2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar kıyafetlerdeki lekeler için ne kullanıyorsunuz deterjan tam çıkarmıyor yemek lekelerini falan zeytinyağlı olduğu icin bi çoğu. Bugün başka bi leke çıkarıcı sipariş ettim minoris marka kullanan var mi ? İndirimdeymis deneyeyim dedim kullanıcı yorumları da iyi ama bakalım.

Kızlar gün içinde neler veriyosunuz bebislerinize ne yapacagimi sasrdim ne versem dye mamayı biraktirmaya calisiyorum gece beslenmesini yeni kestim siz de durumlar nasıl asla yumurta yemiyor her türlüsünü denedim yemiyor kahvaltı da ne verebilirim başka yada atistirmlaik neler veriyosunuz

Kahvalti peynirli dereotu omlet yiyor ya da pankek yapıyorum onları severek bitiriyor. Yanına salatalık zeytin peynir bal veriyorum. Kahvaltıdan bi saat sonra muz yiyor bazen sade bazen de cevizle karışık veriyorum muzu. Öğle uykusundan uyanınca ciger kofte mucver corba artik hangisi varsa o gün yapıyorum yanına makarna yapiyorum. Akşam uzerine dogru bi elma ya da armut meyve yiyor sonra bebe bisküvili sütlü mama hazırlıyorum. Akşam 8 gibi bizle bir akşam yemeği ne varsa ondan yiyor sonra yatış.
Yumurtayı haşlama yapınca bi tek sarısını yiyor o yuzden hergun omlet olarak yapıyorum

Canım sen ne zaman emziriyosun peki gece emmek için kalkıyor mu ben 4 günüde gece mama vermiyorum su içirip uyutuyorum gece uykusu düzene girecek gibi sanki hep mama için kalkiyomjs meğer cevizi hiç vermedim ben canım ben benzersen geçirip mi veriyosun akciğere kaçma ihtimali var diye kuruyemiş daha hiç başlamadım mama sandalyesinde hiç oturmuyor nasıl alıştırsam bilmiyorum 10 kg ama hiç 10 kg durmuyor erken doğduğu için kemikleri zayıf o yüzden oda küçük gözüküyor

Canım ben cevizi robottan geçirip yoğurduna katıyorum ama çoğu zaman küçültüp eline veriyorum kendi yemeyi daha çok seviyor,,,,

Canım bizde leke olmuyor o da dökerek yemesine rağmen acaba yıkamayı mı uzun program yapsan

Sabah uyanınca emiyor oglen uykuya gecmeden ve uyandiktan sonra emiyor. Akşam uykuya yatmadan once bi de gece kalkiyor emmeye. Benimki de bi ay once 10 kg di şimdi ne kadar bilmiyorum daha gitmedim kontrole. Çok hareketli ama yemek yerken bile sabit durmaz eli ayağı sürekli hareketli

Canım bizde leke olmuyor o da dökerek yemesine rağmen acaba yıkamayı mı uzun program yapsan
Uzun da denedim canim yine aynı ya tam çıkarmıyor özellikle beyazlarda az da olsa belirgin kalıyor bakalım bi leke çıkarıcı sipariş ettim umarım işe yarar.

Selam kizlarrr girio okuyorm sizi ama yazamiyorm gece beslenmesini kesenler nasil yaptiniz bana da anlatr misiniz surekli emmeye kalkiyo uyku duzeni hic yok bnde kesmek istiyorm artik

Uzun da denedim canim yine aynı ya tam çıkarmıyor özellikle beyazlarda az da olsa belirgin kalıyor bakalım bi leke çıkarıcı sipariş ettim umarım işe yarar.
Canım biz kendimize cosla vanish kullanıyordum ama İnan ki çok bozulmuş hiç bir işe yaramıyor umarım senin sipariş ettiğin işe yarar
Selam kizlarrr girio okuyorm sizi ama yazamiyorm gece beslenmesini kesenler nasil yaptiniz bana da anlatr misiniz surekli emmeye kalkiyo uyku duzeni hic yok bnde kesmek istiyorm artik
Emzirmediğğm için bilmiyorum

Ama emen çocuğu ne yaparsan yap memeyi gece istiyor ancak memeden kesersen rahat uyur onun için de erken bence

Bizde gece beslenmesi yok bayağıdır vermiyorum ama gece yatarken bazen az yemiş oluyorsa ve çok kıpırdıyorsa arada sırada sabaha karşı süt veriyorum

Ay ne guzel yaaaa gece uyuyosn ysni bende istiyorum ondannn kiz sabaha kadar 30 kere uyaniyom zombi gibi geziyom emzirmeyi biraktirmam daha kucuk 2 yasina kadar emzireyim diye geciyo icimden ama bakalm

Bende uyanıyorum gece emmesini kesmedim daha azıcık daha sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…