- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.641
GünaydınnGünaydın anneler
Keyifler nasıl bizde bu sıra oğlum çok sık uyanmaya başladı gece yaklaşık 4-5 gündür aynı acaba dis mi geliyor yine yoksa yatak mi küçük geliyor çözemedim
Sebebini de anlamıyorum atak haftası degil öyle aglayarak da uyanmıyor geri pat pat yapıyorum sızıyor ama çok sık kalkıyor. Agrisi olsa böyle olmazGünaydınn
Birkaç gündür ben de aynı şeyi söylüyorum etrafımdaki herkese. Çok sık uyanıyor geceleri inleyip geri yatıyor.
Evet haklısın.Sebebini de anlamıyorum atak haftası degil öyle aglayarak da uyanmıyor geri pat pat yapıyorum sızıyor ama çok sık kalkıyor. Agrisi olsa böyle olmaz
Günaydın anneler
Keyifler nasıl bizde bu sıra oğlum çok sık uyanmaya başladı gece yaklaşık 4-5 gündür aynı acaba dis mi geliyor yine yoksa yatak mi küçük geliyor çözemedim
Biz de de durumlar aynı bir süredir diş diye bekliyorum ama uzun sürdü bu seferki dişin gelmesi bide ben hasta diye 1yaş aşısını ertelemiştim cuma günü yaptırabildim o günden beri her gece ağlayarak kalkıyor onada bağlıyorum siz yaşadınız mı açıdan sonraGünaydınn
Birkaç gündür ben de aynı şeyi söylüyorum etrafımdaki herkese. Çok sık uyanıyor geceleri inleyip geri yatıyor.
O aşı travma yaşattı bize sanki bir iki gün oldu anlattığınız durum. Artık her şeyin daha da farkında olduğundan sedyeye uzandığı an başlıyor çırpınmalaraBiz de de durumlar aynı bir süredir diş diye bekliyorum ama uzun sürdü bu seferki dişin gelmesi bide ben hasta diye 1yaş aşısını ertelemiştim cuma günü yaptırabildim o günden beri her gece ağlayarak kalkıyor onada bağlıyorum siz yaşadınız mı açıdan sonra
Aşıda sıkıntı olmadi ateş falan da yapmamıştı. Son bi kaç gündür var bu durum asi olali bir ayi geçti.Biz de de durumlar aynı bir süredir diş diye bekliyorum ama uzun sürdü bu seferki dişin gelmesi bide ben hasta diye 1yaş aşısını ertelemiştim cuma günü yaptırabildim o günden beri her gece ağlayarak kalkıyor onada bağlıyorum siz yaşadınız mı açıdan sonra
Sanırım azi disi çıkıyor bende az önce baktım ağzına. Hiç dis çıkarırken böyle yapmamıştı bu değişik geçiyor.Evet haklısın.
Ben havaların sıcak olmasından şüphelendim bizde bir de. Sızlanmadığı zamanlarda da çok sık kalkıp yerini değiştirerek hemen yatıyor. Diş çıkarıyor benimki bu ara ama ondan da olabilir salyaları falan arttı
Biz esas aşı öncesi hastanede kan alınırken tıktık ortalığı o kadar zor oldu ki hemşire değişti kaçO aşı travma yaşattı bize sanki bir iki gün oldu anlattığınız durum. Artık her şeyin daha da farkında olduğundan sedyeye uzandığı an başlıyor çırpınmalara☹
Çok zor sakinleşmişti
Bizimde ateş olmadı gerçi ebe 1hafta sonra olabilir demişti 1yaş aşıladı ağır onun etkisine yoruyorum dişte olabilir ama normalde 1haftada patlayan diş gelemediAşıda sıkıntı olmadi ateş falan da yapmamıştı. Son bi kaç gündür var bu durum asi olali bir ayi geçti.
Sanırım azi disi çıkıyor ağzına baktım az önce
Allah korusun öyle bir şüpheniz varsa uzman.bir doktorun görmesi daha doğru en azından sizinse içiniz rahatlarKizlar oglum otizm olabilir cok korkuyorum arada kafa sallayip gozleri yukari bakiyo
Adına tepki veriyor mu yada uzun süre bir şeye odaklı kalıyor muKizlar oglum otizm olabilir cok korkuyorum arada kafa sallayip gozleri yukari bakiyo
Şu ana kadar dört kere ağlayarak kalktı. Tam olarak uyanmıyor da uykusunda ağlar gibi anlamadım. Diş olası bizde de.Sanırım azi disi çıkıyor bende az önce baktım ağzına. Hiç dis çıkarırken böyle yapmamıştı bu değişik geçiyor.
Sağlık personelinin de etkisi büyük diye düşünüyorum ben. Kan alınırken doğum yaptığım hastanedeydik sadece biraz mızmızlandı saniyeler iiçinde canını çok yakmadan üç tüp kan almışlardı.Biz esas aşı öncesi hastanede kan alınırken tıktık ortalığı o kadar zor oldu ki hemşire değişti kaç
Kişi birden tutuyoruz çok ağladı daha o geçmeden aşıya gittik orda ağladı artık bilinçlendiler farkındalar etraflarında olup biteni anlıyorlar
Bizimde ateş olmadı gerçi ebe 1hafta sonra olabilir demişti 1yaş aşıladı ağır onun etkisine yoruyorum dişte olabilir ama normalde 1haftada patlayan diş gelemedi
Canım aklına kötü şeyler getirme ne oldu da bunu düşündün bence hemen bi doktora gitmelisinKizlar oglum otizm olabilir cok korkuyorum arada kafa sallayip gozleri yukari bakiyo
Hahahahhhhh bak sen paşayaaaaaa yeri dar geliyor demek kiBen uyku sorununu çözdümyatak dar geliyor paşama rahat döneniyormuş yer yatağına alınca anladım. Şimdi daha büyük bi yatak bakmam gerekiyor ev beşik yatakla dolacak bu gidişle
Ya sorma günlerdir ne oldu acaba diye düşünürken gece yere yatırdım onu done done daldı kendi basına uykuya. Yatağında bi tur dönmek kesmiyormuşHahahahhhhh bak sen paşayaaaaaa yeri dar geliyor demek ki
Kızzz dikkat et döne döne dışarı kaçmasınnnnnYa sorma günlerdir ne oldu acaba diye düşünürken gece yere yatırdım onu done done daldı kendi basına uykuya. Yatağında bi tur dönmek kesmiyormuş
Cok sakin oglum mesela elindekini aliyo ama vermiyo cok bana bakarak diyolog halinde degil kendikendine oynuyo guldurursem guluyo asiri tv ye dalmasi var suphelendim buara gozlerinide kaydirinca korktum .goz doktoruna gittik gozunde alerji olmus damla merhem verdiCanım aklına kötü şeyler getirme ne oldu da bunu düşündün bence hemen bi doktora gitmelisin
Norolojiyede gturcem insallah bisey cikmaz cocuk doktoruda kan istedi verdik bakalim sonuclari ne cikcakAllah korusun öyle bir şüpheniz varsa uzman.bir doktorun görmesi daha doğru en azından sizinse içiniz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?