2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aşıdan sonra huyu değişti kızımın.kendi kendi dolaşıp oynardı ablasıyla.simdi kucaktan indi mi basiyo ağlamayı çığlığı.surekli mız mız.
aylar sonra ilk defa bugun deliksiz uyumuşum.uyanmadı miniğim halâ da uyuyo

Oh ne güzel oğlum erken yattığı icin güne illa 7 de başlıyoruz

Gündüz 2 uyku yapıyor ortalama 1,5 saat kadar emerek yada sallayarak uyuyor
Canım biz 10 aylıktan beri tek uyku yapıyoruz.... sabah 8 gibi uyanıyor 1 gibi yatıyor 2.30 gibi kalkıyor bazen 1 saat bazen 45 dk bile uyuduğu oluyor,,, akşamda 8.30 da uyumuş oluyor,,,, bence artık 1 yaşında gündüz uykusunu TEK’e düşürürsen akşam daha erken uyur

Nasıl düşürecem mızlanıyor uyumak için TEke düşmedi için erken değil mi

Nasıl düşürecem mızlanıyor uyumak için TEke düşmedi için erken değil mi
Canım ilk bi kaç gün mızmızlanır sonra düzelir eğer erken uyumasını istiyorsan çünkü bazı günler benim de kızımın uykusu şaşıyor 2 uyku yapınca gece uykusu daha geç oluyor

Şu bebişler nasıl erkenden yatıyor kızlar benim ki 11olmadan gözlerini bile kırpmıyor hala yaramazlık oyun derinde
Doğduğundan beri erken yatmaya alışık bi ara akşam 10 a kadar duruyordu ama artik 9 a zor duruyor. Gunduz erken uyaniyor 7 de 10 da bi saatlik uyku ogleden sonra 2.30 da yatip 4 te kalkiyor sonra bi daha gece uykusu. Gunduz uykusu en fazla toplamda 3 saat oluyor

Bizimde öyle gündüz uykusu sadece gece geç yatıp sabah erken kalkamıyor ağlıyor uyandığında tekrar emip yatıyor 10 da kalkıyor sonra kahvaltı öğle uykusu derken bugün dışardaydık eve gelince dayanamadı uyudu yarım sa önce ama kalkar birazdan gede uykusuna geçemiyor bu saatte yatsa da acaba şey mi yapsam sabah ağlasana uyandırsam erkenden yine 2uyku yapsam erken yatar mı

Senin oğlan erken kalkıyor kızzzzz

Benim kızım genelde 8.30 gibi kalkıyor o yğzden tek uyku yetiyor,,,, bazen 7 gibi kalkınca 2 uyku şart oluyor,,,,

Bizim de ayrıca sağ üst ve alttan 2 dişimiz patlamak üzere bayağı kırmızı

Kızlar bu arada d vitamini hala veriyor musunuz ben doktora sormayı unuttum ama 1 aydır vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…