• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben mamayı sekiz buçukta içirip yatıyorum,bir de sabah kalkinca içiyor, günde iki kez, alerji mamasından normal mamaya geçiş sürecindeyiz inşallah sıkıntı olmaz, gece çığlık şeklinde bağırarak ağlama bizde de var birşeyden mi korkuyor ne yapıyor anlamıyorum
Ne zaman birakcaksin canım mamayı peki 18 ay yeterli diye duydum ben günde sadece 2 kere mi veriyosun geri kalanı yemek mi yiyor neler yiyor yazabilirmsiin

Kızlar günaydın.epeydir yazmıyorum buraya.bebisler nasıllar?

Benim kız bu aralar çok huysuz sürekli ağlıyo mizmizlaniyo.hep tepelerde gezmek istiyo.kanepe masa yatak dolap ne bulursa.cikarmayinca da basiyo çığlığı.kanepeye kendi çıkıyor zaten de korkuyorum düşecek diye.

Çok güzel yemek yiyordu nazar değdirdim çocuğa heralde hiç birşey yemiyo artık.sadece anne sütüyle besleniyo. Birşeyler yedirmeye çalıştığım da benden yemiyo kendisi almak istiyo kaşığı vermeyince ağlıyo verince de yemiyo oynuyo sadece.heryerini batiriyo.

Azı dişlerini çıkartıyo bu aralar.biri tam cıktı 3u çıkıyor.2 de köpek dışı çıkartıyor galiba ona emin değilim.
Bu huysuzlukları dişlerden olur mu kızlar?uzun yazdim valla bayadır yazmayınca

Ne zaman birakcaksin canım mamayı peki 18 ay yeterli diye duydum ben günde sadece 2 kere mi veriyosun geri kalanı yemek mi yiyor neler yiyor yazabilirmsiin
Benim yeğenim 3 yaşına girecek hâlâ mama içiyor yemek de yemiyor.biraktiramiyor annesi.o yüzden fazla geç kalmayın derim

Canım Dr iki yaşına kadar dedi,ek gıdayi da eh işte 😏 kahvaltiyi zorla yaptırmaya çalışıyorum, muhallebi meyve sebze püresi çorba hep yedikleri kilomuz az bizim de kafa çevremiz küçük bir boyumuz uzun, 14 aylık popüler olduk bir hafta önce kilomuz 9 boyumuz 82, alerjiden dolayi uzun süre vermek istediklerimi veremedim

Kaç gibi kahvaltı veriyorsun canım, biz hergun yedi yedi buçuk arası uyanırken bugün ilk kez sekiz kırkta uyandı 170 CC mama içti kahvaltı yaptırmadım henüz

Sor canım bana da söyle 😂 bende 9.30 gnu iciriyorum
Tamam canım 😆
Kızlar günaydın.epeydir yazmıyorum buraya.bebisler nasıllar?

Benim kız bu aralar çok huysuz sürekli ağlıyo mizmizlaniyo.hep tepelerde gezmek istiyo.kanepe masa yatak dolap ne bulursa.cikarmayinca da basiyo çığlığı.kanepeye kendi çıkıyor zaten de korkuyorum düşecek diye.

Çok güzel yemek yiyordu nazar değdirdim çocuğa heralde hiç birşey yemiyo artık.sadece anne sütüyle besleniyo. Birşeyler yedirmeye çalıştığım da benden yemiyo kendisi almak istiyo kaşığı vermeyince ağlıyo verince de yemiyo oynuyo sadece.heryerini batiriyo.

Azı dişlerini çıkartıyo bu aralar.biri tam cıktı 3u çıkıyor.2 de köpek dışı çıkartıyor galiba ona emin değilim.
Bu huysuzlukları dişlerden olur mu kızlar?uzun yazdim valla bayadır yazmayınca
Merhaba. Sanki bizi anlatmışsınız 😅
Aynı durumları yaşıyoruz kızımla. Yemek saatlerinden korkar oldum 🤣

İyi geceler Kızlar benimde aklıma ne takıldı 6 aylıkken ya da daha küçük göz muayenesi olmuştuk doktor 1 Yaşında tekrar göreyim demişti ama yeni aklıma geldi 1 yaş ta göz muayenesi oldunuz mu?

İyi geceler Kızlar benimde aklıma ne takıldı 6 aylıkken ya da daha küçük göz muayenesi olmuştuk doktor 1 Yaşında tekrar göreyim demişti ama yeni aklıma geldi 1 yaş ta göz muayenesi oldunuz mu?
Biz 1yaşında gttik ilk göz muayenesine sıkıntı olmadığı için tekrar 3yaşında gelin kontrole dedi

Selam kızlar ben bugün büyüyen beşiği normal yatağa çevirdim çünkü park yatak küçük gelmeye başladı sürekli döndüğü icin. Şimdi kenarına yatak koruyucu alicam ama etkili olur mu kestiremiyorum. Kullanan var mi öyle?

