- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
Rabbim acil şifa versin
Amin canım eğer dua ederseniz verdiğim linkten paylaşır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim acil şifa versin
Ben dua ettim duyan duydu canım , gerek yok ordan yazmaya .Amin canım eğer dua ederseniz verdiğim linkten paylaşır mısınız?
Benim de 25 kasımdı, bulantı kusma yok henüz şükür ama kasık ağrısı göğüs ağrısı ara ara dayanılmaz oluyor, senin beta hcg kaç çıktı nasıl anladın geç döllenme olduğunuKizlar benimde sat 24kasim aranizda bulanti kusma yaşayan varmi yada göğüs hassasiyeti. Bende bulantilar yok henuz ama inanilmaz halsizlik yorgunluk var bide göğüslerde hassasiyet. Gec döllenme oldugunu düşünüyorum o yüzden gelişmeler icin araniza katildim :)
Hic kan testi yaptirmadim canim ovulasyon testiyle takip yapmistim 14 değil 16.gün oldu ovulasyon oyüzden gec döllenme haftaya ilk randevümüzü alacagiz insallah hem keseyi hem bebişi görmeyi ümit ediyorumBenim de 25 kasımdı, bulantı kusma yok henüz şükür ama kasık ağrısı göğüs ağrısı ara ara dayanılmaz oluyor, senin beta hcg kaç çıktı nasıl anladın geç döllenme olduğunu
Hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar. Adet günümü 1 gün geçti,bugün kan testi yaptırdım 565 çıktı sonucum.
Ben dua ettim duyan duydu canım , gerek yok ordan yazmaya .
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı olsun hakkımızda.Hayırlı olsun :)
Sat neydi acaba? Bende yarın test yapsam mı acaba diyorum 1aralik benim, erken demi beklesem mı biraz bilemedim :) heyecan yaptım sanırım :)
Aminn insaAllah ona da bı gitmek nasip olmadi :) bugün deneyeyim bı de şansımı gerçi normal test yaptım yine çıkmadı olsa çıkardı değil miSat 1 Aralıksa kan testinde çıkar büyük ihtimalle hayırlısı olsun şimdiden :)
Aminn insaAllah ona da bı gitmek nasip olmadi :) bugün deneyeyim bı de şansımı gerçi normal test yaptım yine çıkmadı olsa çıkardı değil mi
Canım göğüslerim taş gibi çok sert rahatsız edici ve dün iki kez midem bulandı kustum çok şaşırdım hiç beklemiyodumböyle birşeyi çünkü ilk gebeliğimde 9 haftaya kadar bir tane dahi belirtim olmamıştıKizlar benimde sat 24kasim aranizda bulanti kusma yaşayan varmi yada göğüs hassasiyeti. Bende bulantilar yok henuz ama inanilmaz halsizlik yorgunluk var bide göğüslerde hassasiyet. Gec döllenme oldugunu düşünüyorum o yüzden gelişmeler icin araniza katildim :)
Takvim yapsana canim kac haftaliksin. Ilk bebegin erkekmi kolay gecermis erkek bebeklerCanım göğüslerim taş gibi çok sert rahatsız edici ve dün iki kez midem bulandı kustum çok şaşırdım hiç beklemiyodumböyle birşeyi çünkü ilk gebeliğimde 9 haftaya kadar bir tane dahi belirtim olmamıştı
Amin sağolun hayırlısı bakalım nolckSelam su günler en iyi dönemler senin için...yumurtlamadan 3 gün öncesi 3 gün sonrası verimli günlerdir diye okumuştum...bende hep bu günleri degerlendirdim şahsen...Allah bağıslasın prensini....
allah bağıslasın cnm sızınkınıdr bakalım heycanla beklıcz ıkı hafta nolckAllah bağışlasın prensesinizi.
Bizim yumurtlama gününden bir gün önceki ilişkiyle tuttu:)
İlk gebeliğim 9 haftada sonlandı canım hiç belirti yaşamadım benim durumum biraz karışık kürtajdan sonra kanamalarım fazla oldu kistim oldu uzun süre leke ve kanama yaşadım biter bitmez hanile kalmışım temizlendikten 12 gün sonra silik çizgiyi gördüm bn canım sıkkın bu sat bilmediğim içinTakvim yapsana canim kac haftaliksin. Ilk bebegin erkekmi kolay gecermis erkek bebekler
Evet canım öyle olcak artık inşallah olsun yinede araları çok değilmiş olsun hayırlısı buymuş sağlıkla gelsinlerdeYaaa inanmıyorum 9 aylık mı olsun beraber büyürler canım benim bende öle isterdim ama kızım çok mızmızdı kolikti anca nasip oldu. bitane de minnoş kızın olur inşallah
İnşallahEvet canım daha miniminnacıklarDaha çok yeni minikler büyüyecekler inş
Kontrolde cikar canim degerlere göre skma canini hayirli olsun Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canim hepimizin insallahİlk gebeliğim 9 haftada sonlandı canım hiç belirti yaşamadım benim durumum biraz karışık kürtajdan sonra kanamalarım fazla oldu kistim oldu uzun süre leke ve kanama yaşadım biter bitmez hanile kalmışım temizlendikten 12 gün sonra silik çizgiyi gördüm bn canım sıkkın bu sat bilmediğim için