bebisime bir sey olmamıştır. Dua edin bana iyileşmem lazım inş. Bir de hastalanirsaniz durmayın doktorunuza söyleyin. Şimdi antibiyotik aliyorum
Vaaay nokta atışı o zman normal sanki baya reglye yakın olmuş7 ocak ta hamile kaldım biliyorum artik normal mi anormal mi bilmiyorum
Sağol canım. Yarın da aynı olursam bi gideyim diyorum.Bana serum iyi geldi. Ama kontrole git Kbbye mutlaka ihmal etme
Maşallah canım çok sevindim. Darısı başımıza inşallahGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
Kanama alanı da 15 mm den 3 mm ye kadar düşmüş. Progestana 20 gün kadar devam
Baksanıza tiyseleri artık bebeğe benzemeye başlamış maşallah :)
Geldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
aralıkta düşük yaptım 18 aralıkta başladı dusugum sat 18 aralik diye yaptım ben takvimi son adetim yok yani hemen hamile kaldım bu bhcg kafami karistirdiVaaay nokta atışı o zman normal sanki baya reglye yakın olmuş
Maşallah canım çok sevindim. Darısı başımıza inşallah
Sağolun kızlar darısı başınıza inşallah :)maşallah çok sevindim :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Canım sizde de bir sıkıntı yok değil mi :)aralıkta düşük yaptım 18 aralıkta başladı dusugum sat 18 aralik diye yaptım ben takvimi son adetim yok yani hemen hamile kaldım bu bhcg kafami karistirdi
cok sevindimm baya benzemiş hee Maşallah kuzuya,kac oldu senin simdi haftanGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
kese dun 4+5 di 4+6 normal di bhcg 1371 çıktı ben basta baktırdım daha baktirmamistim dr 2 güne bir bakalım dedi bhcg ye sıkıntı var yada yok diyemiyorum ama sıkıntı olsa kese büyümezCanım sizde de bir sıkıntı yok değil mi :)
Ayyy erkek mi sankiGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
9+6 bugün canım:) darısı başınıza inşallah :)Canmm
cok sevindimm baya benzemiş hee Maşallah kuzuya,kac oldu senin simdi haftan
Gebeliğin daha çok yeni geralde acaba geç döllenme mi. Gerçi milimetrik ölçümler bile etkiliyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur canım sen içini ferah tutkese dun 4+5 di 4+6 normal di bhcg 1371 çıktı ben basta baktırdım daha baktirmamistim dr 2 güne bir bakalım dedi bhcg ye sıkıntı var yada yok diyemiyorum ama sıkıntı olsa kese büyümez
Neee :) 10 haftalık daha neden öyle düşündün:) bir kızun bir oğlun var bilirsin sen :)Ayyy erkek mi sanki
ay maşallah amin canım,benm bebiş dha nokta gibi pek bişeye benzemiyo :)9+6 bugün canım:) darısı başınıza inşallah :)
Arada konuşamaz mı yani, sen tedirgin olma banada oluyor yürüyüşten sonra falanMuayenesi olan hastalar bittikten sonra 5.30, 6 gibi arayacakmış çok sinir oldum ya. Doğumum başlasada bunu mu diyeceklerdi resmen doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorum