2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sabah erken kalktığında uyutmayın bi kaç gün öyle deneyin gece uykusunu mutlaka erkene çeker o zaman
Erkenci canım bi kaç ay sonra tek uykuya gecircem ama kendi zaten hazır olunca belli ediyor. 3 uykudan 2 uykuya düşürürken kendi belli etmişti hazır olduğunu.

Olabilir doktora da danışırsın yine.
Kan testi yaptırmıştık 1 yaş için demir eksik çıktı mesela o yüzden demir ilacına devam ediyoruz bi süre daha
Bizim Demir iyi çıktı o yüzden kullanmıyoruz,,,,
Ya bi de bişey sorucam sen çocuğu dışarı çıkardığında yürümesine izin veriyor musun
Benim kızım yürümeyi bırak koşuyor resmen düşecek diye çok korkuyorum az biraz yürüyor sonra arabaya bindiriyorum o da çok ağlıyor

İzin veriyorum yanımdan yürüyor ama parkta kosturuyor resmen. Orada da zemin yumuşak diye salıyorum düşerse de bir şey olmaz. Özgür gezsin özgür yaşasın

İzin veriyorum yanımdan yürüyor ama parkta kosturuyor resmen. Orada da zemin yumuşak diye salıyorum düşerse de bir şey olmaz. Özgür gezsin özgür yaşasın
Kız benim ki yanımda yürümeyi bırak alıp başını arkasından atlı geliyor gibi koşuyor bende korkuyorum ,,,, ilk kızım şakın bi bebekti yanımda yürürdü

Kız benim ki yanımda yürümeyi bırak alıp başını arkasından atlı geliyor gibi koşuyor bende korkuyorum ,,,, ilk kızım şakın bi bebekti yanımda yürürdü
Hahaha olsun ya yine de biraz yurut belki öyle öyle elinden tutmayı falan ogrenir. Benimki de araba çok sevmiyor dün avm de kendi yürüdü durdu

merhaba kızlar nasılsınız :) benim oğlum da yavaş yavaş yürümeye başladı yavaş dediysem kafa önde koşar adım bez değişikliğine gideyim dedim içeriği daha temiz diye sleepy ye geçtim fakat pişik oldu bu geçici bir durum mu alışır mı sizce? bir de pişik için öneriniz var mı kremler pek işe yaramıyor pişik olduktan sonra

Maşalllahhhh
Canım bence değiştirdiğinden dolayı olabilir ben hiç pişik kremi kullanmıyorum hakiki zeytinyağı birebir işe yarıyor

Sleepy oğlumda da pişik yapmisti hemen bırakmıştım. Hakiki zeytinyağı iyi geliyor pisige.

Kmsl Hnd sedulu ben de belki bir alışma süreci vardır diye ikinci paketi aldım ama düzelmedi tekrar prima o zaman
Kızım ilk doğduğunda eşim 3 paket prima almıştı ben onlar bittikten sonra direk A101 in besini sofia yı aldım çok şükür hiç pişik olmadı arada tuvaletini yapınca kızardı o da hemen zeytinyağı ile geçti,,,, ilk kızım da prima kullanmıştım ve pişik olmuştu sonra huggies kullandım.,,,, açıkçası bunda da o kadar para vermek istemedim sonuçta çöpe gidiyor,,,,

ya prima pipisini tahriş ediyor sleepy den sonra o bölge düzeldi ama poposu çok fena oldu arada kaldım ben de

Kolay gelsin ben bi dis cikarma dönemini yeni atlattım artık darısı kalan dişlere.
ates yapmadi bu defa bizde
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Öncekilerde ateş vs olmamıştı ama bu sefer iki gün hafif ateş ve salyalanma oldu sonra yine eskisine döndü. Ağzına bakamıyoruz da diş patladı mı naptı

Kızlar bu arada d vitamini hala veriyor musunuz ben doktora sormayı unuttum ama 1 aydır vermiyorum
Tahlilden sonra kesti doktor bizim d vitamini ve demir damlasını. Kışın dönüşümlü olarak 1 gün balık yağı 1 gün d vitamini verecekmişiz.

Ay benimki de açtırmıyor ağzını anca gülerken falan bakmaya çalışıyorum
Pek bi kıymetli dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…