- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.341
neden öyle dedi canimGittim doktora bugün sağlıksz gebelk dedi dua et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden öyle dedi canimGittim doktora bugün sağlıksz gebelk dedi dua et
Kalp atışını ne zaman duydunuz?Canım biZim de tek denemede oldu 9Aralıkta. Ama geriden geliyordu 8. Haftada gittiğimde 7 haftalık gözüküyordu. Senin de öyle olmuş olabilir zamanla yakalıyorlar günlerini
Yaa fazlasıyla heyecanlıyım rüyalarıma giriyor saatler geçmiyor, 12 de randevu erken Allah'tanDuyarsın canım içini ferah tut inşallah güzel haberlerle gel bebeğinin minik kalp atışlarınıda duyarsın inşallah çok heycanlısındır sen şimdi dimi
12 gibi buralarda güzel haberlerini bekliyo olacağız inşallahYaa fazlasıyla heyecanlıyım rüyalarıma giriyor saatler geçmiyor, 12 de randevu erken Allah'tan
Teşekkür ederim canın :)Yaa bu çok güzel gorunuyor tam belli olmuş artık maşallah
Teşekkür ederiim :)Masllah canım yaa cıdden ne kadar guzel gozukuyor
Teşekkür ederim canım seninki şimdiden böyledir diğer hafta gittiğinde hareketlerini bile görürsün belki:)maşallahhh kocaman olmuş bu annesi.
Allah bağışlasın canım..
Sağol canım inşallahAy maşallah canım bildiğin bebek olmuş artık kocaman. Hayırlısıyla o 3 cm de hemen yok olur inşallah
Yok canım onlara bakmadı. Bir sonraki randevu 12. Haftada belki o zaman bakar.Maşallah minnoşa yaa ense kalınlığı vs burun kemiği ne baktılar mı 10 haftalık ya 10 haftada bakıyorlar diye duymuştum ondansordum ona göre gitmek istiyorum doktora da
Maşallah MinikPiranha hadi az kalmış cinsiyetini öğrenmeye
Aynen gelir dedi akşamına başladı yine be kahve ne kırmızı arası birşey moralim çok bozuk hastaneye gittim geldim duş aldım belki o tetikledi yine tsh en son 4.68 çıktı ilacım 25 mg dı 50 mg a çıkardı işte bir hafta olduCanım hashimato tiroidit bende de var ama kontrol altında sonuçta.kaç çıktı en son. Sen bol bol yat dinlen bak ben 1 hafta sadece tuvalete kalktım. O kadar zaman bekledik ondan daha önemli ne işimiz olabilşr ki. Sen garantiye al. Senib alan daha büyük tekrar olmazsa sorun olmaz ama bak doktor aktif hala demiş. Ben hala korkuyorum en ufak bi sancıda inşallah allah bebeklerimizi bize bağışlar canım
Tabii duyman gerekir artıkKızlar yarın kontrolüm var buyuk gün yarın benim için Yarın 8+1 olacağım nasipse, acil hariç doktora gitmemin üzerinden 2 hafta geçti tam o zaman 6 haftalıktı, şimdi ilk defa yarın kalp atışlarını duyacağız, yani eğer bi aksilik çıkmazsa yarın duymamız gerek kalp atışlarını değil mi
Bugun dr a sordum premesis i . Hiç faydası olmaz sana dedi . Aynı etkisi olan başka bir tane yazayım dedi . Adını unuttum şuan neuroford du adı sanırım . Onu da bulamadım pazartesiye getirecekler bakalımKesinlikle premesis öneririm.1 haftada 3 kilo vermiştim.1 haftadır kullanıyorum hayatımı kurtardı Allah'ın izniyle :)) tamamen zararsızmış.bitkiselmiş.
İyi de senin tsh ın çok yüksek canım. Max 2.5 olması lazım. Trasnferden önce testlerin yapılmadı mı? Geçen seneki transerimde tsh ım 3.36 çıktı diye transferim ertelendi benim diğer aya. Sen nerde tüp yaptırdın nasıl dikkat etmezler. Çok üzüldüm şu an.Aynen gelir dedi akşamına başladı yine be kahve ne kırmızı arası birşey moralim çok bozuk hastaneye gittim geldim duş aldım belki o tetikledi yine tsh en son 4.68 çıktı ilacım 25 mg dı 50 mg a çıkardı işte bir hafta oldu
Merhaba canimGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
Bende ikizlerime hamileyim bugün biri 7+1 diğeri 6+5 di . Senin ne kadarliklar canımMerhaba ikiz gebeyim. Hep açım. Bayanlar doymuyorum. Sizde nasıl durumlar.