Selam kızlar iki çocuklu olanlar ailesinden destek alan var mı ya kızlar benim ikisi de küçük kayınvalıdeyle çok mesafelıyım ondan yardım istemiyorum ama annem pek destek olmuyor ya ben mi büyütüyorum bilmiyorum kızım az hava al değişiklik olsun bakıyım dsmıyor ya çok zoruma gidiyor çarşı pazar avm market her yere ıkı çocukla gıdıyorum çok da yakınım da ama yok bır destek inanın bir şey desem herkes büyütüyor Neslihan diyor kimseden fayda yok çok üzülüyorum ya ıkı abım var hep soğuguz çünkü annem öyle biri yine de Rabbım başımızdan rksık etmesın ama ne deyim saglık olsun da geçecek her şey en büyük destekçi eşim iyiki var çok şükür

Ben de tek var ama bende o durumdayım canım. Annem başka şehirde ama tek yaşıyor babamla ayrılar erkek kardeşim evlendi başka evde hani onu tutan yok. Oğlum doğduğunda 4 ay kaldı ee o zamanda zaten veriyordum mamayı yattığı yerde yatıyordu yani tam ek gıda döneminde falan yoktu yanımda. Ocakta gitmişti ben gittim İstanbul'a nisan sonu onu da alıp gelecektik onca ay gitmedi dr kontrollerim var dedi gelmedi

tatil ayarladık beraber gidelim diye tatile 1 hafta kala geldi orada da hiç ilgilenmedi hep eşime al gezdir dedi eşimle başbaşa yemek bile yemedik hep ben çocuğu yedirirken eşim yedi o gezdirdi biz yedik bir kere de aa ben yiyeyim de alayım çocuğu siz beraber yiyin demedi sabahları uyudu ben 1 hafta olsun bari dinleneyim dedim daha çok yoruldum iki katlı odalardan tuttuk oğlanı hazırla çantasın hazırla kendim hazırlan kahvaltıya in yedir içir hep ben uğraştım gece geç yattı ve sesiniz olmasa uyuyacaktım ben daha diyordu. Tatilden sonra da gitti. Oğlumun Doğumgünün de geldi onda da 1 hafta kaldı gitti biz 29 Ekimde gittik birkaç gün.

Şimdi bende 2 hafta oldu geleli pazartesi gidecek. Eşim bari ay sonuna kadar kalsın istedi ama göz kontrolüm var dedi onu da önce 21 i dedi sonra 25 dedi yani ona da daha var aslında ama giderim de erkene alırım belki dedi acil bir durum da yok. Bir ara ocakta diye ağzından kaçırdı yani erken uyanmak ilgilenmek gelmiyor işine ki ben yarım gün çalışıyorum zaten 1 de bakıcı geliyor akşama kadar ilgileniyor gündüz uyuyabiliyor temizliğe de haftada bir kadın geliyor bir tek akşam yemeğimi yapıyor o kadar iş yok yani ama ne yapabilirim ki milletin annesi tüm gün bakıyor yani eşim benim de çok yardımcı oluyor gece kalkar mamasını verir sabah oyalar uyurum biraz

Selam kızlar ben bugün büyüyen beşiği normal yatağa çevirdim çünkü park yatak küçük gelmeye başladı sürekli döndüğü icin. Şimdi kenarına yatak koruyucu alicam ama etkili olur mu kestiremiyorum. Kullanan var mi öyle?
Ablam kullanıyor canım o da bu aylarda yapmıştı 3 yaşına girecek kızı hala kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı

Kaç gibi kahvaltı veriyorsun canım, biz hergun yedi yedi buçuk arası uyanırken bugün ilk kez sekiz kırkta uyandı 170 CC mama içti kahvaltı yaptırmadım henüz
Canım değişiyor uyanış şekille gire genelde 7 8 gbi mama içiyor 210 cc 10 dan Sonra da kahvaltı yaptırıyorum onu da çok yemiyor benimki zeytin peynir ekmek o kadar ne yaptıysam sadece bunları yiyo diğerlerini bırakıyor

Canım Dr iki yaşına kadar dedi,ek gıdayi da eh işte 😏 kahvaltiyi zorla yaptırmaya çalışıyorum, muhallebi meyve sebze püresi çorba hep yedikleri kilomuz az bizim de kafa çevremiz küçük bir boyumuz uzun, 14 aylık popüler olduk bir hafta önce kilomuz 9 boyumuz 82, alerjiden dolayi uzun süre vermek istediklerimi veremedim
2 yaşına kadar vermicem canım ben o zamanda mamayı bıraktırmak zor oluyormus şubatta 18 aylik olunca bırakcam tamamen bizimde baş çevresi küçük sizinki kaç canim

Çok fazla
Benim yeğenim 3 yaşına girecek hâlâ mama içiyor yemek de yemiyor.biraktiramiyor annesi.o yüzden fazla geç kalmayın derim
Çok fazla 3 yaş canım 18 ay yeterliymis aynen mamayı bıraktırmak zor oluyormus ablam birebir yaşadı kızında o yüzden şubat gnu bıraktırmak ben

Bir yaşından sonra göz muayenesi olması gerekiyor dedi bize de doktorumuz aşıya gittiğimizde. İlk yirmi gün içinde yaptırmıştık daha önce ilkini. İkincisini de bir ay sonra falan yaptırırz heralde.

Back