- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.061
Kmsl Hnd prima dene canım belki memnun kalırsın ben uzun süredir kullanıyorum sızıntı sorunu pişik sorunu yaşamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım prima alıcam elimdeki bitmek üzereKmsl Hnd prima dene canım belki memnun kalırsın ben uzun süredir kullanıyorum sızıntı sorunu pişik sorunu yaşamadım
Evet canın artık büyüdüler bence de tek uyku yeterBazen tek uyku yapıyor canım denicem belki düzene girer o zaman
Anladım canım ne bilim ben biraz gıcık kapmaya başlamıştım bu konudanCanım bende öle yapıyorum ya makarna yada pırasa karnıbahar brokoli köftesi falan yapıyorum yanında yoğurt veriyorum tek çeşit gnu yani benimkide hergun şaşırıyor insan ne yapacagimi
Evet canın artık büyüdüler bence de tek uyku yeter
Gündüz fazla uyuduğu için gece uykusu bölünüyordur
Canım biz geç kalkıyoruzNasıl yapcam bilmiyorum canım uykusu geldi mi kıyameti koparır uyumazsa saat jac gibi öğle uykusuna yatuyo senin kızın
Canım bence sabah uyanınca verme mama 8 gibi kahvaltı yaptır aç olunca yiyorlarYedi buçukta uyandik 210 CC mama içti, kahvaltıyi kaçta yaptırsam yer hiç arası yok zaten zorla veriyorum
Bilmiyorum ki canım ya kilomuz az zaten Dr zayıf diyor sürekli, alerjiden dolayi sanırım, yarın kahvaltı ile başlayıp sonrasında mamayı deneyeyim bakalımCanım bence sabah uyanınca verme mama 8 gibi kahvaltı yaptır aç olunca yiyorlar
Kaçta yatıyor akşam gece veriyormısun mama saati erkene çeksen gece 4 gibi filan versenBilmiyorum ki canım ya kilomuz az zaten Dr zayıf diyor sürekli, alerjiden dolayi sanırım, yarın kahvaltı ile başlayıp sonrasında mamayı deneyeyim bakalım
Bir sabah bir akşam mama alıyor sadece, alerji mamasını bıraktık normal mama deniyorum artık, akşam sekiz dokuz arası mamayı içip uyuyor sabahta kalkınca yedi buçukta içiyor mamayıKaçta yatıyor akşam gece veriyormısun mama saati erkene çeksen gece 4 gibi filan versen
Tamam canım mamayı o zaman gece 3. 4 gibi ver ki sabah aç olsun kahvaltıyı güzel yapsınBir sabah bir akşam mama alıyor sadece, alerji mamasını bıraktık normal mama deniyorum artık, akşam sekiz dokuz arası mamayı içip uyuyor sabahta kalkınca yedi buçukta içiyor mamayı
Bizimde en büyük sorunumuz kabızlık tabi çok az yemesine bağlıyorum ben armut kuru kayısı kuru incir deniyorum ama miktar az olunca fayda etmiyor galiba nutrigen bağırsak düzenleyici vermişti doktor arasıra onu veriyorumAnladım canım ne bilim ben biraz gıcık kapmaya başlamıştım bu konudan
Benimki sürekli kabız bu aralar bir de gün boyu gün kurusu, cennet hurması, armut vs veriyoruz. Bana mısın demiyor.
Canım o zaman da uykusu için sıkıntı olur gece beslenmesi olmaması gerekiyormuş artık bende sabah akşama veriyorum sadece mamayı 3 4 gbi çok da iyi değilmiş bu aylardaTamam canım mamayı o zaman gece 3. 4 gibi ver ki sabah aç olsun kahvaltıyı güzel yapsın
Tamam canım işte bende öle yapıyorum önce mama veriyorum sonra 2 3 saat sonra kahvaltı yaptırıyorum bu düzeni bozma benceBir sabah bir akşam mama alıyor sadece, alerji mamasını bıraktık normal mama deniyorum artık, akşam sekiz dokuz arası mamayı içip uyuyor sabahta kalkınca yedi buçukta içiyor mamayı
Ya tabiki canım gece beslenmesi olmaması lazım ama sabah kahvaltı yapmıyor diyor arkadaş aç olmadığı için yapmıyordur dedim bende çünkü kahvaltı çok önemliCanım o zaman da uykusu için sıkıntı olur gece beslenmesi olmaması gerekiyormuş artık bende sabah akşama veriyorum sadece mamayı 3 4 gbi çok da iyi değilmiş bu aylarda
Hoşgeldin canımhayırlı aksamlar yeni uyeyim ilk defa yazıyorum bende 3 eylül 2018 annesiyim ilk kızım da 28 ağustos 2016 kızlarımın arasında 2 yas 5 gün var