Bahçeci Diyarbakır canım transferden bir gün önce 2.40 çıkmıştı 20 günde 4.68 olmuş işteİyi de senin tsh ın çok yüksek canım. Max 2.5 olması lazım. Trasnferden önce testlerin yapılmadı mı? Geçen seneki transerimde tsh ım 3.36 çıktı diye transferim ertelendi benim diğer aya. Sen nerde tüp yaptırdın nasıl dikkat etmezler. Çok üzüldüm şu an.
Alınacak mı?Gittim doktora bugün sağlıksz gebelk dedi dua et
12/13hafta ikili testte bakıyorlar onlara canımMaşallah minnoşa yaa ense kalınlığı vs burun kemiği ne baktılar mı 10 haftalık ya 10 haftada bakıyorlar diye duymuştum ondansordum ona göre gitmek istiyorum doktora da
Mide bulantısı çok olan bir arkadaş vardı unuttum kim olduğunu genel yazayım. .
Bir arkadaşım ilk gebeliginde çok bulantı yaşamış kızarmış ekmek yemiş çok iyi geldi diyor. Benimde ara ara başladı bulantilarim.
Mesela ben söyle yapacağım ekmekleri lokmalik doğrayıp fırında kıtır hale getirip bir tabak akşamdan yatağın yanına koyup sabah ayağa kalkmadan bikactane ağzıma atıp 5 dk daha bekleyip öyle kalkacagim.
Bir deneyin belki faydası olur.
Benim bulantim çok fazlaydi günlerce bişey yiyip icemem ekten dolayi bayıldım 3 günlük serum tedavisi aldım son günüm bugün benim gibi olan arkadaşlar varsa bayılmayi beklemeden gidin derim serum çok iyi geldi idrarda açlık ve susuzluktan keton diye bişey çıkıyo o da iyi değilmis doktorum böyle ara ara seni çiçek gibi sulicaz dedi geçene kadar gulsemmi aglasammi bilemedim herkese kolaylıklar diliyorumMide bulantısı çok olan bir arkadaş vardı unuttum kim olduğunu genel yazayım. .
Bir arkadaşım ilk gebeliginde çok bulantı yaşamış kızarmış ekmek yemiş çok iyi geldi diyor. Benimde ara ara başladı bulantilarim.
Mesela ben söyle yapacağım ekmekleri lokmalik doğrayıp fırında kıtır hale getirip bir tabak akşamdan yatağın yanına koyup sabah ayağa kalkmadan bikactane ağzıma atıp 5 dk daha bekleyip öyle kalkacagim.
Bir deneyin belki faydası olur.
Canım o zaman endokrin doktorunun hatası. Benimki hormon ilaçları tsh ı çıkartıyor diye trasnferden sonuç alır almaz gel dedi ve transfer öncesi çok daha düşük tuttu ki kullandığımız ilaçlar Zaten artıracak diye. Kendine düzgün bir doktor bul hemen bence. Bu iş şakaya gelmez canım tsh bebek üzerinde çok etkili.değil 20 gün bikaç günde bile yükselebiliyor.Bahçeci Diyarbakır canım transferden bir gün önce 2.40 çıkmıştı 20 günde 4.68 olmuş işte
Ayy inşaallah duyarım heyecandan ölmezsem yarına kadarTabii duyman gerekir artık
İhmal etme canım çok önemli 1.5-2 ye filan inse güzel olurBen de bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür 6+5 ti benim hesabıma göre ama 6+3 çıktı benim de tsh 3.30 çıktı doktor bugün ilaç başlayalım dedi ama ben de emin olamadım
Sirkeli su yada tuzku suyla burnuna cekip genzine gargara yapabilirsin canim..birde saracoglu tarif etmisti var nette papatya bugusu...ben hamile oldugumdan farenjit ve sinuzit perrisanligi yasarken antibiyotik kullanmadan bhcg yaptirinca ogrendim..bu metotlara ek kemik suyu corbalar bol karabiberli sarimsaklki soganli corbalarla istirahatle atlattim...ancak uzun surdu ama agri kesici bile kullanmadan basardim sukur! dene bence rahatlarsinKızlar çok kötüyüm gribim sandım ama sinüzitim azmış. Mahfoldum. Neler yaptım neler bana mısın demedi. Yüzüm gözüm başım ağrıyor burnum tamamen tıkalı. Normalde antibiyotikle geçiyordu ama şimdi onu da kullanmak istemiyorum nolcak bilemiyorum ökrüsük de başladı önerisi olan var mı?