• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
5000 sezeryan doğummu ? 120 tl muayene mi ? Okadar farkediyor mu farklı şehirlerde ? Çok şaşırdım. Sezeryam doğum 2 sene önce kızıma doğum yaptığımda 11 bin küsürdü,şimdi 14 bin küsür..
Ya 14 bin de çok fazla değil mi hani bilmiyorum özel bi durumunuz bi rahatsızlığınız var mı bilmediğim için bişiy diyemiyorum ama benim de duyduğum hep 2 bin ile 5 bin aralığında rakamlardı

Ara canım mutlaka,vajinal kullanmak çok daha rahat. Dün sana kese fotosu koyacaktım dışardayım diye koyamadım. Şimdi koyayım bak. 1. Foto kesenin ilk hali, 2. Foto fasulyeye dönmüş hali.
Ay ay evet minnak bir fasulye de sende var:) hem de kısa aralıklarla çektirmişsin.

Kendi kendime karar vermek istemiyorum o yüzden bugün de böyle kullanayım yarın izin verirse ben de rahatlarım inşallah.

Bana kanuni ss has yakindi onda gecen gunlerde haberlere konu oldu duymussunuzdur guvenilir bi hast degil 2018 yilinda olmamiza ragmen bakirkoy sadi konuk var o da full suriyeli ve steril bir ortami yok saglam girsen hasta cikarsin uni hast bildigim bezmialem ve capa var ama ist trafiginde ulasmak oldukca zor acil bi durumda allah muhafaza yani
Evet onlar vatan caddesinde tek vesait bile olmayabilir sizin oralardan.

İstanbul’da olmadığıma seviniyorum. Ailem orada Şile’liyiz aslen ama Şile dışındaki yerleri sevmiyorum İstanbulda.

İnşallah gönlüne göre bir hastane ve doktor bulabilirsin.

Bulantilariniz ne durumda arkadaşlar . Benim ara ara bulantilarim kesiliyor birkaç gün rahat ediyorum sonra tekrar başlıyor . Çok değişik ya bu bebekte

Kızlar eskisehirde olan varmı doktor önerisi için devlet düşünmüyorum özel de yardımcı olabilecek acı badem hariç

Canım ben Eskişehirdeyim eğer Acıbadem istemiyorsan vişnelikte oturuyorum ben kab tahliline gittim oraya Ümit hastanesinde Tansel bey vardı oraya geçmiş biraz yoğun biri ama tavsiye ederim fiyatının uçuk olacağını düşünmüyorum.

tüp bebek daha emekli allah boşa çıkarmasın emeklerini canim

Sağol canım hepimizin inşallah

5000 sezeryan doğummu ? 120 tl muayene mi ? Okadar farkediyor mu farklı şehirlerde ? Çok şaşırdım. Sezeryam doğum 2 sene önce kızıma doğum yaptığımda 11 bin küsürdü,şimdi 14 bin küsür..

Ben hiç duymadım doğum için o kadar paralar. Benim gittiğim dr uzman 120 tl doçent var 150 tl. İşyerinden arkadaşım ekimde 3000 tl ye yaptırdı başka bi kadın doktorda ama acıbademde şimdi 5000 miş tabi tam olarak ben oraya gidince öğrenicem ilk muayeneye tüp doktorum çağırdı ama aralıkta muayeneye gittiğimde öyleydi şehir çok farkediyor mesela bursa acıbadem 350 tl muayene

Merhaba tup bebegi nerede denediniz? Bizim de tup bebek ama dogum ve muayene fiyatlari cok cok yuksek sizin bahsettiginiz fiyatlardan:anneadayı:
Medicalpark Bahçelievler canım.daha uygun ve bize daha yakın yerlerde var aslında ama memnunum buradan ve doktordan. Tedavi süresincede çok memnun kaldım hem ortamdan hem tavırlarından

Of of onlar ne paralar öyle. Bana çok yüksek geldi ki sizin daha çokmuş. Umarım karşılığını veriyorlardır.

canım istanbulda gata yakın mı size.

Ben ilk doğumumu ankara gatada yapmıştım çok memnundum.

Gerçekten çok para bir muayene 230 yazmış arkadaş diğer arkadaş daha çok veriyoruz demiş. Allah bereket versin hepimizin kazancına ama çok grldi bana. Bir burada özele 75 muayene ücreti veriyoruz sanırım doğum da 1250 falan.
230 veren benim canım ewet gerçekten pahalı zorlamıyor desem yalan olur ama başka doktorlara da gittim devlete de gittim doğru düzgün açıklama yapan bile yok. Doktorum sağolsun ne sorarsam sorayım en geç 10dk içinde telefonla dönüş yapıyor hastahanede beklerken görse Kübra hanımcım hoşgeldiniz birazdan alacağım sizi falan diye karşılıyor ve herşeyi çok güzel açıklıyor ve işinin ehli hissettiriyor ne bileyim insan rahat hissediyor öylede olunca katlanıyoruz

Bulantilariniz ne durumda arkadaşlar . Benim ara ara bulantilarim kesiliyor birkaç gün rahat ediyorum sonra tekrar başlıyor . Çok değişik ya bu bebekte
Benimde bulantım çok var canım dün sabah bi tamamen iyi gibi uyandım normalde kalktığım gibi kusuyorum hatta neden iyiym dedim ama meğer iyi değilmişim:hasta:

