- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.021
Ne zaman birakcaksin canım mamayı peki 18 ay yeterli diye duydum ben günde sadece 2 kere mi veriyosun geri kalanı yemek mi yiyor neler yiyor yazabilirmsiinBen mamayı sekiz buçukta içirip yatıyorum,bir de sabah kalkinca içiyor, günde iki kez, alerji mamasından normal mamaya geçiş sürecindeyiz inşallah sıkıntı olmaz, gece çığlık şeklinde bağırarak ağlama bizde de var birşeyden mi korkuyor ne yapıyor anlamıyorum
Benim yeğenim 3 yaşına girecek hâlâ mama içiyor yemek de yemiyor.biraktiramiyor annesi.o yüzden fazla geç kalmayın derimNe zaman birakcaksin canım mamayı peki 18 ay yeterli diye duydum ben günde sadece 2 kere mi veriyosun geri kalanı yemek mi yiyor neler yiyor yazabilirmsiin
Canım Dr iki yaşına kadar dedi,ek gıdayi da eh işteNe zaman birakcaksin canım mamayı peki 18 ay yeterli diye duydum ben günde sadece 2 kere mi veriyosun geri kalanı yemek mi yiyor neler yiyor yazabilirmsiin
Kaç gibi kahvaltı veriyorsun canım, biz hergun yedi yedi buçuk arası uyanırken bugün ilk kez sekiz kırkta uyandı 170 CC mama içti kahvaltı yaptırmadım henüzNe zaman birakcaksin canım mamayı peki 18 ay yeterli diye duydum ben günde sadece 2 kere mi veriyosun geri kalanı yemek mi yiyor neler yiyor yazabilirmsiin
Tamam canımSor canım bana da söylebende 9.30 gnu iciriyorum
Merhaba. Sanki bizi anlatmışsınızKızlar günaydın.epeydir yazmıyorum buraya.bebisler nasıllar?
Benim kız bu aralar çok huysuz sürekli ağlıyo mizmizlaniyo.hep tepelerde gezmek istiyo.kanepe masa yatak dolap ne bulursa.cikarmayinca da basiyo çığlığı.kanepeye kendi çıkıyor zaten de korkuyorum düşecek diye.
Çok güzel yemek yiyordu nazar değdirdim çocuğa heralde hiç birşey yemiyo artık.sadece anne sütüyle besleniyo. Birşeyler yedirmeye çalıştığım da benden yemiyo kendisi almak istiyo kaşığı vermeyince ağlıyo verince de yemiyo oynuyo sadece.heryerini batiriyo.
Azı dişlerini çıkartıyo bu aralar.biri tam cıktı 3u çıkıyor.2 de köpek dışı çıkartıyor galiba ona emin değilim.
Bu huysuzlukları dişlerden olur mu kızlar?uzun yazdim valla bayadır yazmayınca
Hergün böyle uyanıyorsa mamayı vermesen belki kahvaltıyı daha güzel yaparKaç gibi kahvaltı veriyorsun canım, biz hergun yedi yedi buçuk arası uyanırken bugün ilk kez sekiz kırkta uyandı 170 CC mama içti kahvaltı yaptırmadım henüz
iki gündür böyle değişti duzeni, iki gündür tek uyku uyuyor, haftaici bizim alarmlardan mi daha erken uyanıyor acabaHergün böyle uyanıyorsa mamayı vermesen belki kahvaltıyı daha güzel yapar
Canım biz tek uykuya geçeli aylar olduiki gündür böyle değişti duzeni, iki gündür tek uyku uyuyor, haftaici bizim alarmlardan mi daha erken uyanıyor acaba
Biz 1yaşında gttik ilk göz muayenesine sıkıntı olmadığı için tekrar 3yaşında gelin kontrole dediİyi geceler Kızlar benimde aklıma ne takıldı 6 aylıkken ya da daha küçük göz muayenesi olmuştuk doktor 1 Yaşında tekrar göreyim demişti ama yeni aklıma geldi 1 yaş ta göz muayenesi oldunuz mu?
