• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bende öle yapıyorum ya makarna yada pırasa karnıbahar brokoli köftesi falan yapıyorum yanında yoğurt veriyorum tek çeşit gnu yani benimkide hergun şaşırıyor insan ne yapacagimi
Anladım canım ne bilim ben biraz gıcık kapmaya başlamıştım bu konudan 😅
Benimki sürekli kabız bu aralar bir de gün boyu gün kurusu, cennet hurması, armut vs veriyoruz. Bana mısın demiyor.

Nasıl yapcam bilmiyorum canım uykusu geldi mi kıyameti koparır uyumazsa saat jac gibi öğle uykusuna yatuyo senin kızın
Canım biz geç kalkıyoruz
Akşam 10 da yatıyor sabah genelde 11 gibi kalkıyor öğle uykusuna da 3 gibi yatırıyorum 5 de kalkıyor

Tabiki günü gününe tutmuyor ama genellikle böyle👍👍👍👍

Bir sabah bir akşam mama alıyor sadece, alerji mamasını bıraktık normal mama deniyorum artık, akşam sekiz dokuz arası mamayı içip uyuyor sabahta kalkınca yedi buçukta içiyor mamayı
Tamam canım mamayı o zaman gece 3. 4 gibi ver ki sabah aç olsun kahvaltıyı güzel yapsın🙏🙏

Anladım canım ne bilim ben biraz gıcık kapmaya başlamıştım bu konudan 😅
Benimki sürekli kabız bu aralar bir de gün boyu gün kurusu, cennet hurması, armut vs veriyoruz. Bana mısın demiyor.
Bizimde en büyük sorunumuz kabızlık tabi çok az yemesine bağlıyorum ben armut kuru kayısı kuru incir deniyorum ama miktar az olunca fayda etmiyor galiba nutrigen bağırsak düzenleyici vermişti doktor arasıra onu veriyorum

Tamam canım mamayı o zaman gece 3. 4 gibi ver ki sabah aç olsun kahvaltıyı güzel yapsın🙏🙏
Canım o zaman da uykusu için sıkıntı olur gece beslenmesi olmaması gerekiyormuş artık bende sabah akşama veriyorum sadece mamayı 3 4 gbi çok da iyi değilmiş bu aylarda

Bir sabah bir akşam mama alıyor sadece, alerji mamasını bıraktık normal mama deniyorum artık, akşam sekiz dokuz arası mamayı içip uyuyor sabahta kalkınca yedi buçukta içiyor mamayı
Tamam canım işte bende öle yapıyorum önce mama veriyorum sonra 2 3 saat sonra kahvaltı yaptırıyorum bu düzeni bozma bence

Canım o zaman da uykusu için sıkıntı olur gece beslenmesi olmaması gerekiyormuş artık bende sabah akşama veriyorum sadece mamayı 3 4 gbi çok da iyi değilmiş bu aylarda
Ya tabiki canım gece beslenmesi olmaması lazım ama sabah kahvaltı yapmıyor diyor arkadaş aç olmadığı için yapmıyordur dedim bende çünkü kahvaltı çok önemli👍👍👍

Mesela bugün yedikleri şunlardı birazı kendi birazı zorla tabi :) İstemesem de azda olsa yiyor diye patates kızarttim, yumurtanın sadece beyazıni yedi, üç parmak patates, incecik bir kaşar, iki tane zeytin, bir on beş dk sonra falan yarım cennet hurması verdim

hayırlı aksamlar yeni uyeyim ilk defa yazıyorum bende 3 eylül 2018 annesiyim ilk kızım da 28 ağustos 2016 kızlarımın arasında 2 yas 5 gün var
Hoşgeldin canım❤️❤️
Benim kızım da 1 eylül doğumlu

Büyük kızım da 13 yaşında🤪🤪🤪

Ayyy senin ikisi de küçük nasıl başediyorsun🤔🤔🤔

Back