Haklısın canım bu kadar bekledikten sonra kavuşunca panik oluyorum bir de anı korku hakkında nette kötü şeyler okuduk iyce korktum çok sağolun iyiki varsınız
Canım internette aratma hiç birşeyi doktorum bana internete bakma bana sor bir şey kafana takıldımı dedi bende bir daha hiç aratmadım bişi. Hamile olmadan önce herşeye bakardım strese sokuyor insanı

Selam kızlar çok fazla giremiyorum herkes iyidir umarım.:anneadayı::anneadayı:
Bende grip olan hamileler kervanına katıldım fena şekilde gribim burnum çeşme gibi:hasta::hasta::kahve:

Umarım kısa zamanda atlatırım çok zor hamileyken hasta olmak :eğlence::eğlence:
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur iç nane limon iç terle güzelce hemencecik toparlan

Bende bir gün iyiyim bir gün kötü. Birde hep akşamları bulantım var çözemedim bu işi

Hatta bazen öyle çok artıyor ki bulantim tel i elime bile alamıyorum . Henüz kusma yok
Dün akşam ben öyleydim bulantıdan telefona bakamadım. Birşey izleyemedim televizyondaki şeyler bile hareket ettikçe midem çalkalanıyor benim

Canım ben Eskişehirdeyim eğer Acıbadem istemiyorsan vişnelikte oturuyorum ben kab tahliline gittim oraya Ümit hastanesinde Tansel bey vardı oraya geçmiş biraz yoğun biri ama tavsiye ederim fiyatının uçuk olacağını düşünmüyorum.

Sağol canım hepimizin inşallah

Ben hiç duymadım doğum için o kadar paralar. Benim gittiğim dr uzman 120 tl doçent var 150 tl. İşyerinden arkadaşım ekimde 3000 tl ye yaptırdı başka bi kadın doktorda ama acıbademde şimdi 5000 miş tabi tam olarak ben oraya gidince öğrenicem ilk muayeneye tüp doktorum çağırdı ama aralıkta muayeneye gittiğimde öyleydi şehir çok farkediyor mesela bursa acıbadem 350 tl muayene
Ben bursa acıbademe gidiyorum. Burda fiyatlar daha farklı demekki.

Ya 14 bin de çok fazla değil mi hani bilmiyorum özel bi durumunuz bi rahatsızlığınız var mı bilmediğim için bişiy diyemiyorum ama benim de duyduğum hep 2 bin ile 5 bin aralığında rakamlardı
Canım evet normalde fazla ama benim özel sağlık sigortam var ve bursada çokta alternatif yok benim için.

Canım internette aratma hiç birşeyi doktorum bana internete bakma bana sor bir şey kafana takıldımı dedi bende bir daha hiç aratmadım bişi. Hamile olmadan önce herşeye bakardım strese sokuyor insanı

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur iç nane limon iç terle güzelce hemencecik toparlan

Bende bir gün iyiyim bir gün kötü. Birde hep akşamları bulantım var çözemedim bu işi

Dün akşam ben öyleydim bulantıdan telefona bakamadım. Birşey izleyemedim televizyondaki şeyler bile hareket ettikçe midem çalkalanıyor benim
Canım çok teşekkür ederim inşalah toparlanıırm kısa zamanda :KK200:

Ben bursa acıbademe gidiyorum. Burda fiyatlar daha farklı demekki.

evet farklı.. ben bir muayeneye 350 tl vericem ki normalde tüp bebek yaptırınca kalp atışı duyulana kadar ücretsiz oluyor tedavinin içinde ama orada değilmiş dr da kendisi çağırdı ilk bana gel diye neyse artık bir göreyim bir daha burada devam edicem bize de burada eşim Anadolu üniversitesi çalışanı olduğu için %20 indirim oluyormuş sigortayı da düşünüyoruz

evet farklı.. ben bir muayeneye 350 tl vericem ki normalde tüp bebek yaptırınca kalp atışı duyulana kadar ücretsiz oluyor tedavinin içinde ama orada değilmiş dr da kendisi çağırdı ilk bana gel diye neyse artık bir göreyim bir daha burada devam edicem bize de burada eşim Anadolu üniversitesi çalışanı olduğu için %20 indirim oluyormuş sigortayı da düşünüyoruz
Bursa acıbadem biraz farklı gerçekten. Neyse bikerelik verilir artık yapacak bişey yok,eskişehir çok iyiymiş fiyat anlamında :) özel sağlık sigortaları ilk bir yıl hamilelik ve doğumu karşılamıyor.

Ay ben bugun kustum:( bulantılarım artiyor sanki gunden gune :( sabah mideme tek iyi gelen sey yoğurtlu ekmek ustu pul biber ve portakal elma mandalin falan. Sut yumurta tuketemez oldum ya :(

Benimde bazen olmuyo çok rahatim bazende çok bulantim oluyo. Kizimda 7.8. Hafta gibi baslamisti ama hep kusuyodum öğlene kadar. Bu sefer 5. Haftada basladi sadece bulantim var kusma yok. Her hamilelik farklı

Back