2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende tup bebek gebesiyim ancak benim doktorum gebelik takibi yapmiyor acibademe gidiyrdum 170 liraydi medicalpark daha pahaliymis bende tedavi surecinde zaten maddi baya zorlandik diye daha uygun ariyordum ama bulamicam galiba

Allah sizlere bağışlasın yavrunu. Ağır kaldırma, yükseğe uzanma, ev işlerini de üstün körü yap ilk aylar önemli cidden. Ama her şeyi bu kadar kafana takma olur mu. Allaha emanet minnaklatımız.
Amin canım çok sağol onlara çok dikkat ediyorum 3 ay bi gecse diyorum buaylar çok riskli ya her an bişey olcak dye tedirgin oluyor insan rahat olcam artik

Haklısın canım bu kadar bekledikten sonra kavuşunca panik oluyorum bir de anı korku hakkında nette kötü şeyler okuduk iyce korktum çok sağolun iyiki varsınız

Doğum yılbaşından önce 5000tl idi sezeryan da normalde aynı ücreti ama yıl başından sonra mutlaka zam gelmiştir çünkü muayene ücreti 205 den 230a çıkmış
Merhaba tup bebegi nerede denediniz? Bizim de tup bebek ama dogum ve muayene fiyatlari cok cok yuksek sizin bahsettiginiz fiyatlardan

Canım dışarı vermiyor ama kesenin yanında kanama alanı varmış dün öğrendik ne zamandır var bilmiyorum.

Yarın sabah arayacağım odasını ilk kez gittiğimden cep telefonunu istemedim henüz.

Doğum icin hastane ve doktor arastirmaya basladiniz mi kizlar bu fiyatlar neden bu kadar ucuk anlamiyorum ist devlet hastanelerinde dogum yapmak akil isi değil deneyimlerime gore soyluyorum ozellerse resmen yoluncak kaz arıyor nolcak bizim halimiz

Merhaba tup bebegi nerede denediniz? Bizim de tup bebek ama dogum ve muayene fiyatlari cok cok yuksek sizin bahsettiginiz fiyatlardan
Of of onlar ne paralar öyle. Bana çok yüksek geldi ki sizin daha çokmuş. Umarım karşılığını veriyorlardır.
canım istanbulda gata yakın mı size.

Ben ilk doğumumu ankara gatada yapmıştım çok memnundum.

Gerçekten çok para bir muayene 230 yazmış arkadaş diğer arkadaş daha çok veriyoruz demiş. Allah bereket versin hepimizin kazancına ama çok grldi bana. Bir burada özele 75 muayene ücreti veriyoruz sanırım doğum da 1250 falan.

Kucukcekmecede ikamet ediyorum avrupa yakasindayim yani simdiden dusunur oldum napcam bu isi diye fiyatlar da o kadar degiskenki insan dolandiriliyor gibi hissediyor resmen

Kucukcekmecede ikamet ediyorum avrupa yakasindayim yani simdiden dusunur oldum napcam bu isi diye fiyatlar da o kadar degiskenki insan dolandiriliyor gibi hissediyor resmen
Evet uzakmış gata kadıköy tarafındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Doğum evleri değil de üniversite hastanelerini denesen oralar da mı çok yoğun. Özel oda falan da alabiliyorsun o zaman çok rahat oluyor.

Bana kanuni ss has yakindi onda gecen gunlerde haberlere konu oldu duymussunuzdur guvenilir bi hast degil 2018 yilinda olmamiza ragmen bakirkoy sadi konuk var o da full suriyeli ve steril bir ortami yok saglam girsen hasta cikarsin uni hast bildigim bezmialem ve capa var ama ist trafiginde ulasmak oldukca zor acil bi durumda allah muhafaza yani

Canım dışarı vermiyor ama kesenin yanında kanama alanı varmış dün öğrendik ne zamandır var bilmiyorum.

Yarın sabah arayacağım odasını ilk kez gittiğimden cep telefonunu istemedim henüz.
Ara canım mutlaka,vajinal kullanmak çok daha rahat. Dün sana kese fotosu koyacaktım dışardayım diye koyamadım. Şimdi koyayım bak. 1. Foto kesenin ilk hali, 2. Foto fasulyeye dönmüş hali.

