• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba herkese benim kızım da daha yeni 8 kg oldu boyu 71 cm sabah kahvaltılarımızın hiç tadı yok yumurta sevmiyor sebze haşlıyorum kendi yesin diye onu da peynir kabine salatalık,yumurta labne salatalık,ya da muhallebi ama ölçümüz maksimum 3 yemek kaşığı kadar öğleden sonra yoğurt ve meyve ama ayrı ayrı veriyorum tatlarını ayırt etsin diye akşam ya çorba tavuk sulu şehriyeli ya da sebze yemeği kıymalı veriyorum akşam tekrar meyve veriyorum ama miktarlarımız çok az mesela 4 kiraz minnak karpuz gibi.ve ciddi kabızlık sorunumuz var su içmek istemiyor çok zor durumda kalırsak müdahale ile yaptırıyorum günde 1 kez yaparsa seviniyorum

Sormayı unuttum yürüme durumları nasıl benim kızım sıralıyor şimdi sıralarken ellerini bırakma çalışmaları yapıyor emeklerken saniye durmuyor yürüyecek diye endişeleniyorum çok böcek ama yürüyecek gibi yakında hiç korkmayı da bilmiyor

Merhaba herkese benim kızım da daha yeni 8 kg oldu boyu 71 cm sabah kahvaltılarımızın hiç tadı yok yumurta sevmiyor sebze haşlıyorum kendi yesin diye onu da peynir kabine salatalık,yumurta labne salatalık,ya da muhallebi ama ölçümüz maksimum 3 yemek kaşığı kadar öğleden sonra yoğurt ve meyve ama ayrı ayrı veriyorum tatlarını ayırt etsin diye akşam ya çorba tavuk sulu şehriyeli ya da sebze yemeği kıymalı veriyorum akşam tekrar meyve veriyorum ama miktarlarımız çok az mesela 4 kiraz minnak karpuz gibi.ve ciddi kabızlık sorunumuz var su içmek istemiyor çok zor durumda kalırsak müdahale ile yaptırıyorum günde 1 kez yaparsa seviniyorum
Canım kabuzlık için doktor bana toz şase lif olan bi ilaç verdi yemeklerine karıyorum.İsmini burdan vermek doğru mu bilmiyorum.O yardımcı oluyor.bir de patates ve muz kesinlikle yasakladı kabızluk bitene kadar.Kayısı ve erik kaynatıyorum ben yemeklerin yanında veriyorum.Gün kurusu ve kuru erik.Müdahale etmek çocukta travma yaratır demişti doktorumuz.Kesinlijle uzun süre yapmıyorsa bir hafta gibi sonradan fitil demişti.

Emziriyorum ayni zamanda 3 saatte bir. Ama cay bardagi versem az gelir ki bu yiyor her öğünde ben acaba üzerine daha da mi versem diyorum
[/QUOTE
Sizinki farklı bir durum acaba az mı dediğin için hani normalde bir çay bardağı diyorlar ya o yüzden dedim ben arttırma dedim maşaallah çok güzel besleniyor emiyormuşta boşuna büyümesin midesi ama sen nasıl hissediyorsun bu konu da o daha önemli 😊

Canım kabuzlık için doktor bana toz şase lif olan bi ilaç verdi yemeklerine karıyorum.İsmini burdan vermek doğru mu bilmiyorum.O yardımcı oluyor.bir de patates ve muz kesinlikle yasakladı kabızluk bitene kadar.Kayısı ve erik kaynatıyorum ben yemeklerin yanında veriyorum.Gün kurusu ve kuru erik.Müdahale etmek çocukta travma yaratır demişti doktorumuz.Kesinlijle uzun süre yapmıyorsa bir hafta gibi sonradan fitil demişti.
Evet bana da önerdi bağırsak düzenleyici kullandım ayrıca şurupta verdi çok şükür ilk zamanlar gibi değil artık ama 4 gün yapamayınca mecburen lavman yaptık.bende sürekli kayısı erik zeytinyağı yulaf veriyorum olmazsa olmazlarımız

Z zeynep_67 en son kontrolde 100 gr almıştı kilo bende kafayi taktim biraz doktor da az dedi ama hareketine bağladı yediklerini anlatınca. Şimdi yine ayni besliyorum ama öğünleri sıklaştırdm acaba diyorum daha fazla versem zarari olur mu? Hiç doyma sınırı yok oğlumda ne versem yiyor anlamadim gitti

Benim paşa çekmecelerin altını üstüne getiriyor kilit aldım onlara umarım kilitler dayanır 🤨 sabah erken uyanmıştı hava ısınmadan attım onu kanguruya bi yürüyüş yaptık hızımı alamamisim 5 km yürümüşüm 😀 sonra eşimi aradım gel beni al yoruldum diye 😀 adam da diyor bu saatte zorun ne daha anca 7 olmuş saat 😀

Benim paşa çekmecelerin altını üstüne getiriyor kilit aldım onlara umarım kilitler dayanır 🤨 sabah erken uyanmıştı hava ısınmadan attım onu kanguruya bi yürüyüş yaptık hızımı alamamisim 5 km yürümüşüm 😀 sonra eşimi aradım gel beni al yoruldum diye 😀 adam da diyor bu saatte zorun ne daha anca 7 olmuş saat 😀
Maşallah ya saat kaçta kalktı ki oğlun?????

Geldi gelmez mi serindi sabah erken saatte simdi yanıyor ortalık ama yorulmuşum baya eve dönüşü yapamadım mecbur kocayı uyandırdık 😀 gittiğimi duymamış bile 😀
Aynen canın ya çok sıcak biz şuan klimada oturuyoruz cadı da yatıyor🥰🥰🥰

Merhabalar arkadaşlar💕 nasılsınız? Ben pek giremiyorum. 9ay 9günlük oldu benim yavrucak 8800 gr oldu geçen aya göre 50gr aldı sadece. Yemek yemiyor hiç😣 bende zorlanıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum. Boyu 74 cm, kafa çevresi 47cm. Biz bide hasta olduk. Altıncı hastalık ismi. Üç gün yüksek ateş yaptı. Şimdi de vücudunda kızarıklıklar var. Endişe edecek bir durum yok dedi doktor. Sizin de başınıza gelebilir diye paylaşmak istedim. Sağlıklı sıhhatli olsun bebişleriniz💕

Merhabalar arkadaşlar💕 nasılsınız? Ben pek giremiyorum. 9ay 9günlük oldu benim yavrucak 8800 gr oldu geçen aya göre 50gr aldı sadece. Yemek yemiyor hiç😣 bende zorlanıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum. Boyu 74 cm, kafa çevresi 47cm. Biz bide hasta olduk. Altıncı hastalık ismi. Üç gün yüksek ateş yaptı. Şimdi de vücudunda kızarıklıklar var. Endişe edecek bir durum yok dedi doktor. Sizin de başınıza gelebilir diye paylaşmak istedim. Sağlıklı sıhhatli olsun bebişleriniz💕
Duymamıştım bu hastaligi ne sebeb oluyormus ki geçmiş olsun

Kızlar iyi akşamlar tatile gideniniz oldu mu,,,,,

Ya biz Temmuz başında tatile gidicez herşey dahil otele maksimum 10 gün kalıcaz ,,,,

Ama bebekle nasıl yaparım bilmiyorum büyük kızımda günü birlik gitmiştik bu kadar küçükken,,,,

Uykusu yemesi nasıl olucak hiç bilmiyorum tecrübesi olan ya da önerisi olan var mı her konudaaa🤔🤔🤔

Back