- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.621
Ya ben hiç sıkıntı etmedin aslında dün. Bugün benimle aynı zamanda olan insanların kesesi 13-15mm iken benimki nasıl 20mm oluyor, ona takıldım şimdi. İnternete yazıyorum 20mm 6 haftayı işaretliyor. Bilemedim ya. Belki fazla düşünüyorum.
Hangi doktor ucretleri nasil tavsiye eder misiniz gebelik takibi ve dogum fiyatlarini biliyor musunuzMedicalpark Bahçelievler canım
Arkadaşlar ben bugun 8.haftama girdim karnimda ve kasigimda seyirme hissediyorum pit pit atiyor resmen bu tarz bir belirti yasayaniniz var mi ?
Merhaba canım. Kendini çok dinliyorsun, rahatla ve hamileliğin tadını çıkar. Normal şeyler bunlar, içimizde hiç yoktan bir insan büyüyor. Kontrolün ne zaman. Gittiğinde aklındaki tüm soruları sor doktoruna o seni rahatlatacaktır.Günaydın kizlarr dün anı korku yaşamıştım ya akşam karnım kas katı kesildi ve sürekli mide bulantısı kusma oldu korktuğum için mi sizce yoksa hamilelikten mi anlayamadim ben çok fazla taktım bu durumu galiba yardımcı olabilirmisniz
Ya bende kendimle cebelleşiyorum sürekli kabus görüyorum korkuyorum bebeğime bişey olcak diye demekki normalmiş içim rahatladı birazDemiştim ama ben hep sabah erken saatlerde gelirim =)
bir iki gün önce yazmıştım ben ilk gebeliğimde rüyamda eşimin beni aldattığını görürdüm sürekli, sonra da hamileyim bana malum oluyor triplerine girer adama da kendime de eziyet ederdim
çoğu gebe arkadaşım da görmüş böyle rüyalar sonra rahatlamıştım bilinç altımız korktuğumuz şeyi gösteriyor heralde.
rüyalarda kalsınlar hiç bir zaman gerçek olmasın o kabuslar
Çok sağol canım galiba haklısın küçük şeyleri takıyorum şuanda da kramp grdi karnıma bu hafta da normal mi pekiMerhaba canım. Kendini çok dinliyorsun, rahatla ve hamileliğin tadını çıkar. Normal şeyler bunlar, içimizde hiç yoktan bir insan büyüyor. Kontrolün ne zaman. Gittiğinde aklındaki tüm soruları sor doktoruna o seni rahatlatacaktır.
Aslında karna kramp girmesi nasıl oluyor bilmiyorum. Ama stresten oluyor olabilir. Çünkü bebek daha küçücük ve kasıkta karnını etkileyebilir mi bilmiyorum. Sen rahatlamaya çalış miden de ağrıyor olabilir stres en çok mideyi etkilermiş zaten.Çok sağol canım galiba haklısın küçük şeyleri takıyorum şuanda da kramp grdi karnıma bu hafta da normal mi peki
Benim kanamam var hap kullanıyorum 15 gün sonraya gel dedi doktorum testler için daha konuşmadık.Buarada 1 ay sonra ikili test için çağırdı beni sizin doktorunuz ne zaman dedi bu testler için
Aynen öyle bilinç altı korkulan şeyi gösteriyor. Bende hep kanamam olduğunu sabah olup adet olduğumu bebeğimi elimden aldıklarını falan görüyorumDemiştim ama ben hep sabah erken saatlerde gelirim =)
bir iki gün önce yazmıştım ben ilk gebeliğimde rüyamda eşimin beni aldattığını görürdüm sürekli, sonra da hamileyim bana malum oluyor triplerine girer adama da kendime de eziyet ederdim
çoğu gebe arkadaşım da görmüş böyle rüyalar sonra rahatlamıştım bilinç altımız korktuğumuz şeyi gösteriyor heralde.
rüyalarda kalsınlar hiç bir zaman gerçek olmasın o kabuslar
Canım bendede oldu bir iki şekerpare kaysıyı aç karnına yersen hiç böyle sorunun olmazKizlar gunaydin kabızlık sorunuyla nasil başa çıkıyorsunuz . bol iciyorum ama faydası yok
İshalde oldum ben onuda muz yedim ve patates haşlayıp yedim normale döndümoff ben de hep ishalim ya
TAmAmin canım çok sağol rahatlatmaya çalışıyorum 2 sene sonra kavuşunca çok panik oluyorum bunu yenmem lazım günlü hayata adette olamıyorumAslında karna kramp girmesi nasıl oluyor bilmiyorum. Ama stresten oluyor olabilir. Çünkü bebek daha küçücük ve kasıkta karnını etkileyebilir mi bilmiyorum. Sen rahatlamaya çalış miden de ağrıyor olabilir stres en çok mideyi etkilermiş zaten.
Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hepimize inşallah hemen geçer kanamanBenim kanamam var hap kullanıyorum 15 gün sonraya gel dedi doktorum testler için daha konuşmadık.
Allah sizlere bağışlasın yavrunu. Ağır kaldırma, yükseğe uzanma, ev işlerini de üstün körü yap ilk aylar önemli cidden. Ama her şeyi bu kadar kafana takma olur mu. Allaha emanet minnaklatımız.TAmAmin canım çok sağol rahatlatmaya çalışıyorum 2 sene sonra kavuşunca çok panik oluyorum bunu yenmem lazım günlü hayata adette olamıyorum
Canım bekleyip hamile kaldığın için stres oluyorsun farkındayım ama rahatla sen rahat olursan hamileliğinde güzel geçer. Kramp dediğin şey dün bana oldu yaklaşık bir dakika sürdü korktum bende ayağa kalktım biraz yürüdüm dua ettim geçti. Telefonda gebeliğim diye bir program kullanıyorum orada diyor bu hafta erken hamilelik krampları ve koku duyusunda artma olurmuş gerçekten bende varGünaydın kizlarr dün anı korku yaşamıştım ya akşam karnım kas katı kesildi ve sürekli mide bulantısı kusma oldu korktuğum için mi sizce yoksa hamilelikten mi anlayamadim ben çok fazla taktım bu durumu galiba yardımcı olabilirmisniz
Canım benim de tam tersi ne koku alabiliyorum ne de doğru dzgün duyabiliyorum. Kızımda hele kaç kere randevumu kaçırdım ismimi söylüyorlar ama duymuyorum yokum diye en sona atıyorlar falan.Canım bekleyip hamile kaldığın için stres oluyorsun farkındayım ama rahatla sen rahat olursan hamileliğinde güzel geçer. Kramp dediğin şey dün bana oldu yaklaşık bir dakika sürdü korktum bende ayağa kalktım biraz yürüdüm dua ettim geçti. Telefonda gebeliğim diye bir program kullanıyorum orada diyor bu hafta erken hamilelik krampları ve koku duyusunda artma olurmuş gerçekten bende var
Günaydın canım. Kanaman varmıydı yoksa yeni mi başladı ? Ben ilk gebeliğimde kullandım progrstanı,ağızdan aldığımda çok kötü olmuştum. Tansiyon düşmesi,baş dönmesi,mide bulantısı çok fenaydı. Sonra doktorum vajinal kullanmamı söyledi,çok daha rahat ettim. Bi ara sor istersen doktoruna.Günaydın güzel Anne adayları.
Özellikle progestan kullananlara bir soru sormak istiyorum. Fizyolojik olarak mahfetti zaten beni bu hap ama psikolojim de çok fena dün gece kabuslar gördüm hep sonra bir ara nefes alamadım göğüs kafesim ciğerlerime baskı yaptı sanki hayal mi gerçek mi bilemiyorum tabi.
Normal mi bunlar.
Benimki tüp bebek canım tüp bebek bölümündeki bütün doktorlardan herkes memnun gördüğüm kadarıyla muayene ücreti 230tl ama kadın doğum bölümü doktorlarınınki daha uygun olabilir bilmiyorum ben tüp bebek tedavimi uygulayan doktorla devam edeceğim için hiç bakmadımHangi doktor ucretleri nasil tavsiye eder misiniz gebelik takibi ve dogum fiyatlarini biliyor musunuz
Doğum yılbaşından önce 5000tl idi sezeryan da normalde aynı ücreti ama yıl başından sonra mutlaka zam gelmiştir çünkü muayene ücreti 205 den 230a çıkmışHangi doktor ucretleri nasil tavsiye eder misiniz gebelik takibi ve dogum fiyatlarini biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?