2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben uyku sorununu çözdüm yatak dar geliyor paşama rahat döneniyormuş yer yatağına alınca anladım. Şimdi daha büyük bi yatak bakmam gerekiyor ev beşik yatakla dolacak bu gidişle
Ayy bizim de aynı olabilir mi acaba
Yer yatağı sorununu nasıl çözersen burda paylaşır mısın
Odasını yaparken dikkate alırızz biz de

Canım bazı bebeklerin genlerinde var sakinlik benim ilk kızımda çok sakindi bıraktığım yerde uyur saatlerce oyuncaklarıyla oynardı ama tv ye dalması biraz sıkıntı gün içerisinde tv yi hiç açma daha fazla konuşarak anlat herşeyi mesela görevler ver arabanı getirir misin oyuncağını alır mısın tarzında,,, onun dışında gönlünü ferah tut bişey çıkmaz Allah ın izniyle
Park yatakta şimdilik kaçamaz bi yere yer yatağı ayarlamayı düşünüyorum bakalım onun planını yapıyorum kaçmaması icin
Zor olur canım yer yatağı da yaa yürüyorlar ya uyanıp iş becerirler valla gizliden gizliye

Yürüme vs nasılsa olur inşallah başka bişyi olmasın ama tv izletme bence daldığını düşünüyorsan çünkü beyinleri şuan gelişme çağında
Artik tv yok izletmicem ben cocuguma bakiorum zannediyodum ama kotuluk etmisim al ver yapmiyo komut yok arkadasla oynayamiyo oyuncak sadece elinde cevirip agzina alio istedigini belirtemiyo topu havaya atmiyo arabayi ter cevirip tekeriyle ilgileniyo ve hic ses cikarmiyo elinden bisey alindiginda eger sevmisse agliyo cabalamiyo geri almak icin cok kotuyum bunlari farkedeli

Üzme canını erken fark etmeden güzel çabuk yol alırsınız en azından inşallah düşündüğün gibi bişey yoktur rabbim dermansız dert vermesin

Ya kızlar bebişlerinize avakado veriyor musunuz ben bi türlü beceremiyorum daha alıyorum ya olmamış bekleyene kadar çürüyor geçen gün olmuş aldım baktım içi simsiyah nerde hata yapıyorum yaaa

Ya kızlar bebişlerinize avakado veriyor musunuz ben bi türlü beceremiyorum daha alıyorum ya olmamış bekleyene kadar çürüyor geçen gün olmuş aldım baktım içi simsiyah nerde hata yapıyorum yaaa
Ben veriyorum canım avokadoyu 2 tane alıyorum mesala biri sert seçiyorum diğeri yumuşak parmağınla bastırınca içime giriyorsa yenilecek durumda oluyor yarısını bazen direk bazen muzla karıştırıyorum tam olgun olan hemen kaşıkla sıyrılıyor zaten diğer yarısını çekirdeğini çıkarmadan streç filmle kaplayıp dolaba kaldırıyorum ertesi günü onu veriyorum çık çabuk kararıyor evet dikkat etmek lazım
Sert olanında bekletiyorum yumuşatıncaya kadar hemen vereceksen elmanın yanında yumuşuyor hemen aklında olsun çık güzel ve yaralıymış keşke hamileyken yeseydim diyorum bende

Yaaa hep aldıklarım kararmış oluyor bende daha önce yemedim netten bakıyorum yemyeşil ben alıyorum içi simsiyah nerde hata yapıyorum bi türlü nasip olmadı kızıma yedirmek

Yaaa hep aldıklarım kararmış oluyor bende daha önce yemedim netten bakıyorum yemyeşil ben alıyorum içi simsiyah nerde hata yapıyorum bi türlü nasip olmadı kızıma yedirmek
Canım dediğim gibi çok yumuşak olanı alma bide ben Migros’tan alıyorum yada manavdan güzel çıkıyor bir kere şok indirimde aldım benmde kararmış çıktı 2side sen sert al garanti olsun evde erdir bnce hatta Migros’ta indirimde yine yeni aldım ben içi güzel

Ben hep şoktan alıyordum canım dediğin gibi olabilir,,,, Migros’tan alayım bakalım bide,,, sert alınca dolapta mı bekleticem ne kadar süre bekleticem fazla soru sordum ama

Ben hep şoktan alıyordum canım dediğin gibi olabilir,,,, Migros’tan alayım bakalım bide,,, sert alınca dolapta mı bekleticem ne kadar süre bekleticem fazla soru sordum ama
Hemen yemesini istiyorsan parmağınla bastır içine giriyorsa verebilesin sert olursa hemen vermeyeceksem dolaba koyuyorum ben yoksa dışarıya koyuyorum ara ara kontrol ediyorum yumuşamış mı diye

Selam kızlar
Oğlum artık tek uykuya geçti oglen 2 saat uyuyor bi daha akşam artık. Böyle olunca sabahta geç kalkmaya başladı benim işime geldi 13. Ayda normal diyorlar tek uyku icin zaten benimki kendi kendini hazırlamış bana da uygulamak kaldi
Bu sıra da pek bi yapışkan oldu bana gün içinde kucağıma geliyor onunla ilgilenmezsem kafami tutup ona dogru döndürüyor başlıyor anlatmaya pek bi ısırılası oldular artık zor tutuyorum kendimi

Selam kızlar benim kızım da biraz rahatsız öksürüyordu doktor branşları dolmuş dedi buhar yapıcaz antibiyotik vericem...2 aydır kilo almıyor yaaaaa. Boy 82 kilo 11.400 de takılı kaldık,, doktor normal arada duraklama olabilir dedi,,, kan vitamin Demir hepsi iyi çıktı,,,,

Biz bayağıdır tek uyku yapıyoruz canım eğer sabah çok erken uyanırsa 2 uyku oluyor,,, benim kızımda sürekli ilgi istiyor bütün çekmeceleri boşaltıyor tabi parmakları da hep sıkışıyorçokkkk yaramaz yaaa hiç gözümü ayıramıyorum üzerinden ,,, artık sinirleniyor kızıyor kızınca da hemen ısıroyor

Çok geçmiş olsun Canım boyuda kilosu da gayet güzel boşver almasın kilo hep alacak değil ya artık hareketlendiler kaldı ki benim kuzum daha 9 kilo ancak ben hiç dert etmiyorum bu vakitten sonra gelişimi önemli sağlıklı olsunlar yeter
Ya benimkide öyle çok ilgi istiyor her yer karıştırıyor ev o kafa dağıtıyor ki ısırma yok bizde ama vuruyor sinirlenince inşallah kalıcı olmaz bu durum büyüdükçe

Sağol canım,,, aslında kiloya takan biri değilim ama 2 aydır almayınca neden diye sordum o da hem yürüyor hemde duraklama olabilir dedi,,, çok fenalar yaaaaa benim kızım ısırıyor ama acıtmıyor(tamda yazarken ısırdı valla)))
Geçici bir durumdur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…