- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.481
Canim Elinemi verdin yedi yoksa kendin mi koparıp yedirdinBende aynı şekilde yaptım canım ama ben extradan yeşil soğan dereotu ve beyaz peynir de kattım..... fırında denemedim canım ama kuru olur yaaaaa
Canım eline vermedim kendim böldüm verdim yanına yoğurt la birlikte öğün olarak veriyorum,,,,,Canim Elinemi verdin yedi yoksa kendin mi koparıp yedirdin
Bide bu akşam öğünü yerine mi yediriyorsun
Oh afiyet olsunCanım eline vermedim kendim böldüm verdim yanına yoğurt la birlikte öğün olarak veriyorum,,,,,
Sağol canım senin bıcırıklara da afiyet olsunOh afiyet olsun
Csnim besinlerden almaya basladilar vitaminleri brnce artik onlara pek gerek kalmadi tabi doktora da sormak lazimÇok şükür birimde kan değerlerimiz iyi çıktı bende demiri pek vermiyorum çok şekerli hiç içime sinmiyor başka bir marka sipariş ettim inşaallah onu veririm
bikere yapiyo bazen iki . hic okadar yapmadi dis donemimi acaba cokmu yediriyosunuzKizlar bebeğiniz günde kac kere kaka yapiyor ? Oğlum ishal degil ama günde 4 kere falan yapiyor acaba normal mi
Çok yiyor ya ondan mi ki hemen hemen her saat bisi yiyor çok hareketli çabuk yakıyorbikere yapiyo bazen iki . hic okadar yapmadi dis donemimi acaba cokmu yediriyosunuz
Valla canım biz de 2 gündür ishal değiliz ama 5 defa filan çıkıyor bence diş gibi çünkü 2 gündür hiç durmuyor sürekli ağlamaklıKizlar bebeğiniz günde kac kere kaka yapiyor ? Oğlum ishal degil ama günde 4 kere falan yapiyor acaba normal mi
bu aralar iki günde birKizlar bebeğiniz günde kac kere kaka yapiyor ? Oğlum ishal degil ama günde 4 kere falan yapiyor acaba normal mi
Valla canım biz de 2 gündür ishal değiliz ama 5 defa filan çıkıyor bence diş gibi çünkü 2 gündür hiç durmuyor sürekli ağlamaklı
Benimki ama uzun süredir böyle dis dönemiyle ilgili değil sanırım bu kadar kaka yapmasi da kilo alimina engel olabilir diye düşündüm.bu aralar iki günde birdiş dönemi öyle oluyordu ama günde 6 kere yaptığı olmuştu yani.
Metabolizması iyi çalışıyor demek ki canım eğer doktor da bi sıkıntı görmediyseEk gıdaya geçtiğimizden beri kabızlık yaşamadık ama her yemekten sonra su icer aradan da bi yarım saat geçmeden kaka yapar günde 5 kere falan oluyor doktora sordum normal dedi bi enfeksiyon cikmadi da iste merak ediyorum
İşte öyle olunca da kilo alamıyor sanırım buna yordum artık. Öğlen 12 de uyandi muzlu cevizli bisküvili yogurt yedi koca bi kase şimdi de makarna haşlıyorum yine acıktıMetabolizması iyi çalışıyor demek ki canım eğer doktor da bi sıkıntı görmediyse
Canım sağlığı yerindeyse boşver yiyip de kilo almasın,,, makarnayı haşlayıp eline mi veriyorsun,,,, bende dün kıymalı spagetti yaptım çatalla biraz böldüm öyle yedirdimİşte öyle olunca da kilo alamıyor sanırım buna yordum artık. Öğlen 12 de uyandi muzlu cevizli bisküvili yogurt yedi koca bi kase şimdi de makarna haşlıyorum yine acıktıama tüm bunları yiyip hala 9 kilo bile olamayan bi bebek
Canım şuan da kilosu ve boyu ne kadar,,,, evet sanki 150 grm az gibi ama olsun diğer ay dengelersin ....biz daha bu ay tartılmadık bilmiyorum ne kadar aldıArkadaşlar oğlum bu ay da 150 gram almış.Boyu da 1 cm uzamış.Doktor biraz az almış ama olsun dedi.Moralim bozuldu.Öğün miktarını az mı tutuyorum.Küçük hazır bebek kavanozu kadar anca yiyor.Ağlatarak da yedirmek istemiyorum.Şunu soruyorum bazı doktorlara göre en az 400 gram almalı diyen var.Arkadaşın Doktoru öyle demiş.Benim doktor normal sayılır dedi.Sizlerde durum nedir?
Normalde burgu cesidinden yapip eline veriyorum ama bugun eriste yaptim peynirli yogurtlu kendim yedirdimCanım sağlığı yerindeyse boşver yiyip de kilo almasın,,, makarnayı haşlayıp eline mi veriyorsun,,,, bende dün kıymalı spagetti yaptım çatalla biraz böldüm öyle yedirdim
Gecen ay oğlum da 100 gr aldi ama benimki baya baya yiyor yani her saat bisi yiyor doktor da hareketli olmasına bağladı çünkü doktorun odayi da dagitti 5 dk daArkadaşlar oğlum bu ay da 150 gram almış.Boyu da 1 cm uzamış.Doktor biraz az almış ama olsun dedi.Moralim bozuldu.Öğün miktarını az mı tutuyorum.Küçük hazır bebek kavanozu kadar anca yiyor.Ağlatarak da yedirmek istemiyorum.Şunu soruyorum bazı doktorlara göre en az 400 gram almalı diyen var.Arkadaşın Doktoru öyle demiş.Benim doktor normal sayılır dedi.Sizlerde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?