TeşekkürlerBiz 1yaşında gttik ilk göz muayenesine sıkıntı olmadığı için tekrar 3yaşında gelin kontrole dedi
Selam kızlar iki çocuklu olanlar ailesinden destek alan var mı ya kızlar benim ikisi de küçük kayınvalıdeyle çok mesafelıyım ondan yardım istemiyorum ama annem pek destek olmuyor ya ben mi büyütüyorum bilmiyorum kızım az hava al değişiklik olsun bakıyım dsmıyor ya çok zoruma gidiyor çarşı pazar avm market her yere ıkı çocukla gıdıyorum çok da yakınım da ama yok bır destek inanın bir şey desem herkes büyütüyor Neslihan diyor kimseden fayda yok çok üzülüyorum ya ıkı abım var hep soğuguz çünkü annem öyle biri yine de Rabbım başımızdan rksık etmesın ama ne deyim saglık olsun da geçecek her şey en büyük destekçi eşim iyiki var çok şükür
Ablam kullanıyor canım o da bu aylarda yapmıştı 3 yaşına girecek kızı hala kullanıyor bi sıkıntı yaşamadıSelam kızlar ben bugün büyüyen beşiği normal yatağa çevirdim çünkü park yatak küçük gelmeye başladı sürekli döndüğü icin. Şimdi kenarına yatak koruyucu alicam ama etkili olur mu kestiremiyorum. Kullanan var mi öyle?
Canım değişiyor uyanış şekille gire genelde 7 8 gbi mama içiyor 210 cc 10 dan Sonra da kahvaltı yaptırıyorum onu da çok yemiyor benimki zeytin peynir ekmek o kadar ne yaptıysam sadece bunları yiyo diğerlerini bırakıyorKaç gibi kahvaltı veriyorsun canım, biz hergun yedi yedi buçuk arası uyanırken bugün ilk kez sekiz kırkta uyandı 170 CC mama içti kahvaltı yaptırmadım henüz
2 yaşına kadar vermicem canım ben o zamanda mamayı bıraktırmak zor oluyormus şubatta 18 aylik olunca bırakcam tamamen bizimde baş çevresi küçük sizinki kaç canimCanım Dr iki yaşına kadar dedi,ek gıdayi da eh iştekahvaltiyi zorla yaptırmaya çalışıyorum, muhallebi meyve sebze püresi çorba hep yedikleri kilomuz az bizim de kafa çevremiz küçük bir boyumuz uzun, 14 aylık popüler olduk bir hafta önce kilomuz 9 boyumuz 82, alerjiden dolayi uzun süre vermek istediklerimi veremedim
Çok fazla 3 yaş canım 18 ay yeterliymis aynen mamayı bıraktırmak zor oluyormus ablam birebir yaşadı kızında o yüzden şubat gnu bıraktırmak benBenim yeğenim 3 yaşına girecek hâlâ mama içiyor yemek de yemiyor.biraktiramiyor annesi.o yüzden fazla geç kalmayın derim
Bir yaşından sonra göz muayenesi olması gerekiyor dedi bize de doktorumuz aşıya gittiğimizde. İlk yirmi gün içinde yaptırmıştık daha önce ilkini. İkincisini de bir ay sonra falan yaptırırz heralde.İyi geceler Kızlar benimde aklıma ne takıldı 6 aylıkken ya da daha küçük göz muayenesi olmuştuk doktor 1 Yaşında tekrar göreyim demişti ama yeni aklıma geldi 1 yaş ta göz muayenesi oldunuz mu?
46 canım2 yaşına kadar vermicem canım ben o zamanda mamayı bıraktırmak zor oluyormus şubatta 18 aylik olunca bırakcam tamamen bizimde baş çevresi küçük sizinki kaç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?