• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok şükür birimde kan değerlerimiz iyi çıktı bende demiri pek vermiyorum çok şekerli hiç içime sinmiyor başka bir marka sipariş ettim inşaallah onu veririm
Csnim besinlerden almaya basladilar vitaminleri brnce artik onlara pek gerek kalmadi tabi doktora da sormak lazim

Kizlar bebeğiniz günde kac kere kaka yapiyor ? Oğlum ishal degil ama günde 4 kere falan yapiyor acaba normal mi

Kizlar bebeğiniz günde kac kere kaka yapiyor ? Oğlum ishal degil ama günde 4 kere falan yapiyor acaba normal mi
Valla canım biz de 2 gündür ishal değiliz ama 5 defa filan çıkıyor bence diş gibi çünkü 2 gündür hiç durmuyor sürekli ağlamaklı

Valla canım biz de 2 gündür ishal değiliz ama 5 defa filan çıkıyor bence diş gibi çünkü 2 gündür hiç durmuyor sürekli ağlamaklı
bu aralar iki günde bir 🥴 diş dönemi öyle oluyordu ama günde 6 kere yaptığı olmuştu yani.
Benimki ama uzun süredir böyle dis dönemiyle ilgili değil sanırım bu kadar kaka yapmasi da kilo alimina engel olabilir diye düşündüm.

Ek gıdaya geçtiğimizden beri kabızlık yaşamadık ama her yemekten sonra su icer aradan da bi yarım saat geçmeden kaka yapar günde 5 kere falan oluyor doktora sordum normal dedi bi enfeksiyon cikmadi da iste merak ediyorum

Ek gıdaya geçtiğimizden beri kabızlık yaşamadık ama her yemekten sonra su icer aradan da bi yarım saat geçmeden kaka yapar günde 5 kere falan oluyor doktora sordum normal dedi bi enfeksiyon cikmadi da iste merak ediyorum
Metabolizması iyi çalışıyor demek ki canım eğer doktor da bi sıkıntı görmediyse

Metabolizması iyi çalışıyor demek ki canım eğer doktor da bi sıkıntı görmediyse
İşte öyle olunca da kilo alamıyor sanırım buna yordum artık. Öğlen 12 de uyandi muzlu cevizli bisküvili yogurt yedi koca bi kase şimdi de makarna haşlıyorum yine acıktı 😀 ama tüm bunları yiyip hala 9 kilo bile olamayan bi bebek

Bir de çok sıcak oldu havalar nasıl giydirip yatırıyorsunuz?
Ben tüm gün zibin altina da bi şort gezdiriyorum evde yatarken de odasının cami aralik sadece zıbınla yatırıyorum ona rağmen sırt kısmı hafif kızarık isilik gibi her gün de ılık suyla yıkıyorum hem ona oyun oluyor hem ferahlıyor

Arkadaşlar oğlum bu ay da 150 gram almış.Boyu da 1 cm uzamış.Doktor biraz az almış ama olsun dedi.Moralim bozuldu.Öğün miktarını az mı tutuyorum.Küçük hazır bebek kavanozu kadar anca yiyor.Ağlatarak da yedirmek istemiyorum.Şunu soruyorum bazı doktorlara göre en az 400 gram almalı diyen var.Arkadaşın Doktoru öyle demiş.Benim doktor normal sayılır dedi.Sizlerde durum nedir?

İşte öyle olunca da kilo alamıyor sanırım buna yordum artık. Öğlen 12 de uyandi muzlu cevizli bisküvili yogurt yedi koca bi kase şimdi de makarna haşlıyorum yine acıktı 😀 ama tüm bunları yiyip hala 9 kilo bile olamayan bi bebek
Canım sağlığı yerindeyse boşver yiyip de kilo almasın,,, makarnayı haşlayıp eline mi veriyorsun,,,, bende dün kıymalı spagetti yaptım çatalla biraz böldüm öyle yedirdim

Arkadaşlar oğlum bu ay da 150 gram almış.Boyu da 1 cm uzamış.Doktor biraz az almış ama olsun dedi.Moralim bozuldu.Öğün miktarını az mı tutuyorum.Küçük hazır bebek kavanozu kadar anca yiyor.Ağlatarak da yedirmek istemiyorum.Şunu soruyorum bazı doktorlara göre en az 400 gram almalı diyen var.Arkadaşın Doktoru öyle demiş.Benim doktor normal sayılır dedi.Sizlerde durum nedir?
Canım şuan da kilosu ve boyu ne kadar,,,, evet sanki 150 grm az gibi ama olsun diğer ay dengelersin ....biz daha bu ay tartılmadık bilmiyorum ne kadar aldı

Canım sağlığı yerindeyse boşver yiyip de kilo almasın,,, makarnayı haşlayıp eline mi veriyorsun,,,, bende dün kıymalı spagetti yaptım çatalla biraz böldüm öyle yedirdim
Normalde burgu cesidinden yapip eline veriyorum ama bugun eriste yaptim peynirli yogurtlu kendim yedirdim

Gecen ay oğlum da 100 gr aldi ama benimki baya baya yiyor yani her saat bisi yiyor doktor da hareketli olmasına bağladı çünkü doktorun odayi da dagitti 5 dk da 😀 eger yaşına kadar böyle giderse metabolizma testi yaparız dedi. Boyu güzel uzamıştı ama bi ayda 3 cm artti. En son 8300 gr 72 cmdi.
Bende o kontrolden sonra yine artırdım öğünleri. Makarna pilav daha çok vermeye başladım biskuvi falan ekledim yogurtlu meyvelerine bakalım umarım kilo almıştır.

Back