- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.881
Nasil olur acaba su vrsem icmez iyice uykusu dagilir diye korkuyorm bi gecemi feda edip denesem mi acaba uyanirsa otururuz 2 3 saatBende uyanıyorum gece emmesini kesmedim daha azıcık daha sabredicem
Uyuyorum canımAy ne guzel yaaaa gece uyuyosn ysni bende istiyorum ondannnkiz sabaha kadar 30 kere uyaniyom zombi gibi geziyom emzirmeyi biraktirmam daha kucuk 2 yasina kadar emzireyim diye geciyo icimden ama bakalm
Canım elimle bölüp veriyorum cevizi bademi fındığı bende yanında oluyorum bi sıkıntı olmadı inşallah da olmaz,,, blender dan geçir ver canım beyin gelişimi için çok önemliElinde yiyebiliyor mu canim akcigere kacma riski olduğundan ben hiç vermedim cevizi blenderdann geçirip vereyim bende
Keşke benim kızım da emse de uyansa ablamda diyor ki öyle de çok zor oluyor su vermeyi dene canım biberon kullanıyordur mutlaka başucunda kalsın biberon uyanınca ver emzik almıyor muNasil olur acaba su vrsem icmez iyice uykusu dagilir diye korkuyorm bi gecemi feda edip denesem mi acaba uyanirsa otururuz 2 3 saat
Emzik kullaniyo mu ne guzel yaaa bn alistiramadiimmUyuyorum canım
Hasta filan değişse ya da diş çıkarmıyorsa mesela bu hafta köpek dişi çıktı sürekli uyanıyordubazen kıpırdanıyor emziğini düşürünce ağlıyor haftaya emziği bıraktıracam hiç uyanmasın artık, ,, bizim de bazen uyanır 3. 4 saat gece uyanık kaldığı zamanlar oluyor,,, hele eşim gece çalışınca sabaha karşı geliyor sanki hissediyor hemen kalkıyor babayla oynuyor 1. 2 saat sonra yatıyor,,,
Biberon cok degil ama su icin arada kullaniyoruz bu aksam deniyeym belki su icince sabaha kadar uyur bi umutKeşke benim kızım da emse de uyansa ablamda diyor ki öyle de çok zor oluyor su vermeyi dene canım biberon kullanıyordur mutlaka başucunda kalsın biberon uyanınca ver emzik almıyor mu
Kac disi var simdi toplamdaUyuyorum canım
Hasta filan değişse ya da diş çıkarmıyorsa mesela bu hafta köpek dişi çıktı sürekli uyanıyordubazen kıpırdanıyor emziğini düşürünce ağlıyor haftaya emziği bıraktıracam hiç uyanmasın artık, ,, bizim de bazen uyanır 3. 4 saat gece uyanık kaldığı zamanlar oluyor,,, hele eşim gece çalışınca sabaha karşı geliyor sanki hissediyor hemen kalkıyor babayla oynuyor 1. 2 saat sonra yatıyor,,,
Evet canım emzik alıyor ama sadece uykuda diğer zamanlar istemez,,, zaman zaman oluyo canım sen gergin olursan bebeğinde gergin olur o yüzden çok gerilmeEmzik kullaniyo mu ne guzel yaaa bn alistiramadiimmbnm bu ara alisti gece 2 3 saat kesin uyanik duzni bozuldu yine bnmde pskolojim bpzuldu vD
Benim kızım bardak istemiyor alıştırma bardağı da aldım yok,,, aslında herşeyi kendi yapmak istiyor bardağı eline vermediğim için kendi de içmiyor mecbur biberon kullanıyoruzBiberon cok degil ama su icin arada kullaniyoruz bu aksam deniyeym belki su icince sabaha kadar uyur bi umut
13. ÇıktıKac disi var simdi toplamda
Bizimde biberon istemiyo ne tuhaf bu cocuklarEvet canım emzik alıyor ama sadece uykuda diğer zamanlar istemez,,, zaman zaman oluyo canım sen gergin olursan bebeğinde gergin olur o yüzden çok gerilme
Benim kızım bardak istemiyor alıştırma bardağı da aldım yok,,, aslında herşeyi kendi yapmak istiyor bardağı eline vermediğim için kendi de içmiyor mecbur biberon kullanıyoruz
İnşallah uyur canım
13. Çıktı
Maşallah aynı gidiyoruz desen,,, ya senin oğlan kaç kilo benim kızım 3.5 aydır kilo almıyorBizimde biberon istemiyo ne tuhaf bu cocuklaroh masallah bizim de 13
