Kızlar kıyafetlerdeki lekeler için ne kullanıyorsunuz deterjan tam çıkarmıyor yemek lekelerini falan zeytinyağlı olduğu icin bi çoğu. Bugün başka bi leke çıkarıcı sipariş ettim minoris marka kullanan var mi ? İndirimdeymis deneyeyim dedim kullanıcı yorumları da iyi ama bakalım.
Minoris i ben de çok görüyorum denemek istiyorum.
Lekelerle başım dertte benim de
Kızlar gün içinde neler veriyosunuz bebislerinize ne yapacagimi sasrdim ne versem dye mamayı biraktirmaya calisiyorum gece beslenmesini yeni kestim siz de durumlar nasıl asla yumurta yemiyor her türlüsünü denedim yemiyor kahvaltı da ne verebilirim başka yada atistirmlaik neler veriyosunuz
Uzun zamandır gece beslenmeye kalkmıyor kendi kendine kesti benim kızım. Emzirmediğim için galiba
Yeme içme olarak sabahları omlet (bazen biberli bazen kaşarlı, taze soğanlı bazen patatesli vs sade olursa yemiyor pofuduk seviyor omleti) domates, salatalık, peynir çeşitleri. Bu hafta farklı olarak menemen yapmış bakıcı. Ben bazen pankek veya sebzeli bir şeyler yapıyorum fırın mücveri gibi.
Sigara ve patates böreğini de çok seviyor.
Fırında yapıyorum bunları da.
Öğle yemeğinde biz ne yersek ondan yiyor. Tavuk, köfte, makarna, pilav, sebzeli yemekler (brokoli ve nohut yemeğini sevmedi)
Ara öğünlerde bakıcı bazeb meyve ve kuruyemişleri blenderdab geçirip veriyor. Elinde hep bi güb kurusuveya hurma oluyor ama kabızlık problemi de sık yaşadığı için. Akşamları da birlikte yiyoruz yine. Yoğurt her gün yedirmeye çalışıyorum. Böyle yazınca dünyayı yiyormuş gibi görünebilir ama az az yiyor hemen sıkılıp oyun oynamak, sandalyeden inmek istiyor. Yumurta eskiden yemezdi ben de çorbalarına terbiye olarak ekleyerek verirdim, sonradan değişti damak zevki de galiba. Bu aralar limon ve turşuya ilgisi var.
Canım sen ne zaman emziriyosun peki gece emmek için kalkıyor mu ben 4 günüde gece mama vermiyorum su içirip uyutuyorum gece uykusu düzene girecek gibi sanki hep mama için kalkiyomjs meğer cevizi hiç vermedim ben canım ben benzersen geçirip mi veriyosun akciğere kaçma ihtimali var diye kuruyemiş daha hiç başlamadım mama sandalyesinde hiç oturmuyor nasıl alıştırsam bilmiyorum 10 kg ama hiç 10 kg durmuyor erken doğduğu için kemikleri zayıf o yüzden oda küçük gözüküyor
Kuruyemişleri blenderdan geçiriyorum ben de meyve pürelerine karıştırıyorum. Kek vs yaparsam içine atıyorum. Sandalyede oturma kısımında sizinle aynıyız
oturmaya tepki olarak doğmuş.
Kızlar yaaaaa benim kızım heryeri karıştırıyor ne çekmece ne dolap kalıyor mecbur odaların kapılarını kapalı tutuyorum banyo tuvalet açık görsün hemen içeri dalıyor,,, bulaşık makinasına saldırıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Peşinde koşuyoruz bu aralar
Bazı odaların kapısını kapatıyorum koşamayacağımda. Banyo tuvaletler fix kapalı en çok oraları merak ediyor o yüzden hemen dalıp klozeti kurcalamaya kalkıyor
Çamaşır makinası ile uğraşıyor gün içinde önünden geçtikçe. Dokunmatik ekranını kalemle dürtüyordu en son
çekmecelere parmaklarını sıkıştırma ihtimali var o yüzden karıştırmasına izin vermiyorum, kilitlerden alıp takacağım.