Benimde bir kimyasal gebeliğim var canım tüp bebek transferinin 8.günü test yaptım iyi çıktı sonra 2 kere daha tekrarladık bir daha gerek yok dedi merkez haftaya cumartesiyi bekliyorum doktor o zamanı verdi kese için sende sağlıkla ilerlersin inşallah
kabak çekirdeği, ananas, sabah aç karnına kuru kayısı sıcak suya koy sonra önce suyu sonra kayısıları ye ben geçen yaz kimyasal olanda çok kabız olmuştum şimdi kayısıtq gerek kalmadı muzlu sütte içmeme rağmen kabız olmadım
Canım benim de karnım sert çok doğal merak etme o çok korunaklı bir yerde ama sakin olmaya çalış yine de ani tepkilerden kaçınmalısın rahat ol seni çok iyi anlıyorum ben seneler sonra tüp bebekle kaldım aynı korkular bende de oldu daha yeni rahatladım.
11-14 haftalar arası yapılır test zamanında çağırmış her dr farklı haftada çağırıyor ama illa bu haftalar arasında olacak şekilde çağırıyorlar zamanı öyle
Ben Eskişehir Acıbademde yaptırıcam takip ve doğumumu. Burada aşılamamı yapan doktorum var ona gidicem. 120 tl idi aralıkta zam gelmiştir ocakta sezeryan doğumda 5000 tl imiş sanırım. İlk muayene için tüp bebek yaptırdığım Bursa Acıbademdeki dr çağırdı ilk muayene tedavi ücretine dahil değilmiş orada 350 tl vericez sonra burada devam