• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gecen ay oğlum da 100 gr aldi ama benimki baya baya yiyor yani her saat bisi yiyor doktor da hareketli olmasına bağladı çünkü doktorun odayi da dagitti 5 dk da 😀 eger yaşına kadar böyle giderse metabolizma testi yaparız dedi. Boyu güzel uzamıştı ama bi ayda 3 cm artti. En son 8300 gr 72 cmdi.
Bende o kontrolden sonra yine artırdım öğünleri. Makarna pilav daha çok vermeye başladım biskuvi falan ekledim yogurtlu meyvelerine bakalım umarım kilo almıştır.
Canım ya benim kız pilav sevmiyor bende arada yoğurduna karıştırıp veriyorum benim kız ekmekçiiii çok seviyor hamur işlerini anasına çekmiş🤪🤪🤪🤪

Hahahahhhh netten okumuştum çocuklar kilolarını annemin geninden boylarını da babanın geninden alırlarmışşşş🤣🤣🤣
O zaman benimki zayıf olacak büyüyene kadar desene 😀 beni annem serumla beslermiş doktor kilo alayım diye vermiş 😀
Büyüyünce sorarim ben oğluma hesabını 😀

Gecen ay oğlum da 100 gr aldi ama benimki baya baya yiyor yani her saat bisi yiyor doktor da hareketli olmasına bağladı çünkü doktorun odayi da dagitti 5 dk da 😀 eger yaşına kadar böyle giderse metabolizma testi yaparız dedi. Boyu güzel uzamıştı ama bi ayda 3 cm artti. En son 8300 gr 72 cmdi.
Bende o kontrolden sonra yine artırdım öğünleri. Makarna pilav daha çok vermeye başladım biskuvi falan ekledim yogurtlu meyvelerine bakalım umarım kilo almıştır.
Ben hiç makarna pilav tarzı bir şey vermiyorum.Sebze püresi yapıyorum.Acsba ondan mı kilo almıyor.Sadece çorba türü şeyler...

Ben hiç makarna pilav tarzı bir şey vermiyorum.Sebze püresi yapıyorum.Acsba ondan mı kilo almıyor.Sadece çorba türü şeyler...
Olabilir ben püre vermiyorum artık çok fazla doktor taneli şekilde yedirebilirsin dedi. Makarnayı burgu ya da spagetti yapıp eline veriyorum kendi yemeyi seviyor çiğniyorlar zaten artık.
Küçük taneli olsun dersen kuskus yaparak başlayabilirsin yutması kolay olur. Bi de ceviz yediriyorum artık her gün o da kilo almasına yardımcı oluyormuş. bu ay çok dikkat ediyorum bakalım temmuzda tartılıcaz o zaman belli olur kilo ne kadar aldığı

Bir de çok sıcak oldu havalar nasıl giydirip yatırıyorsunuz?
Ben tüm gün zibin altina da bi şort gezdiriyorum evde yatarken de odasının cami aralik sadece zıbınla yatırıyorum ona rağmen sırt kısmı hafif kızarık isilik gibi her gün de ılık suyla yıkıyorum hem ona oyun oluyor hem ferahlıyor
ben hep zıbınla yatırıyorum her gün yıkanıyor yine de sırtı kızarıyor çünkü evimiz çok sıcak. cam açık yatırmak istiyorum ben de ama hasta olur diye korkuyorum

Bir de çok sıcak oldu havalar nasıl giydirip yatırıyorsunuz?
Ben tüm gün zibin altina da bi şort gezdiriyorum evde yatarken de odasının cami aralik sadece zıbınla yatırıyorum ona rağmen sırt kısmı hafif kızarık isilik gibi her gün de ılık suyla yıkıyorum hem ona oyun oluyor hem ferahlıyor
Canım bizim buralar da sıcak sadece çıtçıtlı badi ile geziyor gece yatarken çıtçıtlı badi üstüne şort giydiriyorum,,,,bütün pencereler açık yakında klimada yatmaya başlarız😓😓😓

ben hep zıbınla yatırıyorum her gün yıkanıyor yine de sırtı kızarıyor çünkü evimiz çok sıcak. cam açık yatırmak istiyorum ben de ama hasta olur diye korkuyorum
Canım bizim buralar da sıcak sadece çıtçıtlı badi ile geziyor gece yatarken çıtçıtlı badi üstüne şort giydiriyorum,,,,bütün pencereler açık yakında klimada yatmaya başlarız😓😓😓
Cam açık neredeyse bir aydir yatıyor hasta olmadi şükür çünkü esmiyor. Bende bu gidişle bi kaç haftaya klimalı odaya gecicem sıcak olunca uykusu bölünüyor çünkü

Ben genelde meyveli yogurt corba muhallebi makarna falan bu kasede veriyorum böyle dolu oluyor agzina kadar acaba az mi ki boyut olarak 82FE74D7-7AA9-4CAB-92D0-46EF69A6BD8F.jpeg

Cam açık neredeyse bir aydir yatıyor hasta olmadi şükür çünkü esmiyor. Bende bu gidişle bi kaç haftaya klimalı odaya gecicem sıcak olunca uykusu bölünüyor çünkü
Aynen sıcakta sürekli kıpırdıyor kaşınıyor sonrada uyanıyor

Back