Ben her yeri oğluma göre ayarladım uzandığı çekmecelerde kesici ve kırılacak bir şey bırakmadım. Bazi cekmecelere de kilit koydum açamıyor. Tüm odalarda geziyor rahat rahat kendi rahatlığım için böyle yapmak daha iyi oldu aklım kalmıyor en azından başka bir odaya gidinceKızlar yaaaaa benim kızım heryeri karıştırıyor ne çekmece ne dolap kalıyor mecbur odaların kapılarını kapalı tutuyorum banyo tuvalet açık görsün hemen içeri dalıyor,,, bulaşık makinasına saldırıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Bizimkide bayadir almiyo gibi cok sık doktora gitmiyoruz biz canim en son 10 kiloyduMaşallah aynı gidiyoruz desen,,, ya senin oğlan kaç kilo benim kızım 3.5 aydır kilo almıyor
Biz bi ust leveliz cekmeceyi bosaldip icine giriyoKızlar yaaaaa benim kızım heryeri karıştırıyor ne çekmece ne dolap kalıyor mecbur odaların kapılarını kapalı tutuyorum banyo tuvalet açık görsün hemen içeri dalıyor,,, bulaşık makinasına saldırıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Bende kesici aletler bırakmadım ama çekmece köşelerine çarpıyor kilitlerden bende alayım bari gecelik çekmecemi filan dağıtıyor ablasının iç çamaşırları ortada geziyor mahremiyet kalmadıBen her yeri oğluma göre ayarladım uzandığı çekmecelerde kesici ve kırılacak bir şey bırakmadım. Bazi cekmecelere de kilit koydum açamıyor. Tüm odalarda geziyor rahat rahat kendi rahatlığım için böyle yapmak daha iyi oldu aklım kalmıyor en azından başka bir odaya gidince
Ahahahhahah çok fenaymışşşşBiz bi ust leveliz cekmeceyi bosaldip icine giriyo
Minoris i ben de çok görüyorum denemek istiyorum.Kızlar kıyafetlerdeki lekeler için ne kullanıyorsunuz deterjan tam çıkarmıyor yemek lekelerini falan zeytinyağlı olduğu icin bi çoğu. Bugün başka bi leke çıkarıcı sipariş ettim minoris marka kullanan var mi ? İndirimdeymis deneyeyim dedim kullanıcı yorumları da iyi ama bakalım.
Uzun zamandır gece beslenmeye kalkmıyor kendi kendine kesti benim kızım. Emzirmediğim için galibaKızlar gün içinde neler veriyosunuz bebislerinize ne yapacagimi sasrdim ne versem dye mamayı biraktirmaya calisiyorum gece beslenmesini yeni kestim siz de durumlar nasıl asla yumurta yemiyor her türlüsünü denedim yemiyor kahvaltı da ne verebilirim başka yada atistirmlaik neler veriyosunuz
Kuruyemişleri blenderdan geçiriyorum ben de meyve pürelerine karıştırıyorum. Kek vs yaparsam içine atıyorum. Sandalyede oturma kısımında sizinle aynıyızCanım sen ne zaman emziriyosun peki gece emmek için kalkıyor mu ben 4 günüde gece mama vermiyorum su içirip uyutuyorum gece uykusu düzene girecek gibi sanki hep mama için kalkiyomjs meğer cevizi hiç vermedim ben canım ben benzersen geçirip mi veriyosun akciğere kaçma ihtimali var diye kuruyemiş daha hiç başlamadım mama sandalyesinde hiç oturmuyor nasıl alıştırsam bilmiyorum 10 kg ama hiç 10 kg durmuyor erken doğduğu için kemikleri zayıf o yüzden oda küçük gözüküyor
Peşinde koşuyoruz bu aralarKızlar yaaaaa benim kızım heryeri karıştırıyor ne çekmece ne dolap kalıyor mecbur odaların kapılarını kapalı tutuyorum banyo tuvalet açık görsün hemen içeri dalıyor,,, bulaşık makinasına saldırıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Benimki geçen yatak odasını talan etti ben kışlıkları düzenlerken elinde bi kutu ambalajlı durexle geziyordu bide salliyorBende kesici aletler bırakmadım ama çekmece köşelerine çarpıyor kilitlerden bende alayım bari gecelik çekmecemi filan dağıtıyor ablasının iç çamaşırları ortada geziyor mahremiyet kalmadı
Ahahahhahah çok fenaymışşşş
Ben sipariş ettim gelsin yazarım buraya deneyince. Dün bitti indirimi 30 liraya düşmüştü hadi bi deneyelim dedimMinoris i ben de çok görüyorum denemek istiyorum.
Lekelerle başım dertte benim de
O zaman yakalamışım indirimiBen sipariş ettim gelsin yazarım buraya deneyince. Dün bitti indirimi 30 liraya düşmüştü hadi bi deneyelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?