- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.501
Canım ya benim kız pilav sevmiyor bende arada yoğurduna karıştırıp veriyorum benim kız ekmekçiiii çok seviyor hamur işlerini anasına çekmişGecen ay oğlum da 100 gr aldi ama benimki baya baya yiyor yani her saat bisi yiyor doktor da hareketli olmasına bağladı çünkü doktorun odayi da dagitti 5 dk daeger yaşına kadar böyle giderse metabolizma testi yaparız dedi. Boyu güzel uzamıştı ama bi ayda 3 cm artti. En son 8300 gr 72 cmdi.
Bende o kontrolden sonra yine artırdım öğünleri. Makarna pilav daha çok vermeye başladım biskuvi falan ekledim yogurtlu meyvelerine bakalım umarım kilo almıştır.
Ohhhhhh afiyet olsunNormalde burgu cesidinden yapip eline veriyorum ama bugun eriste yaptim peynirli yogurtlu kendim yedirdim
Benimki yemek ayirt etmiyor ya ne versem yerCanım ya benim kız pilav sevmiyor bende arada yoğurduna karıştırıp veriyorum benim kız ekmekçiiii çok seviyor hamur işlerini anasına çekmiş
Ohhhh ne güzel,,,,,, benim kızımda çok ayırt etmiyor ama pilava karşı nedense çok istemiyor aslında bende pilavı sevmemBenimki yemek ayirt etmiyor ya ne versem yerpilavi ama en çok bezelyeyle karistirip yemeyi seviyor
Anaya cekmis o zamanOhhhh ne güzel,,,,,, benim kızımda çok ayırt etmiyor ama pilava karşı nedense çok istemiyor aslında bende pilavı sevmem
Hahahahhhh netten okumuştum çocuklar kilolarını annemin geninden boylarını da babanın geninden alırlarmışşşşAnaya cekmis o zamanbenimki de babasi gibi yiyip yiyip kilo almayan cinsten
O zaman benimki zayıf olacak büyüyene kadar deseneHahahahhhh netten okumuştum çocuklar kilolarını annemin geninden boylarını da babanın geninden alırlarmışşşş
Şimdi nasıl peki kilonO zaman benimki zayıf olacak büyüyene kadar desenebeni annem serumla beslermiş doktor kilo alayım diye vermiş
Büyüyünce sorarim ben oğluma hesabını
Ben hiç makarna pilav tarzı bir şey vermiyorum.Sebze püresi yapıyorum.Acsba ondan mı kilo almıyor.Sadece çorba türü şeyler...Gecen ay oğlum da 100 gr aldi ama benimki baya baya yiyor yani her saat bisi yiyor doktor da hareketli olmasına bağladı çünkü doktorun odayi da dagitti 5 dk daeger yaşına kadar böyle giderse metabolizma testi yaparız dedi. Boyu güzel uzamıştı ama bi ayda 3 cm artti. En son 8300 gr 72 cmdi.
Bende o kontrolden sonra yine artırdım öğünleri. Makarna pilav daha çok vermeye başladım biskuvi falan ekledim yogurtlu meyvelerine bakalım umarım kilo almıştır.
Doğum sonrası olan bi kısmı duruyor dahaŞimdi nasıl peki kilon
Olabilir ben püre vermiyorum artık çok fazla doktor taneli şekilde yedirebilirsin dedi. Makarnayı burgu ya da spagetti yapıp eline veriyorum kendi yemeyi seviyor çiğniyorlar zaten artık.Ben hiç makarna pilav tarzı bir şey vermiyorum.Sebze püresi yapıyorum.Acsba ondan mı kilo almıyor.Sadece çorba türü şeyler...
Gider canım o da zamanlaDoğum sonrası olan bi kısmı duruyor daha
Canım bebeğin protein ve karbonhidrata da ihtiyacı var köfte balık filan vermiyor musunBen hiç makarna pilav tarzı bir şey vermiyorum.Sebze püresi yapıyorum.Acsba ondan mı kilo almıyor.Sadece çorba türü şeyler...
ben hep zıbınla yatırıyorum her gün yıkanıyor yine de sırtı kızarıyor çünkü evimiz çok sıcak. cam açık yatırmak istiyorum ben de ama hasta olur diye korkuyorumBir de çok sıcak oldu havalar nasıl giydirip yatırıyorsunuz?
Ben tüm gün zibin altina da bi şort gezdiriyorum evde yatarken de odasının cami aralik sadece zıbınla yatırıyorum ona rağmen sırt kısmı hafif kızarık isilik gibi her gün de ılık suyla yıkıyorum hem ona oyun oluyor hem ferahlıyor
Canım bizim buralar da sıcak sadece çıtçıtlı badi ile geziyor gece yatarken çıtçıtlı badi üstüne şort giydiriyorum,,,,bütün pencereler açık yakında klimada yatmaya başlarızBir de çok sıcak oldu havalar nasıl giydirip yatırıyorsunuz?
Ben tüm gün zibin altina da bi şort gezdiriyorum evde yatarken de odasının cami aralik sadece zıbınla yatırıyorum ona rağmen sırt kısmı hafif kızarık isilik gibi her gün de ılık suyla yıkıyorum hem ona oyun oluyor hem ferahlıyor
ben hep zıbınla yatırıyorum her gün yıkanıyor yine de sırtı kızarıyor çünkü evimiz çok sıcak. cam açık yatırmak istiyorum ben de ama hasta olur diye korkuyorum
Cam açık neredeyse bir aydir yatıyor hasta olmadi şükür çünkü esmiyor. Bende bu gidişle bi kaç haftaya klimalı odaya gecicem sıcak olunca uykusu bölünüyor çünküCanım bizim buralar da sıcak sadece çıtçıtlı badi ile geziyor gece yatarken çıtçıtlı badi üstüne şort giydiriyorum,,,,bütün pencereler açık yakında klimada yatmaya başlarız
Aynen sıcakta sürekli kıpırdıyor kaşınıyor sonrada uyanıyorCam açık neredeyse bir aydir yatıyor hasta olmadi şükür çünkü esmiyor. Bende bu gidişle bi kaç haftaya klimalı odaya gecicem sıcak olunca uykusu bölünüyor çünkü
Bence. Normal canım bende bu kadar veriyorum ama. Bundan fazla olmaz heralde ya çok gelirBen genelde meyveli yogurt corba muhallebi makarna falan bu kasede veriyorum böyle dolu oluyor agzina kadar acaba az mi ki boyut olarakEki Görüntüle 2281555
Bunun hepsini bitiriyor da acaba daha fazla olsa yer mi diyorum tereddutte kaldimBence. Normal canım bende bu kadar veriyorum ama. Bundan fazla olmaz heralde ya çok gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?