• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ev islerini yapıyor musunuz süpürme silme tozalma v.s esim süpürüyor genelde bende yavaş yavaş diğerlerini yapıyorum korkuyorum
Aynı durumdayım canım korkuyoruz ama hamileliğinde spor bile yapan var şaşırıyorum yetimden kalkmıyorum biz mi pinpiriğiz çok

Zeyno sen ben sen bir hafta öndesin kalp atışını duydun mu canım

Ben kücük bi cafe isletiyorum bütün gün ayaktayim. Devamli bisileri indir kaldir. O yüzden kendimi pek rahat hissetmiyorum. Zaten aksam eve gelince tek adim atacak halim kalmiyor.
Bende ayniyim canim 9 10 saat ayakta kaliyorum dr a sordum korkma dedi asiri agir kaldirmiyorum ama ayakta durmaktan korkuyordum dr rahatlatti daha iyi bile dedi. Ben 101 de çalışıyorum birde

Kızlar hormonlarınız değişirken ağlama krizlerine giriyor musunuz, Herşeye ağlıyor musunuz ben alıngan ve herşeye ağlamaya başladım tek ve yalnız olduğumu hissediyorum hamileliğimde
İlk hamileliğimde canım birşey hiç çekmez iken şimdi çekiyor
Çanınız birşeyler çekiyor mu
Benim Canımın istediği burnuma koktuğu yemediğim şeyler var birşey olur mu ki bebekte iz mi yapar

Bende öyleyim damarıma basılmazsa iyiyim ama basılırsa bir tartışma birşey olursa ağlama krizim tutuyor hamile kaldığımdan bu yana iki kere oldu ama dün akşam çok kötü oldum mesela bir de yok duramadım da ama rahat olmak lazım ben dün yapmadım ama o ortamdan biraz uzaklaşıp kendi başına kalmak iyi gelir negatif insanlardan uzak dur. Yok canım illa yiyeceksin yemezsen bebekte birşey olur falan yok öyle şeyler. İnsanlar her canının çektiğini yiyemiyor ki ama sağlıklı doğuyor. Nefsi köreltmek için o an yeniyor çok insanın canı isteyince benim pek yok şu an

Tesekkur ederim bakalim 2 cocuk idare etmek nasil olcak :emir_bebek:varmi benim gbi ilk cocugu kucuk olup ikinciyi bekleyen
ben ne yapayım o zaman :))
kızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında 3. Geliyor inşallah benim için onlara bakmak çok zevkli eşimde bende çok seviyoruz çocukları eee gülü seven dikenininede katlanacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım 10. haftada çağırdı doktor ama ben bir hafta daha geç gideceğim belki ikili testi yapar.
BEnide 10 haftada çağırdılar ama bende geç gitmek istiyorum 2 li test yaptırmıycam ama bazıları 12 haftada cinsiyet öğreniyo şansımı denerim diyorum içimden :KK15: tabi pek sanmıyorum genelde nadir oluyo ama işte bi UMUT

Zeyno sen ben sen bir hafta öndesin kalp atışını duydun mu canım
ben 2 hafta sonra gidicem canım 22 ocak ta gittim en son 175 çıktı bhcg 20 gün sonra gel bebeğe bakalım dedi hastane biraz uzak bize o yuzdende biraz geç çağırdı kese için ayrı çağırmadı yani

BEnide 10 haftada çağırdılar ama bende geç gitmek istiyorum 2 li test yaptırmıycam ama bazıları 12 haftada cinsiyet öğreniyo şansımı denerim diyorum içimden :KK15: tabi pek sanmıyorum genelde nadir oluyo ama işte bi UMUT
simdi söylüyorlar canım görürlerse tabi oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim

Back