Eklentiler

• 9DFF9E1F-C805-4012-B7DA-64A46BBCA512.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 43
  • DD1771DE-ABF3-44BF-9DA4-3512B15BFC91.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 40
Canım yarin dr gideyim de ondan sonra inşallah bhcg tekrarlar muhtemelen daha çok yeni korkuyorum yine ayni sorunları yasarim diye dua edin insallah

Benimde bir kimyasal gebeliğim var canım tüp bebek transferinin 8.günü test yaptım iyi çıktı sonra 2 kere daha tekrarladık bir daha gerek yok dedi merkez haftaya cumartesiyi bekliyorum doktor o zamanı verdi kese için sende sağlıkla ilerlersin inşallah

Kizlar gunaydin kabızlık sorunuyla nasil başa çıkıyorsunuz . bol iciyorum ama faydası yok

kabak çekirdeği, ananas, sabah aç karnına kuru kayısı sıcak suya koy sonra önce suyu sonra kayısıları ye ben geçen yaz kimyasal olanda çok kabız olmuştum şimdi kayısıtq gerek kalmadı muzlu sütte içmeme rağmen kabız olmadım

Canım benim de karnım sert çok doğal merak etme o çok korunaklı bir yerde ama sakin olmaya çalış yine de ani tepkilerden kaçınmalısın rahat ol seni çok iyi anlıyorum ben seneler sonra tüp bebekle kaldım aynı korkular bende de oldu daha yeni rahatladım.

Buarada 1 ay sonra ikili test için çağırdı beni sizin doktorunuz ne zaman dedi bu testler için

11-14 haftalar arası yapılır test zamanında çağırmış her dr farklı haftada çağırıyor ama illa bu haftalar arasında olacak şekilde çağırıyorlar zamanı öyle

Ben Eskişehir Acıbademde yaptırıcam takip ve doğumumu. Burada aşılamamı yapan doktorum var ona gidicem. 120 tl idi aralıkta zam gelmiştir ocakta sezeryan doğumda 5000 tl imiş sanırım. İlk muayene için tüp bebek yaptırdığım Bursa Acıbademdeki dr çağırdı ilk muayene tedavi ücretine dahil değilmiş orada 350 tl vericez sonra burada devam

Kızlar eskisehirde olan varmı doktor önerisi için devlet düşünmüyorum özel de yardımcı olabilecek acı badem hariç

İnşallah bende sen gibi sakin olmaya çalışırım canım çok kötu bir durum bu rahat olmak istiyorum bende yarım doktora gidicem o zaman rahatlarım inşallah

tüp bebek daha emekli allah boşa çıkarmasın emeklerini canim

5000 sezeryan doğummu ? 120 tl muayene mi ? Okadar farkediyor mu farklı şehirlerde ? Çok şaşırdım. Sezeryam doğum 2 sene önce kızıma doğum yaptığımda 11 bin küsürdü,şimdi 14 bin küsür..

Selam kızlar çok fazla giremiyorum herkes iyidir umarım.
Bende grip olan hamileler kervanına katıldım fena şekilde gribim burnum çeşme gibi

Umarım kısa zamanda atlatırım çok zor hamileyken hasta olmak

Ben denemek için ilk muayeneye devlete gideyim dedim ama pişmanlıktan neredeyse ağlayarak geri döndüm Allah muhtaç etmesin devlet hastanesine gerçekten, bizimde maddi olarak çok iyi sayılmaz durumumuz ama gene de özel diyorum yani, Beylikdüzü'nde oturuyorum ben medilife hastanesi var burada ilk gebeliğimi öğrendiğimde oraya beta takibi yaptırmak için 3 kez gittim özel hastane olmasına rağmen çok kalabalıktı fiyatları uygunmuş diğer özel hastanelerden ondanmış, arayıp sordum randevu için ücretleri falan da muayene ücreti doktorlara göre değişiyormuş bi doktor var 70 tl muayenesi, bi başka doktor ismi soyledi 200 tl muayenesi dedi farkı ne anlamadım ama ben tercih olarak bayan doktor istedim ona aldım gidince bakacağım, normal Doğum ücretine 750 dedi, sezeryene 2250 dedi

Mesela kardeşim geçen hafta Doğum yaptı kontrollerine Zeynep kamile gitti çok memnundu doktorundan ama başlangıçta bi kaç tane doktor değiştirdi sonra Doğum içinde Ümraniye araştırma hastanesinde Yen'i Doğum hastanesi yapıldı orada doğumunu yaptı 2 kişilikmiş odalar ve çok ilgilendiler dedi gayet memnundu bi de belki de yoğun değilmiş o gece ondan da olabilir 4 kadın varmış Doğum için gelen o yüzden çok rahat Doğum yapmış ama şu çok kötü kardeşimin yaşı küçüktü ve ilk doğumuydu korkmasın diye yanına sancı çekerken girmek istedik almadılar kesinlikle, bi haber vermediler bebek doğana kadar, gece olmuştu kardeşim o gün hiç yemek yememiş açıkmıştır bi görelim bi eksiği varsa giderelim çıkarız dedik yok kesinlikle üst kata bile almadılar, Fatma ana eli otunu suya koymuştuk onun suyunu bile içirmediler 7 de içeri girdi 2 de bebeğiniz doğdu diye çağırdılar o kadar, ama içeride iyi davranmışlar üzmemişler kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…